robie sonde żeby sprawdzić który z bohaterów lost jest najbardziej lubiany a który najmniej. Możecie dawać po 3 plusy i 1 minus (na psa, Aarona, Francuzkę, Rose i Bernardateż można głosować)
moje głosy: +Sawyer, Boone i Hugo
- Michael
+Sawyer, Charlie, Hurley (ciekawa sprawa z wariatkowem)
- Ana Lucia, Libby
Do Jacka nic w sumie nie mam więc ani + ani -
"(chociaz zachowanie jacka coraz bardziej mi sie nie podoba, na poczatku, byl liderem, ale nie najczesciej nie podejmowal sam decyzji, teraz stal sie rozpieszczonym pajacem, i wszytsko musi byc tak jak on chce, a jak ktos chce inaczej, i to oczywiscie jest to zle i staje sie jego wrogiem. jack ma chyba jakis problem [podejrzewam ze zacznie sie leczyc u tej psycho terapeutki ;p]. i jeszcze mi sie nie podoba ze musi znac wszytskie tajemnice i decyduje o tym o kto to moze wiedziec - to mnie irytuje!)"
wiesz reaper, dla mnie to on od początku nie był normalny, no ale pomińmy :P i jak z takim zachowaniem on może być lubiany? bo zachowuje się tak jak napisałeś, jest wkurzający, wścibski i do tego jeszcze wredny na ten swój idiotyczny sposób... no i jak to zauważył Hurley - 'paczka' ma u niego względy... ech...
takie komentarze typu "jest głupi i ja nie wiem jak może być aż tak lubiany" są idiotyczne. Przepraszam, ale to prawda. Ktoś wymyślił sonde, kilka ludzi wzięło w niej udział i wyniki są takie jakie są ojeju ... Ja nie wiem, boli to kogoś, ze jack jest na pierwszym miejcu ?? Przecież to tylko postać z filmu ... :-/ Ktoś woli sawyera, ktoś jacka, są tacy, którzy lubią i jednego i drugiego, a są tacy którzy wolą np. Charliego ...
Przypominam, ze to tylko postacie z serialu i każdy lubi kogo chce !! jak bedzie sonda: dlaczego jack jest taki popularny, to se bedzie można komentować ...
Pozdrawiam =)
po prostu piszę mój komentarz do wyników sondy... po prostu dziwi mnie obecność Jacka na pierwszym miejscu i tyle.
Jack ma na tyle dobra pozycje, bo jak rekin komus noge odgryzie to doktorek przyszyje i wyleczy ;p W glowie mu sie przez to poprzewracalo i teraz mysli ze on tu rzadzi, Lock sie kiedys wkurzy i zmaknie jacka w zbrojowni i nie bedzie problemu :D Wizyty domowe beda w tamtym pomieszczeniu i tyle ;)
Czy wy już na prawdę nie macie serca do Michaela?? Ehh... i tak tego nie dam rady zmienić ale, że aż tak go nienawidzicie bym nie pomyślał. Sam go uwielbiam, ale moje zdanie jest inne od waszych...:P ale ze Jack ma az tak dużo dodatnich głosów. OMG...
+Sawyer, Locke, Boone ale on już chyba się nie liczy więc Henry;)
-Michael, Charlie
Charlie - fajne są u niego pokazane zmagania z samym sobą. I wogle fajlnie się łasi do Clarie ale ta idzie do Locke'a :/
W sumie bez Jacka bym soobie nie wyobrażał serialu bo zawsze jest ten ktoś główny.
A sawyer to jest facet z jajami a nie locke panienka :P
+ Sayid (chociaz ostatnio mu zabronili robic to co umie najlepiej ;-)
+ Mr Eco (chociaz wiecej mial uroku z maczuga niz krzyzykiem)
+ Hugo (Hurley) - no jak mozna go nie lubic???
- Charlie
hehehe a ty logan tak sie glupio nie smiej.
najpierw krytykujesz jacka i uwazasz go za idiote a teraz kurcze zachowujesz sie jakby byl twoim krolem;/
zdecyduj sie chlopie
JA GŁOSUJE NA SAWYERA
MINUSA DAJE JACKOWI
nie jest moim króle poprostu jak czytałem inne posty to dużo osób go nielubi a teraz widze że wygrywa kolejny rankig więc.. sie dziwie. milla
Plusy:
+Sayid
+ Jack
+ Hurley (dude :D)
Minus:
- Sawyer (od poczatku działał mi na nerwy...)
+sawyer(najbardziej oryginalny)hurley(poczucie humoru)hińczyk nie wiem jak sie nazywa(za to że się ciągle zmienia i nie wiadomo po czyjej stronie stoi)
-boone
+ Sawyer (jest normalnie niesamowity :D )
+ Sayid (jak dla mnie to ideał mężczyzny ;) )
+ Kate (sympatyczna dziewczynka :) )
- Michael (niezbyt ciekawa postać)
Więc tak:
+ Sawyer( jest poprostu super i ma świetne teksty ;-))
+ Hurley (najsympatyczniejsza pierdoła na świecie)
+ Locke (za całokształt)
a minus oczywiście dla Jacka bo nie ma ludzi idealnych i dzięki Bogu bo są w stanie zagłaskać człowieka na śmierć. :-(
+ Sawyer (bo ma to coś w oczach)
+ Locke (bo to dobry człowiek) ;-)
+ Hurley (bo każdy ma w sobie coś z psychola)
- Jack (jest tak dobry, że aż mdły)
+ Sawyer, KATE, Hugo, Mr Eko, Charlie, Sayid, Rose
- Claire, Shannon, Locke, Jin
Nie no ludzie co wy widzicie w tym fajansowatym Charliem? A Lock sie wam nie podoba bo??? Jedyny facet z jajami w tym filmie a Wy wolicie ciotki? heh a swoja droga szkoda ze Shannon ukatrupili:/ moim zdaniem najladniejsza w tym filmie:) Sawyer? Bez zartow. Jack - no do doktorka pasuje- hero juz nie. mr eko - ujdzie.