robie sonde żeby sprawdzić który z bohaterów lost jest najbardziej lubiany a który najmniej. Możecie dawać po 3 plusy i 1 minus (na psa, Aarona, Francuzkę, Rose i Bernardateż można głosować)
moje głosy: +Sawyer, Boone i Hugo
- Michael
Zdania na temat Jacka sa podzielone jak widac ;] jest pelno 'neutralnych' bohaterow tzn ani sie ich nie lubi anie ubustwia. [czy jakos tak] A czy jest jakis bohater ktorego WSZYSCY lubia? albo nie lubia?
+Michael, Walt, Hugo
- Tylko i wyłącznie dla Jacka...ta postac za bardzo mnie nie ciekawi...
i właśnie o to chodzi, że wszyscy są z osobna wyjątkowi, tylko Michael jest jakiś taki... nijaki. Ma tylko tą swoją obsesję na punkcie ojcostwa
ja nie lubię Jacka bo jak dla mnie to jest za idealny. Ale i tak nie wyobrażam sobielost bez niego. Po za tym głosowało na niego jak na razie 20 osób, a nielubi go 4.
przypominam, głosujecie tylko na JEDNĄ osobę której nie lubicie a trzy którre lubicie.Tak więc tych którzy głosowali po 3 osoby które nie lubią, biorę pod uwagę pierwszy głos który zapisali
oto wstępne wyniki :
Jack- 20+ 3-
Sayid- 8+
Sawyer-13+ 3-
Hurley- 6+ 1-
Boone- 7+
Locke- 9+ 5-
Mrs. Eko- 4+ 1-
Charlie- 2+ 1-
Jin- 2+ 1-
Michael- 2+ 6-
Walt- 1+
Desmont- 1+
Vincent- 1+ 1-
Kate- 10+ 2-
Shannon- 1+ 3-
Claire- 4+ 1-
Ana- Lucia- 2+ 2-
Sun- 5+
Danielle- 2-
Libby- 1-
Rose- 1+
na razie głosowało 33 osoby. głosujcie dalej
PS. nie no, jak można nie lubić Hurleya... ;-)
na +zasluguje u mnie jak najbardziej Claire,Kate i Sun
na minus oczywiscie Jack za swoje ambicje przywodcze...wogle dziwny jest jakis ostatnio. :P
+ dla Sawyera (za jego nieziemskie teksty) , Boona (za niesamowite oczy, choć niestety umarł) i Aarona (bo jest takim sweet dzieckiem:)
- Any Lucii (nie musze chyba wyjaśniac)
Moje plusy to John Locke, Sayid Jarrah i Pan Eko i kilka innych, a minus to Ana-Lucia Cortez.
oto wstępne wyniki :
Jack-głosy+18
Sayid-głosy+9
Sawyer-głosy+11
Hurley-głosy+5
Boone- głosy+7
Locke-głosy+4
Mrs. Eko-głosy+3
Charlie- głosy+1
Jin-głosy+1
Michael-głosy-4
Walt-głosy+1
Desmont-głosy+/- czyli 0
Vincent-głosy+/- czyli 0
Kate-głosy+8
Shannon-głosy-2
Claire-głosy+3
Ana- Lucia-głosy+/- czyli 0
Sun-głosy+5
Danielle-głosy-2
Libby-głosy-1
Rose-głosy+1
plusy i minusy będziemy liczyć osobno, bo trzeba wziąć pod uwagę to, że każda osoba może dać 3 plusy i 1 minus (zrobiłem tak, bo sami wiecie jak trudno wybrać ulubionego rozbitka). Potem na końcu podliczymy głosy i zrobimy liste osób którzy mają najwięcej plusów(wygrani) i ci co mają najwięcej minusów (przegrani). Pozdro :D
ale czemu jest 3 plusy i 1 minus? trudno wybrac ulubionego ale najnudniejszego tez prawda? nie powinno sie liczyc 3 na 3? i czymi sie cos nie wyswietla czy sie liczy po iles pkt, bo na jacka nie glosowalo az 20 osob i ze wychodzi +18.... ja tu widze 25 wpisow na ten temat? jest wiecej?
oto wyniki w kolejności punktowej
1 Jack-głosy+18
2 Sawyer-głosy+11
3 Sayid-głosy+9
4 Kate-głosy+8
5 Boone- głosy+7
6 Sun-głosy+5
6 Hurley-głosy+5
8 Locke-głosy+4
9 Mrs. Eko-głosy+3
9 Claire-głosy+3
11 Rose-głosy+1
12 Walt-głosy+1
12 Jin-głosy+1
12 Charlie- głosy+1
15 Desmont-głosy+/- czyli 0
15Ana- Lucia-głosy+/- czyli 0
15 Vincent-głosy+/- czyli 0
18 Libby-głosy-1
19 Danielle-głosy-2
19 Shannon-głosy-2
21 Michael-głosy-4
ah wiec, zreszta i tak wszyscy wiedza ale co tam:
+ Sawyer, a poza tym to tez Sawyer :D
- Jack, ah nienawidze, nienawidze.
na ane glosowalo na minus wiecej osob niz jedna... ''+/- ''? czyli 0? nieeee...net mi sie zwalil czy jak?
