PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

dawno nie zaglądałem na stronę losta , troszkę się zdziwiłem jak popatrzyłem na miejsce w rankingu a tak nie dawno był w ścisłej czołówce i niesamowicie spadł daleko.......co o tym sądzicie ? mi się wydaje że to chyba wściekli fani llosta którym się nie podobała końcówka i specjalnie poobniżali ocene końcową heh :p

ocenił(a) serial na 5
kokon303

To raczej wcześniej ocena byla zawyżana.

ocenił(a) serial na 6
kokon303

Nie spodobała się końcówka? Chodzi ci raczej o 3 ostatnie sezony, tak?

ocenił(a) serial na 9
kokon303

No niestety, pewnie wiele multikont ma w tym swój udział, ale trudno.Przeciez jeden sezon(odcinek?) nie skresla całego serialu.Lost zasługuje na miejsce min w top 10, popatrzcie jakie seriale są przed zagubionymi...Ale widocznie niektórym się niezle nudzi.

ocenił(a) serial na 6
Joecrou

Głupie gadanie że multikonta, jak ktoś ma stałe ip to jak niby założy parę kont? Poza tym komu by się chciało ?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

hehe, robert, a gdzie byłeś jak trwała zażarta walka między fanami awatara a resztą w pojedynku o miejsca w rankingu ? :P Jasne, że normalnym ludziom takie pomysły do głowy nie przychodzą, ale na ogół normalni są w mniejszości ;] nie inaczej jest na filmwebie, były setki tematów o tym ile kto multikont założył, ile z tego zostało zbanowanowane podczas akcji adminów i takie tam (do dziś są użytkownicy mający grubo ponad 100 kont);p A stałe IP nie ma tu nic do rzeczy ;P Ale nawet gdyby miało, to istnieje program Relakks i stałe IP już nigdy nie będzie stanowić problemu w czymkolwiek :P

ocenił(a) serial na 10
aqu32

a skąd pomysł że wszyscy mają stałe ip? neostrada ma zmienne :)

ocenił(a) serial na 6
Dobos

Wiem o zmiennym ip, dla tego zdanie nr 2 jest komu by się chciało? Aqu wiem że nie którzy są nienormalni ale trza wierzyć że to tych normalnych jest więcej :). A tak w ogóle co mnie avatar dałem 5 i to wystarczy jak na te "dzieło":)

ocenił(a) serial na 10
kokon303

nie ogarniam, przecież finał Lost był genialny. A 6 sezon jeden z najlepszych. Ten serial jest epicki i na zawsze zapisał się w historii wspólczesnej kinematografii

ocenił(a) serial na 9
nillvo

Ale wielu osobom finał się nie podobał bo nie wyjaśnili czemu czarny dym nie był biały, jak miał na imię MiB , czemu Jack nie zapuścił brody albo czemu Locke był łysy.

ocenił(a) serial na 10
Joecrou

Jack akurat zapuścił brodę ;) A Locke nie zawsze był całkiem łysy. Spłycasz powody dla których wielu osób zakończenie nie usatysfakcjonowało. A są one całkiem inne od tych które wymieniasz.

ocenił(a) serial na 10
marokin

Joecrou żartował . . . użył ironii marokinie :P

ocenił(a) serial na 10
nillvo

zgadzam się!
6 sezon jeden z najlepszych- zakończenie wymiata.
A to, że nie wszystko zostało wyjasnione to wielki szacunek dla tworcow za to- dzieki temu serial w dalszym ciagu zostaje niezwykly i mistyczny . . . i w dalszym ciagu o nim myslimy :)