PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

.
.

moim zdaniem świetne zakonczenie sezonu, nie wszystko sie wyjeśniło ale odcinek był zajebisty.

mam pytanie, ta laska desmonda to zona jacka, nie moge sprawdzić bo usunołem stare odcinki. ciekawe dla kogo ona pracuje, właściwie to kim są ci kolesiesie co dla niej pracują

strzelba

btw fan Prodigy? jak tak to pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
dzudo_honor

Faktycznie, odcinek super, chyba najlepszy z calego sezonu, chociaz 20 tez byl extra :) Troche sie wyjasnilo, wiadomo juz dlaczego ten samolot sie rozbil, no i co sie stanie gdy nie wcisna guzika... Tylko ze teraz wiemy co sie stanie, ale nadal nie wiemy o co chodzi, wiadomo ze wytwarza pole elektromagnetyczne, tylko po co? Jakies experymenty nad polem magnetycznym? zmiana biegunow? a moze sciaganiem satelit z orbity :p (to byla moja pierwsza mysl kiedy zobaczylem spadajaca klape ;) )
Ale sa tez nowe pytania... Co zrobi Micheal, co zrobil Eko, co Inni zrobia sawyerowi, jackowi i kate, czy hurley bezpiecznie wroci, czy sayid, sun i ten chinczyk (zapomnialem imienia) zauwaza micheala, i sayid bedzie chcial sie doweidziaec gdzie jest reszta i poplyna na ten pomost, no i najwazniejsze...:

Skad laska Desmonda wie o polu elektromagnetycznym?? Czyzby Darma nie nalezala do jej tatusia? A on ta wyspe wymyslil po to zeby Desmonda odciagnac od swojej corki? a elektromagnes byl po to, zeby zginal gdyby go nie wcisnal, a ten koles co byl z nim to byl tak dla sciemy?
wiecej nie wiadomych niz bylo, ale to ma do siebie lost :p

ocenił(a) serial na 10
goofy3

tak dokońca to mi sie wydaje dziwne, że desmond rozbił ten samolot. przecież elektromagnez był włączony tylo na jakieś pół minuty, to nie wiem czy ściągnoł on samolot skoro teraz jak był włączony przez kilka minut to ani łódki koło tego pomostu ani żadnych przedmiotów zasięg jego nie załapał. no chyba że te pole które wytworzył wystarczyło do uszkodzenia przyrządów w samolocie i go rozbicia. tylko dalej nie rozumie jak ten samolot w powietrzu rozbił sie na 3 cześci i każda spadła w inne miejsce wyspy.

myśle że stacje swan rozwaliło i eko, lock i desmont nie żyją. a to zamknięcie włazu co spadło, mogło byc wyrzucone na skutek wybuchu

tez tak myśle że ten ojciec laski desmnda jest szefem dharmy, tylko teraz nie wiem czy ci inni tak dokońca są z dharmy czy może naukowcami którzy sie zbuntowali

ocenił(a) serial na 10
strzelba

i tez ciekawe gdzie oni mieszkaja :) Niezla wixa z ich obozem, zwlaszcza z tym wlazem...

ocenił(a) serial na 10
goofy3

moga mieszkać w jakimś bunkrze dharmy (o którym jeszcze nie wiemy) bądź na jakiejś innej wyspie (przecież henry przyłynoł skąś). a ten obóz to naprawde niezła ściema, chociaż poczatkowo myślałem że te skały za drzwiami też są do ściemy (mają sprzet do charakeryzacji to moga mieć i do takiej mistyfikacki).

ocenił(a) serial na 10
goofy3

moga mieszkać w jakimś bunkrze dharmy (o którym jeszcze nie wiemy) bądź na jakiejś innej wyspie (przecież henry przyłynoł skąś). a ten obóz to naprawde niezła ściema, chociaż poczatkowo myślałem że te skały za drzwiami też są do ściemy (mają sprzet do charakeryzacji to moga mieć i do takiej mistyfikacki).

ocenił(a) serial na 10
goofy3

ocenił(a) serial na 10
strzelba

sory za 3 takie same posty ale był jakiś problem na serwerze i 2 razy zrobiłem odświerzanie, przez to tak wyszło. SORY !!!

