jakoś nie bardzo mi się podobały... Nie wiem o co tyle szumu... Czy dalej jest lepiej??
Nie można stwierdzić jaki jest serial po dwóch odcinkach, zresztą wszystko od gustu zależy. Potem akcja sie rozwija i dla mnie jest świetny. Druga seria też wymiata :)
no co ty, to było super!! wszytsko dzialo sie tak szybko i niespodziewanie, te odgłosy straszne, efekty i katastrofa z perspektywy roznych osob, jakies tajemnice, po prostu jak dla mnie super :)
ja za pierwszym razem zaczelam ogladac zagubionych tak mniej wiecej od 12 odcinka :\ i te 2 pierwsze bardzo mi sie podobaly...
swoja droga dziwnie tak sie ogladalo jak wiedzialo sie co bedzie dalej
ja juz nie moge doczekac sie 3 odcinka, ktory bedzie niestety dopiero za 2 tygodnie bo za tydzien mecz :\ ale z tego co widzialam w zwiastunie to to beda flashbacki Kate :D (jupi) czyli 3 odcinki o Kate w jednym zesonie :D
ja za pierwszym razem zaczelam ogladac zagubionych tak mniej wiecej od 12 odcinka :\ i te 2 pierwsze bardzo mi sie podobaly...
swoja droga dziwnie tak sie ogladalo jak wiedzialo sie co bedzie dalej
ja juz nie moge doczekac sie 3 odcinka, ktory bedzie niestety dopiero za 2 tygodnie bo za tydzien mecz :\ ale z tego co widzialam w zwiastunie to to beda flashbacki Kate :D (jupi) czyli 3 odcinki o Kate w jednym zesonie :D
Zacząłęm oglądać serial i szczerze mówiąc pociągnął mnie dopiero od około 7. odcinka. Wcześniej było nudnawo, ale nauczony doświadczeniem przebrnąłem i nie żałuję. Co nie znaczy, że uważam serial za rewelację. Aktualnie jestem na 23. odcinku i uważam, że bywają lepsze i gorsze epizody, ogólnie jednak daję serialowi 7,5-8/10