PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180956
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

ulubiony bohater

ocenił(a) serial na 10

jaki jest wasz ulubiony bohater.
moim jest Sawyer

ocenił(a) serial na 10
marti_16

moim ulubionym bohaterem tez jest sawyer(te jego teksty) no i moze kate:))

ocenił(a) serial na 10
marti_16

Oglądam serial dopiero teraz, żałuję, że nie oglądałam wcześniej. A Sawyera po prostu nie da się nielubić :). Wszyscy bohaterowie są fajni, u mnie w czołówce (póki co, po ośmiu odcinkach) Sawyer, Charlie, Sun (koreanka), Kate i Locke.

ocenił(a) serial na 10
marti_16

Sayid:-)

ocenił(a) serial na 10
Arwena_2

Moi ulubieni bohaterowie to przede wszystkim: Locke,Eko,Sayid i Sawyer.

ocenił(a) serial na 10
Arwena_2

moim ulubionym rozbitkiem dotychczas był sawyer, ale... kiedy zacząłem oglądać na tvp powtórki naszego ulubionego serialu przypomnialem sobie jaką szują, chamem, draniem i ostatnim idiotą była postać grana przez josha hollowaya w pierwszym sezonie. no cóż, sawyer trochę się zmienił, ale jedno jest pewne: tak brawurowe odegranie tej postaci jest niezwykle dużym osiągnięciem tego aktora.

ocenił(a) serial na 10
marti_16

sluchaj, ja wlasnie zacynam ogladac Zagubionych bo nie mam AXN aktualnie... wiec uwazam ze jak narazie najlepiej zbudowana postacia jest Sawyer. Uwielbiam czarne charaktery. Tak jak w HP uwielbiam Severusa Snapa.

marti_16

Sawyer jest najlepszy oraz ten przystojniaczek Boone :-)

ocenił(a) serial na 10
marti_16

Locke. Przypomina mi pułkownika Kurtza (nie tylko wyglądem). Jest jednocześnie sympatyczny i niepokojący - pozostawia poczucie niedosytu i nieodkrytej tajemnicy.

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

Z kobiet, najbardziej lubie Kate i Ane Lucie :) Z facetów Sayida i Sawyera

ocenił(a) serial na 6
Kapi_Aleks

LOCKE! za jego wytrwałość mądrość to człowiek z napisem na czole: "chcieć to móc" albo za wszelką cene"mozna sie od niego wiele nauczyć.. super postać!
SAWYER! za jego tajemniczośc.. jest sexy i hot! on to potrafi oczarować kobiete! mniam:P:P
JAKI JEST DLA WAS NAJSEKSOWNIEJSZY BOCHATER??? (BOCHATERKA)

ocenił(a) serial na 8
wedelka89

Moi Ulubieni: Ana-Lucia i Charlie. I również uważam że są seksowni, przynajmniej mają coś w sobie przyciągającego.

ocenił(a) serial na 10
InowroclawskiWilk

Poza tym Sayid. Jednocześnie szlachetny, ale i
nieobliczalny i bezwzględny. Intrygująca mieszanka.