użytkownik usunięty
strzelba

http://www.youtube.com/watch?v=3QI37ny-GOs&search=lost%202x23 [www.youtube.com/watch?v...]
Hmm jestem kaleką z angola, to raz, a dwa, to nie oglądałam odcinka 23 jeszcze, więc jeżeli ktoś by mi mógł powiedzieć, czy to co napisał autor tego tekstu spełniło sie, czy nie?? Bo jeżeli tak, i jeżeli to, co on napisał o odcinku 1, 3 serii, to ja już nie oglądam Lostów ... :/

dzudo_honor

Laska Desmonda to nie żona Jacka, to inne aktorki :) pozdro

ocenił(a) serial na 10
strzelba

@Vijo: spoilery, do których dałaś linka, to fikcja, wymyślona na podstawie trailerów ;] Owszem, nie naciskają przycisku i jest eksplozja, ale zakończenie jest zupełnie inne :D Krótko mówiąc - bzdury, możesz śmiało oglądać dalej ;]

ocenił(a) serial na 10
strzelba

Jeszcze dodam, że eksplozja, ale nie kolejnego samolotu ;]

A czy dziewczyna Desmonda to żona Jacka? Hm, muszę odpalić "The hunting party" (2x11) i sprawdzić...

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

juz wiem, to nie żona jacka bo jak laska deesmonda odnalazła go na stadionie, to żona jacka była jeszcze wtedy w szpitalu sparaliżowana. zmyliło mnie bo myślałem że wygląda identycznie jak ona, a nie pamiętałem juz odcinka 2x11

użytkownik usunięty
strzelba

Znaczy, to dodano 11 Maja, a wtedy jeszcze nie było chyba trailerów do 23 odcinka, chyba ze jest to zrobione na podstawie tarilerów do 22 odcinka :P Ale jak teraz na to patrze, to przecież Jack i Kate są na pomoscie z innymi więc jak moga być na wyspie :P
Dzięki za rozwianie wątpliwości, bo już myslałam, ze Abrams posunie się do tak beznadziejnego i banenalnego czynu ...
FGS alez ten lost jest stresujący. Pdzr ;)

no co by było gdyby kate naprawde do stała kule i umarła.

ocenił(a) serial na 10
strzelba

Ah ta koncowka, Jack mial taka mine jak patrzyl na Kate i na Sawyera ze myslalam ze zaraz jakas akcja sie rozkreci, ze wyskocza z wiezow i zaczna strzelac albo cos a tu .. koniec. Ale oni cos kombinuja ja juz chce wrzesnia :D pozdro

ruda91

sawyer sie też wystraszył nieźle. kate puściła oko jackowi chciała widzieć czy wszystko bedzie dobrze a ten nic założyli mu worek na glowe i tyle.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

no wlasnie wygladalo to tak jakby mieli jakis plan i czekali na umowiony znak sygnal od Jacka a ten dokladnie nic worek na glowe i poszli

ruda91

ale znim też było coś nie tak wyglądał tak jakby był całkiem wykończony te oczy sine i wogóle tak jak w 21 bo przelewie krwi boon'owi. on już niemiał kompletnie siły. a kate poprostu chciała go zobaczyć ostatni raz. tak mi sie wydawało z jej miny. a to oko to że wszystko bedzie wpożądku.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

no nie wiem jak juz maja jej zakladac worek na glowe to wyglada na bardzo wkurzona i sawyer tez taki jakby zly byl. Cos jest nie tak to napewno. Wydawalo by sie jakby byl cos mieli zrobic a Jack rzeczywiscie jakis taki otumaniony i tak jakby nie wiedzial o co chodzi wlasciwie ( ale to tylko moje zdanie ) powiem jedno kocham lostow, serial rewelacja, czekam do wrzenia :D

ruda91

gdyby była wkurzono to niezmknęła by tak oka patrząc na jacka mi sie właśnie wydawało że to zanczyło" wszystko bedzie dobrze prawda?" patrzyła na niego do końca nawet jak założyli mu worek na głowe. a sawyer tak sie patrzył jakby chciał że kate sie na niego popatrzyła.i jakby myślał że coś kombinują. nieweim może mi odbija bo to ostatnio odcinek ale tak mi sie wydaje. no ja też czekam do września niestety tak długo.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

własnie zakończyłem oglądac 2 sezon lostów i jestem w szoku jak z niego wyjde powiem co o tym sądze :|

ocenił(a) serial na 10
bratrunks

przezylam male rozczarowanie.... myslalam ze wieciej sie wyjasni.... i wogole a tu przez prawie caly odcinek 23 nic sie nie dzialo dopiero w 24 ostatnie 20-10 min cos pokazalo....

ocenił(a) serial na 9
Lady_Angel

jak dla mnie odcinek bardzo dobry troche wyjasnił troche zagmatwał teraz trzeba poczekać do jesieni eh