PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1356
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

I po ślubie....teraz nasuwa mi się jedno zdanie: "Weź dziewczyno zostaw Rogelia i leć do Gustava póki jeszcze pora".
Co prawda byłam za Rogeliem, ale tyle rozstań i zamieszania było między nim a Paulą, że aż mdli. Oglądam Evę Lunę i tam głowna para była razem przez chwilę, ale dojdą do porozumienia dopiero pod koniec. To nawet odświeża telenowelę, pozwala na rozwijanie ciekawych wątków.
Tutaj te ciągłe wahania między Aną i Rogeliem mnie męczą. Na początku ich związek był magiczny, a teraz nie widze tej magii, nawet spojrzenie Rogelia jest jakieś nijakie.
A tu jeszcze czeka nas pogodzenie się tej pary i kolejny ślub, (może dla kogoś to spojler, ale trudno) :)

użytkownik usunięty

To prawda szkoda Miguela , wyszedł z więżenia , mógłby być szczęśliwy z Danielą , gdyby ta głupia ciotka nie poszła po niego z Brunem to by żył

ocenił(a) serial na 10

Miguel już poszedł teraz czekamy na Gustavo żeby też poszedł. Jutro ostatnie odcinki tej teli i trzeba się przygotować na nową tele od przyszłego tygodnia czyli Ukryta miłość.

Zbuntowany_RBD

a ile odcinkow bedzie ukrytej miłośći

użytkownik usunięty
magazynier_48

chyba 166

to gdzies bedzie do maja

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Ciekawe czy nowa telka będzie interesująca :) Kto zamierza oglądac?
Chciałabym aby pojawiła się taka która byłaby choć równa Kiedy się zakocham, ale pewnie ciężko będzie :P

madzia124

niom?o 19 pusto

ocenił(a) serial na 2
madzia124

Ja zamierzam oglądać :) zobaczymy czy coś godnego uwagi. Jeśli chodzi o Bruno, to dziś rzeczywiście ukazał się jego zły charakterek. A Cynthia przebija wszystkich :D

użytkownik usunięty
Hadley

Nie zgadzam się z twoją opinią w tej telce wszyscy byli świetni jak możesz opisywaź takie bzdury że nie było dobrych aktorów moim zdaniem jest że każdy miał tam śietną role i bardzo dobrze ją zagrali ,a najwi ększym plusem był Rogelio .z Ann paulą tworzyli mega duet nawet wyglądali jakby byli prawdziwym małżeństwem to był najleprzy najcudowniejszy najciekawszy naj fajniejszy najbardziej ciekawy serial jaki był wyemitowany na tv4 lub tv6 scenariusz był mega udany dlatego że Paula wybrała rogelia gdyby wybrała gustawva eh szkoda tylko czasu by było na oglądanie.

ocenił(a) serial na 2

Najpierw poćwicz ortografię :). Mam prawo do swojego zdania, poza tym ta telka była tak beznadziejna, że nawet nie oglądałam jej do końca, także czasu nie straciłam.

użytkownik usunięty
Hadley

To ty masz taką opinie dla wielu fanów ta tecia była bardzo cudowna jak możesz pisać że była beznadziejna jeżeli jej nie oglądałaś ,najpierw to trzeba zobaczyć a potem komentowć . do końca .

ocenił(a) serial na 2

O masakra dziewczyno. Najpierw myślałaś, że skrytykowałam ją, bo oglądałam do końca, więc to było złe i strata czasu. Nie oglądałam jej do końca, to też złe, bo jednak mogłam obejrzeć do końca. Zastanów się, co piszesz. Uważajcie ją za wspaniała, cudowną i co tam jeszcze, mnie naprawdę to nie obchodzi.

użytkownik usunięty
Hadley

A możesz napisać co tobie się nie podobało w tej telce ,bo mnie wiecznie becząca Ana paula i jej niezdecydowanie.,

ocenił(a) serial na 2

Udzielałam się tutaj dwa lata temu, poza tym na telenowela tak mało dla mnie znaczy, że nie mam ochoty o niej dyskutować.

użytkownik usunięty
Hadley

Wiem ,że się już skończyła ,ale ja sobie znowu ją przypomniałam i powiem ci że bardzo bardzo bardzo mocno mi się podoba to najcudowniejsza telcia świata ..A tak przyokazji jaka telenowela najbardziej tobie się podoba ??

ocenił(a) serial na 2

Ze starszych to jest ich bardzo wiele, a z tych nowszych, to Nie igraj z aniołem i Zaklęta miłość.

użytkownik usunięty
Hadley

Dzieki . nie wiewm czy widziałaś tą scene Ana Julia rodziła przez spodnie w Nie igraj z aniołem ? ta telenowela podobał mi się do pewnego momentu potem zaczęła się psuć ale każdy ma swój gust prawda? mam też następne pytanie ,czy oglądalaś ''potęge miłosci z Lucero ??

