PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180258
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

oglądacie "losta"?? w takim razie na pewno słyszelisćie teksty Hugo, mnie one czasami zwalają z nóg, coś typu : "hej masz na sobie kawałek Artza", no poprostu bomba smiechu..... w odpowiedziach wpisujcie jego teksty jakie pamiętacie, ok??

ocenił(a) serial na 7
agreska7

a zastanówmy się, kim tak naprawdę dla tego serialu jest Hugo... jego teksty, jak zacytowany przez Ciebie powyżej, rozśmieszają, to prawda (mnie osobiście rozbawił fragment jego rozmowy z Danielle, kiedy twierdził, że 'coś' na wyspie jest być może wściekłą żyrafą)...

tylko że Hugo zbyt często śmieszy w sytuacjach makabrycznych - serial ma straszyć (hm?), okay, ale zawsze po czymś w gruncie rzeczy obrzydliwym (bebechy rozrzucone w promieniu kilkudziesięciu metrów w końcu śmieszne nie są) postawmy poczciwego grubaska, ktory swoim 'dude...', dowcipem i zmartwioną miną rozpuści całą niefajną sytuację.

nie mówię, że to źle, bo bywa to pożyteczne [dla serialu] - ale po jakimś czasie męczy.

ocenił(a) serial na 10
agreska7

Mnie się bardzo podobała scenka w której Hugo miał przywidzenia i widział Dave`a (odc17 2seria). Zaczął za nim biec a póżniej się wywalił i stracił go z oczu. Potem widać jak zasapany wychodzi z dżungli i spotyka Eko i Charliego.
Eko-Wszystko w porządku, Hurley?
Hugo-Widzieliście, jak przebiegał tędy pewien gość? W szlafroku? Z kokosem w ręku?
Charlie-Nie. Ale widziałem niedźwiedzia polarnego na wrotkach z mango w łapie.
Może to nie powinno śmieszyć ale ja z tej sceny lałam :D :D