OTO WIELKIE TOP 3
1 Jack-głosy+18
2 Sawyer-głosy+11
3 Sayid-głosy+9
29.03.06r. GODZ 20:30
Jack-głosy+17
Sawyer-głosy+12
Sayid-głosy+10
Kate-głosy+8
Boone- głosy+7
Sun-głosy+5
Hurley-głosy+6
Locke-głosy+4
Mrs. Eko-głosy+3
Claire-głosy+3
Rose-głosy+1
Walt-głosy+1
Jin-głosy+1
Charlie- głosy+1
Desmont-głosy+/- czyli 0
Ana- Lucia-głosy-1
Vincent-głosy+/- czyli 0
Libby-głosy-1
Danielle-głosy-2
Shannon-głosy-2
Michael-głosy-5
MIEJSCA NIE CHCĘ MI SIĘ JUŻ OBLICZAĆ SAMI TO ZRÓBCIE
+ Said, Sawyer i Hugo (dla nich warto oglądać losta)
- Michael, Ana Lucia(niesympatyczne typki a to babsko to powinni wykopać z wyspy :P) kiedyś wnerwiająca była jeszcze Shanon ale twórcy serialu sami się jej pozbyli
+ Sawyer, Shannon, Sayid
- zdecydowanie Jack
moim zdaniem to bez sensu że plusy mogą być 3, a minus tylko 1 - wcale nie jest trudniej wybrać ulubioną osobę... a gdyby minusy były też 3, to mogę się założyć że Jack miałby ich dużo więcej :P
Zmieniam moje typy na minus. Hurleya prosze wykasowac z mojego typu na minus a ten minus prosze przyznac Jackowi ;]
+ jack, kate, no i w ogóle to jack , aha i kate :D
- sawyer i ana i sawyer i ana i ...
1 Jack-głosy+17
2 Sawyer-głosy+13
3 Sayid-głosy+11
4 Kate-głosy+9
5 Boone- głosy+7
6 Hurley-głosy+6
7 Sun-głosy+5
8 Locke-głosy+4
9 Mrs. Eko-głosy+3
9 Claire-głosy+3
11 Rose-głosy+1
12 Walt-głosy+1
12 Jin-głosy+1
12 Charlie- głosy+1
17 Ana- Lucia-głosy-1
17 Libby-głosy-1
19 Danielle-głosy-2
19 Shannon-głosy-2
21 Michael-głosy-5
1 Jack-głosy+17
2 Sawyer-głosy+13
3 Sayid-głosy+11
4 Kate-głosy+9
5 Boone- głosy+7
5 Hurley-głosy+7
7 Sun-głosy+5
8 Locke-głosy+4
9 Mrs. Eko-głosy+3
9 Claire-głosy+3
11 Rose-głosy+1
12 Walt-głosy+1
12 Jin-głosy+1
12 Charlie- głosy+1
17 Ana- Lucia-głosy-1
17 Libby-głosy-1
19 Danielle-głosy-2
19 Shannon-głosy-2
21 Michael-głosy-5
bosz, jak jack moze byc na pierwszym msc-u ... feeeee.... juz naprawde nawet vincent jest lepszy od niego :P
Hugo, Sahid, Charlie, Claire +
w zasadzie reszta jest neutralna, albo o lekkim 'zabarwieniu' w ta lub w druga strone, wiec glosow ujemnych nie przyznaje!! :)
P.S. Jestem poprostu fanatykiem tego serialu, wiec wszystko w nim uwazam za genialne!
grałam kiedyś na jednej stronie w w podobną grę, tyle, ze zasady były bardziej przejrzyste. na początku była lista wszystkich ważniejszych bohaterów i wszyscy mieli po 10 punktów. kazda osoba mogła głosować raz dziennie i polegało to na przekładaniu punktów( jednej osobie się odejmowało, innej dodawało). gdy postać miała 0 punktów odpadała z gry... Tam zwycięzcą został Sawyer, ciekawe jak by to wyszło na filmwebie? ;)
Jack który wszystkich wkurza jest cały czas najlepszy na 1!!!! miejscu :D
myślałem że sawyer lub kate
Ja tu chyba czegoś nie rozumiem... Jak wy wogule liczycie te głosy? Że niby Jack ma 17? Zresztą każdy kto podlicza te pkt za każdym razem ma inaczej. Raz Jack ma 20 + a po chwili ma 17...
+Sawyer, Hugo, Mr Eko
-Jack
Bardzo sie dziwię, że ten despota Jack prowadzi. W pierwszym sezonie przez pierwsze dwa odcinki nawet mi nie przeszkadzał a od drugiego sezonu po prostu mnie wkurza.
hehe wiecie to jest naprawdę bardzo ciekawe, że Jack większość osób wkurza a jest na pierwszym miejscu... chociaż z tego wynika że jednak ma więcej fanów, co dla mnie jest absolutnie nie do pojęcia :P
hmmm ode mnie tez ma plusa. wkurza i irytuje! ale jednak ma wiecej tych dobrych cech, niz tych zlych. a po za tym byl calkiem spoko az do ktoregos momentu drugiej serii. ale miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe i jego zachowanie wroci do normy.
+Sayid, Jack, Locke
-Sawyer
(chociaz zachowanie jacka coraz bardziej mi sie nie podoba, na poczatku, byl liderem, ale nie najczesciej nie podejmowal sam decyzji, teraz stal sie rozpieszczonym pajacem, i wszytsko musi byc tak jak on chce, a jak ktos chce inaczej, i to oczywiscie jest to zle i staje sie jego wrogiem. jack ma chyba jakis problem [podejrzewam ze zacznie sie leczyc u tej psycho terapeutki ;p]. i jeszcze mi sie nie podoba ze musi znac wszytskie tajemnice i decyduje o tym o kto to moze wiedziec - to mnie irytuje!)