Witam. Zapraszam na nowa stronke o serialu Zagubieni www.zagubieni.pl - duzo ciekawych informacji mozna na niej wyczytac.
taa... akurat swietna. chyba tylko pod wzgledem wygladu graficznego. wiekszosc linkow przenosi nas do strony, na ktorej widzimy jedynie: "[404] File Not Found : Plik nie istnieje", itd.". Wielce dopracowane.
Przecież strona jest dopiero w trakcie robienia! Dlatego narazie tylko część opcji jest dostępna!
Heh, my? to nie my jesteśmy twórcami;) A zresztą nasze foruma działa już w pełni, jak nie jesteś zainteresowana to mi przykro ;))))
Ja nie wiem ale głupota ludzka coraz bardziej się rozszerza... Spójrz na mój nick i odmień sobie przez osoby... Albo wiesz co nie to za trudne więc powiem: Ludwisiu jest w osobie męskiej...
totalnie Jatowska stronka, nie podoba mi sie za bardzo, chociaz musze przyznac ze niektore kwestie np. tych dat calkiem fajne.
Jestem Skatem i szczerze mowiac widzac jeden z glownych watkow Jack i Kate nie zachecilo mnie do dalszego czytania. Proponowalabym temat raczej " pary w LOST " lub cos w tym stylu w koncu duzo tam tych watkow milosnych.
Poza tym ogolnie grafika fajna moze po dokonczeniu cos z tego wyjdzie. Adres oczywiscie w ulubionych jest :D