PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180968
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

ZNANY JEST TYTUL 3 SERII ZAGUBIONYCH czytalem w necie ze 3 seria zagubionych bedzie nosic tytul LOST:REVOLUTION czy sie z tym zgadzacie

ocenił(a) serial na 10
BradMan

a nie pomyliło Ci się z 3 odcinkiem specjalnym "Lost: Revelation"??
ma być puszczony po którymś tam (chyba właście po 10 ) odcinku 2 serii... coś takiego jak niestety Lost; The Journey i I odcinek II destination lost (pewnie puszczą to właśnie 23 na axn i wszyscy będą rozczarowani, że to tylko podsumowanie poprzedniego sezonu)

ocenił(a) serial na 8
Nemezis87

Jejku ludzie, sezony nie maja swoich nazw!!!! Przypominam tutaj "Z archiwum X"- 9 sezonow i zadnej ich nazwy!!!! Włączyć myslenie

Kuchar_a

aragorn jezeli myslisz ze sezony nie maja nazw to jestes w bledzie np. power rangers:D:D ale przeciez drugi sezon lost to sie nazywa lost:the journey i co moze to nie jest nazwa:|:|

ocenił(a) serial na 10
BradMan

Lost: The Journey to przecież tytuł odcinka powtórkowego... "ach te dzieci".

ocenił(a) serial na 10
BradMan

Hm, ja czytałem, że pierwszą serię nazywa się czasem "Genesis"...

ocenił(a) serial na 8
Mariusz_Saint

Genesis czyli poczatek, ale to nie jest nazwa od producentow, tylko zapalonych fanow. Ale poszczegolne nazwy odcinkow to juz odniesienia glebsze tez np. do Biblii

ocenił(a) serial na 8
BradMan

3 serii nie będzie. Znalazłem to kiedyś na którejś z oficjalnych stron. Poszukam to umieszczę tu link potwierdzający. 2 seria wszystko zakończy. I bardzo dobrze, gdyż serial straciłby na oglądalności.

ocenił(a) serial na 8
Dream

A mnie sie wydaje ze kit jakis nam wciskasz. Przeciez gdyby tworcy serialu zakonczyli na 2 sezonie calą historię, to ten serial bylby najwieksza porazka swiata!!!!! A ponadto jest jeszcze zbyt wiele zagadek do wyjasnienia!!:)

Sawyeroo

planowanych sezonow jest 4 albo 5 a jak czytalem gdzies wywiad z jakims gosciem od seriali (nie chodzi o lostry tylko ogolniesie nimi zajmujacego) - zycie serialu zaczyna sie po 4 sezonie :)

ocenił(a) serial na 10
Niput

mi by wystarczylo jeszcze z 10 odcinkow, co za duzo to nie zdrowo, zwlaszcza ze to nie jest x-files, gdzie co odcinek jest inny motyw, dopiero potem sie lacza w calosc, tutaj wszystko tworzy calosc, wiec w pewnym momencie moga za bardzo zaczac naciagac, czego nie chcemy...

Dream

wedlug mnie bedzie duzo serii bo po dwoch to sie nie zakonczy bo jest za duzo zagadekale daj tegi linka

ocenił(a) serial na 10
Dream

Obejrzałem włąśnie całą 2 serie i jeszcze nowe zagadki się pojawiły a niektóre wyjaśniły.5 serii to przesada ale na pewno obejrzę wszystkie.Wkońcu kiedyś muszą ich uratować...

SnOOkie

jak całą drugą serie przecież niema więcej odcinków jest do 12!!! 13 ma być za tydzień

ocenił(a) serial na 8
BradMan

Saweyroo )) Nie zachowuj się jak Sawyer ;) Potwierdzę to jak znajdę! :P

BradMan

LOST:REVOLUTION ?! Mi to trochę Matrixem zalatuje... Nie pomyliłeś się przypadkiem? ;)

BradMan

helo!!! ludzie zrozumcie ze serie nie maja tytulow i nie zadajcie glupich pytan! pozdro dla tych ktorzy to wiedza:P

ocenił(a) serial na 10
BradMan

jeżeli LOST miałoby 4 czy 5 serii to zmieniłby się na serial typu zagubiony świat itp. po prostu nudne by było!! Myślę, że wiedliby sobie spokojne życie na wyspie i nie yłoby w tym nic ciekawego...

Pozdro dla wszystkich!!!!

ocenił(a) serial na 9
BradMan

Cioty:/ Ja wiem ze serie maja swoje motto a nie nazwy...:/