Oglądam serial dopiero teraz, żałuję, że nie oglądałam wcześniej. A Sawyera po prostu nie da się nielubić :). Wszyscy bohaterowie są fajni, u mnie w czołówce (póki co, po ośmiu odcinkach) Sawyer, Charlie, Sun (koreanka), Kate i Locke.
moim ulubionym rozbitkiem dotychczas był sawyer, ale... kiedy zacząłem oglądać na tvp powtórki naszego ulubionego serialu przypomnialem sobie jaką szują, chamem, draniem i ostatnim idiotą była postać grana przez josha hollowaya w pierwszym sezonie. no cóż, sawyer trochę się zmienił, ale jedno jest pewne: tak brawurowe odegranie tej postaci jest niezwykle dużym osiągnięciem tego aktora.
sluchaj, ja wlasnie zacynam ogladac Zagubionych bo nie mam AXN aktualnie... wiec uwazam ze jak narazie najlepiej zbudowana postacia jest Sawyer. Uwielbiam czarne charaktery. Tak jak w HP uwielbiam Severusa Snapa.
Locke. Przypomina mi pułkownika Kurtza (nie tylko wyglądem). Jest jednocześnie sympatyczny i niepokojący - pozostawia poczucie niedosytu i nieodkrytej tajemnicy.
LOCKE! za jego wytrwałość mądrość to człowiek z napisem na czole: "chcieć to móc" albo za wszelką cene"mozna sie od niego wiele nauczyć.. super postać!
SAWYER! za jego tajemniczośc.. jest sexy i hot! on to potrafi oczarować kobiete! mniam:P:P
JAKI JEST DLA WAS NAJSEKSOWNIEJSZY BOCHATER??? (BOCHATERKA)
Moi Ulubieni: Ana-Lucia i Charlie. I również uważam że są seksowni, przynajmniej mają coś w sobie przyciągającego.