PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy ktos moze z was wie ile jeszcze ma byc sezonow oprocz tych dwoch ?? 3 na bank a dalej ??bo tyle sie watkow rozwinelo ze boje sie zeby to nie byla moda na sukces 2:)

ocenił(a) serial na 10
baranka_2

ja czytalem gdzies, ze az 5 :/ ale moim zdaniem powinni zakonczyc na 3 sezonie. Tyle w zupelnosci wystarczy.

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

5 ?!?!?!?! jak dla mnie to tez o 2 za dużo. nie można w nieskończoność pozostawiać tylu tajemnic i jeszcze dodawac następne. po za tym, 4 i 5 sezon moga byc przedłużane na siłe. chcaz sezon 2 juz chyba był tak przedłużany, mówie tu o odcinkach które nic nie wnosiły głównej fabuły. gdyby sie je pomineło i jeszcze te z 3 sezonu to zamiast 2 i 3 sezonu bysmy mieli tylko 2 sezon (ale zato zajebisty). podejzewam ze w 3 sezonie tak jak i w 2 przez pierwsze 20 odcinków niespecjalnej akcji (może z małymi wyjatkami) i dobrych kilka odcinków finałowych.

strzelba

jakby każdy odcinek był tak dobry jak 23 i 24 to dlamnie serial może mieć nawet 5 sezonów. Jeśli bedzie bardziej ciekawy to czemu nie

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

ale chyba nie wierzysz w to że w 3 sezonie 24 odcinki będą tak dobre jak finał 2 sezonu. i moze myślisz ze tak będzie tez w 4 i 5 sezonie jeśli będzie tyle sezonów. moge sie założyć że w 3 sezonie będzie 15 odcinków takich które będą szczypały w oczy

ocenił(a) serial na 9
baranka_2

ja słyszałam, że będą 3 sezony. 1 opowiada o rozbiciu się samolotu na tajemniczej wyspie, 2 o otworzeniu włazu i naciskaniu "guzika" aby uratować świat liczbami 4,8,15,16,23,42. a 3 pewnie będzie o uratowaniu rozbitków.

ocenił(a) serial na 9
baranka_2

Zgaduję, że będzie 5 sezonów:

4+8+15+16+23+42=108, czyli sto osiem odcinków.

Jak dotąd mieliśmy: sezon pierwszy 8+16=24 odcinki, drugi 23 odcinki (można to interpretować jako przedostatnią liczbę z ciągu lub jako 8+15).

Pozostało: jeden sezon mający 4+15=19 epizodów, plus dwa sezony mające w sumie 42 odcinki (ostatnia liczba z ciągu).

;)

użytkownik usunięty
space_cowboy

Pierwszy sezon miał 25 odcinków, a drugi 24 ...
trzeci podobno tez ma miec 24
No ale skoro aktorzy nie zgadzają sie na sztuczne przeciąganie fabuły jak już o tym była mowa w kilku tematach na tym forum, i chcą zakończyć na 3 sezonie, to może na 3 sie zakończy ;)
Pzdr

ocenił(a) serial na 8
baranka_2

Aktorzy z Losta podpisali kontrakt na 5 sezonów, więc myśle że na 3 się napewno nie skończy!Trochę zaskoczyło mnie zakończenie 2 sezonu :(

Jemiel

na 5?! na ABC pisali że na 3 . ale spoko może być 4-5

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

boze... niech skoncza na trzecim... kolejne sezonu sa naprawde niepotrzebne.... dojda tylko nowe tajemnice a stare nie zostana rozwiazane...