ocenił(a) serial na 2

Tak, widziałam tę scenę, żenada trochę. Nie oglądałam Potęgi miłości.

użytkownik usunięty
Hadley

Powiem ci że ja oglądałam i nie żałuje telka była wspaniała , para protów prawie idealna a nawet bym powiedziała superowa .ta telka ma tylko 90 odc Lucero nie był typową płaczką A bochater zawsze ufał swoje ukochanej naprwde telenowela warta obejrzenia . Nawet sceny się nie przeciągały dużo znajomych aktorów było ,jesli chcesz to obejrzyj ją,naprawde polecam .

użytkownik usunięty
Hadley

SORKI ZA POST POD POSTEM ALE NIE MOGŁAM EDYTOWAĆ

cocco03

mnie Gustaw troche wkurza... taki fircyk w zalotach troche, ciagle sie rwie do bitki pod byle pretekstem i jest taki nachalny wobec Any Pauli... a Rochelio jest dojrzaly i swietny aktorsko, taki naturalny... W ogole szkoda, ze dzis koniec :(

ocenił(a) serial na 5
Samarrita

Mnie też wkurzała Ana. Niby kochała Rochelia a ciągle rozpaczała nad niespełnioną miłością z Gustavem.

Selena_Evrillo

Mnie denerwowała Ana bo tak kręciła Gustavem i Rogeliem , ogólnie mówiąc nie znosiłam Cynthii, Rogelia i Margarita , za to bardzo lubiłam Gustava , Dany , Chio , Estebana , Ernesto

Blab

Ana grała praktycznie na dwie strony, skoro kochała Rogelia to po co dawała nadzieję Gustavowi? Nie mówiła NIE, co dawało mu podstawy sądzić, że do niego wróci.
Ja lubiłam Margarita, Maria mnie trochę wkurzała tym swoim przewrażliwieniem i łatwowiernością w stosunku do Cinthii (ale tu nie ma się co dziwić), Consuelo była zbyt ułożona, ale nawet ją lubiłam, Vanessa mnie wnerwiała bardzo.

cocco03

Mnie Vanessa nie denerwowała. Ona od początku była dobra tylko łatwo dawała sobą manipulować

Blab

ta, zwlaszcza jak pozwolila, zeby Margarito trafil do domu dziecka albo probowala pomoc Cynthii w wywiezieniu malego daleko, gdy uciekl z sierocinca... no i gdy wchodzila Rogeliowi do lozka podczas gdy Ana Paula byla w tym samym domu... srednio to swiadczylo o jej charakterze :D

Samarrita

Nie wiem czy była taka dobra, na pewno miała więcej rozumu, bo nie chciała niczyjej śmierci. Jednak wszystkich sądziła po pozorach, najbardziej Paulę.

cocco03

O to mi właśnie chodzi. źle to ujęłam

Blab

Mnie ta jej przemiana nie przekonała.

cocco03

Wiesz co? Ona od początku była bardziej normalna niż Cynthia i Bruno , mnie przekonała jej przemiana

Blab

Ale jak całowała Marię to nie mogłam wytrzymać, tak się nie lubiły. Maria zawsze na nią wrzeszczała.

cocco03

Tak to już było naciągane

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

Faktycznie bezsensu zrobili że Paula nie mogła się zdecydować całą telenowele niewiedziała kogo wybrać a gdy już byał niby zakochana w Rogeliu ,to nawet głupie miny strzelała gdy Gustavo był troszke szczęśliwy z Cythią,moim zdanie to najlepszy był Rogelio bo gdy od początku polubił i pokochał Paule to do końca był nią zauroczony ,teraz gdy sobie tak pomyślałam to Rogelio poinien wybrać Vanesse bo tylko ona była do końca w nim zakochana

cocco03

A ja się cieszę, że ana zostałą z Rogeliem, bo Gucio to takie ciepłe kluchy ;p strasznie mi grał na nerwach i uważam, że z tym swoim ponurym wyrazem twarzy niebyłby w stanie nikogo uszcześliwić. Najbardiej wkurzali mnie włąsnie Gucio i pijak-nieudacznik Miguel.

Ana z tym swoim niezecydowniem też mi grała na nerwach. Ale telka osobiście mi się podobała - oceniam wyżej niż Evę Lunę i CME, w której było za duzo naciąganych i zbytecznych wątków

użytkownik usunięty
marjo

mi bardzo sie podobało LQNPA ale też mnie trochę wnerwiało na koniec zwłaszcza Ana

Koniec tej tekli był okropny,próbka z beznadziejnym pod każdym względem Rogelio,straciła prawie wszystkich których kochała.To pierwszą telkach jaką widzę bez happy endu