dawno nie zaglądałem na stronę losta , troszkę się zdziwiłem jak popatrzyłem na miejsce w rankingu a tak nie dawno był w ścisłej czołówce i niesamowicie spadł daleko.......co o tym sądzicie ? mi się wydaje że to chyba wściekli fani llosta którym się nie podobała końcówka i specjalnie poobniżali ocene końcową heh :p
No niestety, pewnie wiele multikont ma w tym swój udział, ale trudno.Przeciez jeden sezon(odcinek?) nie skresla całego serialu.Lost zasługuje na miejsce min w top 10, popatrzcie jakie seriale są przed zagubionymi...Ale widocznie niektórym się niezle nudzi.
Głupie gadanie że multikonta, jak ktoś ma stałe ip to jak niby założy parę kont? Poza tym komu by się chciało ?
hehe, robert, a gdzie byłeś jak trwała zażarta walka między fanami awatara a resztą w pojedynku o miejsca w rankingu ? :P Jasne, że normalnym ludziom takie pomysły do głowy nie przychodzą, ale na ogół normalni są w mniejszości ;] nie inaczej jest na filmwebie, były setki tematów o tym ile kto multikont założył, ile z tego zostało zbanowanowane podczas akcji adminów i takie tam (do dziś są użytkownicy mający grubo ponad 100 kont);p A stałe IP nie ma tu nic do rzeczy ;P Ale nawet gdyby miało, to istnieje program Relakks i stałe IP już nigdy nie będzie stanowić problemu w czymkolwiek :P
Wiem o zmiennym ip, dla tego zdanie nr 2 jest komu by się chciało? Aqu wiem że nie którzy są nienormalni ale trza wierzyć że to tych normalnych jest więcej :). A tak w ogóle co mnie avatar dałem 5 i to wystarczy jak na te "dzieło":)
nie ogarniam, przecież finał Lost był genialny. A 6 sezon jeden z najlepszych. Ten serial jest epicki i na zawsze zapisał się w historii wspólczesnej kinematografii
Ale wielu osobom finał się nie podobał bo nie wyjaśnili czemu czarny dym nie był biały, jak miał na imię MiB , czemu Jack nie zapuścił brody albo czemu Locke był łysy.
Jack akurat zapuścił brodę ;) A Locke nie zawsze był całkiem łysy. Spłycasz powody dla których wielu osób zakończenie nie usatysfakcjonowało. A są one całkiem inne od tych które wymieniasz.