ja obejrzałem cały 2 sezon i nawet mi do do głowy nie przyszło że Bernar może być szefem innych. Dobra ale sroro tak jest to kim jest Henry Gale
Wiemy takie rzeczy bo poprostu dochodzimy do tego wsolnie - domyslamy sie. Gdy wszyscy uwaznie ogladaja uzupelniaja sie wiedza. A po za tym w necie istnieje takie cos jak spojlery, i niektorzy z nas je czytaja (np. ja :D )
Niektórzy stąd czerpią wiedzę... A raczej domsły i przypuszczenia, bo wykres nie jest w 100% prawdziwy. Link: http://photos1.blogger.com/blogger/4708/2679/1600/connections20060509.0.jpg [photos1.blogger.com/blo...]
szczerze mowiac mi tez do glowy nie przyszlo ze henry to przywodca Innych, ale ten serial juz mnie w tylu momentach zaskoczyl, ze z niecierpliwoscia czekam na 3 sezon. wydaje mi sie jednak ze z Henrym to nie prawda pamietacie jak go znalezli on wyladowal przeciez na drzewie, do tego jest przeciez mezem Rose, ten wykres nie jest chyba na 100% pewny.
No tak mężem Rose jest Bernard i to on wylądował na drzewie. Jeśli wierzyć temu wykresowi to bratem Rose jest (a raczej był) prawdziwy Henry Gale czyli ten który leciał balonem i jest dead.
Danielle wiedziała że henry jest jednym z "innych" .w końcu też ich napewno obserwowała 16 lat jest już na wyspie
właśnie, a zastanawiał sie może ktoś czy ten fałszywy henry dał sie specjalnie złapać czy faktycznie szedł po locka. ja myśle że dał sie złapac i chciał nimi manipulować(przeciez ci inni sa bardzo "inni" ), a locka okamał żeby zabić mu ćwieka takim tekstem ze koleś jest bardo ważny.
Według mnie to z Johnem to była jedna wielka ściema. Oni mieli wszystko zaplanowane.
Mozliwe, ze to z Lockiem to sciema, ale fakt, ze Lock moze sie przydac Innym, bardziej niz taki Hurley czy Sawyer
jeszcze sie zastanawiam czy jak rozwaił sie ten elekrtomagnez (zakładam że tak) to ciekawe czy ta wyspa bedzie miała te właściwości uzdrawiajace. ciekawe czy lock (o ile zyje) bedzie chodził i czy rose długo pociagnie bez tych właściwości wyspy.
czy wy nie widzicie tutaj prostej rzeczy? gdyby Henry dał sie specjalie złapac w pułapke i skoro to było czescia jakiegos planu to po co tej mr Clue tak nagle zalezało na uwolnieniu Henrego.
Wydaje mi sie ze Henremu nie chodziło o Locka nie było go nawet na tej liscie, gdyby im na nim naprawde zalezało. Mógł to tez byc sposób na zdobycie Jacka Kate I Sawyera ale patrzac na to z innej strony to mogli tego dokonac w inny sposób bez udziału Henka.
ą jezeli henek naprawde szedł po Johna to moze miał swój własny plan o którym "INNI" nie wiedzieli.
a w to ze bernard jest przywódca inych to nie wierze
moze był jednym z współfinasjerów programu Dharma i to wszystko nie wydaje mi sie zeby to on byłl tym 'wspaniałym' człowiekiem. Chciaz jego osoba jest bardzo interesujsca nio bo z rose spotykamy sie juz na lotnisku bernarda przy niej nie ma, gdy samolot ma turbulencje tuz przed katastrofa jego równiez nie ma przy rose. poznajemy go dopiero w x odcinku 2 serii - siedzacego na drzewie w fotelu który niby wyleciał z samolotu...