PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1354
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Mnie Np. Podoba Się Jak Powtarza Czasami Swoje Ulubione Słówko "Carramba" Tym Swoim Głosem Zarąbiście To Brzmi W Jego Ustach :D:D Albo Jak Rozmawia z AP (Ale To Rzadziej Robi) Porusza Brwiami No I Ta Jego Mimika Bezcenna Moim Zdaniem Jest W Tym Mistrzem :D;)

Oficerka

A mnie się podoba jego śilny charakter i ta jego słabośc do Any Pauli bo czasami jej ustępóje,a to chyba dowód jego uczućia ''Miłości''do AP.Wogule to genialny aktor przynajmniej dla mnie.

kaprysiu

Ach Jak Mogłam O Tym Zapomnieć Taaak Słabość Do AP. I Silny Charakter To Kolejne Atuty Rochiego. Zgadzam Się Też Co Do Genialnego Aktora Ja Również Bardzo Go Cenie ;)

Oficerka

Jezuniu to Carramba jest boskie! :D nie myslałam, że kogoś to urzeknie oprócz mnie :)
Zabójcze jest też jak czasem Rogelio podsłuchuje AP jak z kimz rozmawia np. z Marią na jego temat i sie usmiecha do siebie taki rozmarzony albo jak wgapia sie w Anę tymi rozmarzonymi oczętami aaach ;)

cocco03

Otóż To .cocco03 Widzę Że Jesteśmy Jednomyślne ;)

Oficerka

Tez tak uważam :)

cocco03

Nie Wiem Jak Inni Ale Ja Nie Wyobrażam Sobie Aby Rogelia Mógł Zagrać Ktoś Inny Poza Jorgito Po Prostu Nie Ma Takiej Opcji :D:D

Oficerka

Też mi się nie wydaje, by inny aktor sie w tej roli odnalazł i tak do niej pasował :)

cocco03

A macie może linka do tego jak mówi to "Carramba" ? :)

Pauli1521

http://www.dailymotion.com/video/xq72gl_zakazane-uczucie-odc-26-czyyy-2_shortfil ms
minuta 03:10 ale tu nie mówi tego tak fajnie :)

cocco03

Kapitalne :D:D Nic Dodać Nic Ująć ;)

Oficerka

Najlepiej Mu To Wychodzi Jak Jest Podenerwowany :)

Oficerka

No właśnie, choć był taki moment, w którym powiedział to jeszcze fajniej niz tu, ale nie pamiętam kiedy :(
I tak jest boski :D aaa...Rogi jest w nowym numerze ŚS :) w artykule o amantach.

cocco03

Dzięki Za Info cocco03 Lecę Do Kiosku !! ;)

Oficerka

Hehe ;) ja co tydzień kupuję, nie ma tam nie wiadomo czego, ale na plakaty się można fajne natknąć. Niedawno był z LQNPA, a ostatnio z CME :D Muszę przyznać, żenasz Rogelio im starszy tym przystojniejszy. :)

cocco03

eeeej no faktycznie słodkie to carramba :) Boski jest *_*

Pauli1521

Uwielbiam go ;)

cocco03

Ja też uwielbiam Rogelia, jak tak podsłuchuje, gdy AP rozmawia z AP:) I uwielbiam jak Rogelio patrzy na AP, w tych początkowy odcinkach, ten wzrok :) Uwielbiam :)

Oficerka

o kurde bardzo łatwe pytanie - WSZYSTKO mi się w NIm podoba!!! <3

Oficerka

I pomysleć że w pierwszym założeniu scenariusza to Jose Ron miał zostać protkiem. No owszem może by sobie poradził ale nie oszukujmy sie w starciu z Jorge Salinasem to Jose wypada blado.
I jeszcze jedno czy zauważyłyście drogie kobietki klatę Gustava? Strasznie piegowata ,wyglada jak brudna.....:P Na początku to myślałam że się jak sie kąpał w morzu to coś mu sie przykleiło do ramion :D

telimena79

nooo dokładnie! ja nie wiem co ona ma z tymi ramionami i klatą <blee> o.O za każdym razem myślę że po kąpieli ma piachu tyle ..

Pauli1521

Wiecie, oni to chyba mają od słońca, bo ja u wielu osób/aktorów widziałam takie piegi...

telimena79

Takie piegi ma też Bruno...bleee nie wygląda to zachęcająco.

cocco03

Dokładnie Wyglądają Jakby Muchy I Obsrały Blee haha xD

Oficerka

Ale Rogelio chyba takich nie ma :D

cocco03

Wydaję Mi Się Iż Nie I Chwała Bogu Chyba Że Jestem Już Nim Tak Zaślepiona Że Nie Widzę Drobnych Niedociągnięć :P hahaha xD ;)

Oficerka

Zobaczymy jak sie rozbierze...ale zaraz w jeziorze chyba był bez koszulki? O zaraz musze to wybadać ;)

Oficerka

Mam Nadzieje Drogie Amigas Że Się Nie Obrazicie Jak Tu Wrzucę Mały Dialog Z Wczoraj ---->Rozmowa Rogelia z Maria w z wczoraj 31 odc. -->
R: "Wiesz co jest najgorsze?"
M: "Co?"
R: "Po tylu latach... zakochałem się w Pauli... jak idiota"
---
R: "I pomyśleć, że ożeniłem się z Paula z zemsty na Vanessie, a teraz tęsknie za żoną... za jej zapachem... i marze o niej..."
M: "ajjj Rogelio... wpadłeś we własną pułapkę"

Moim Zdaniem Ten Dialog Był Bardzo Wymowny. A Relacje Rochiego Z Marią Są Bardzo Silne Zupełnie Jak Matki Z Synem. Z Resztą To Widać Iż Z Nikim Nie Rozmawia Tak Otwarcie :)) A Najbardziej Rozwaliła Mnie Scenka Jak Rochelias Na Pomoście Wypowiedział (Niby Do Siebie) Słowa: "Czy Kiedyś Mnie Pokochasz" I Ten Jego Wyraz Twarzy Aż Mi Się Płakać Chciało ;( A Na Dokładkę Jeszcze Usłyszał Z Ust AP Iż Ta "Nigdy Go Nie Pokocha" :/ Mam Nadzieję Że Nim Minie Rok Rochi Zrobi Wszystko By Rozbudzić Uczucia Żony Bo Inaczej Eksploduje :P A Co Do AP Wydaję Mi Się Że Na Dzień Dzisiejszy Ona Sama Nie Jest Świadoma Co Tak Naprawdę Czuję Do Własnego Męża :D xD

Oficerka

Dokładnie...jest nadal urzeczona Gustavem. Jak oglądam to myślę kurde dziewczyno ogarnij się, nie wspominaj już go. Mnie sie wydaje, że ona juz go kocha tylko tego nie chce przyjąć do wiadomości.

cocco03

Dokładnie To Samo Myślę !! :)

cocco03

Tak samo Maria stwierdziła, że jest dla niej jak syn. Rogelio też powiedział,że żadnej kobiecie nie ufa tak jak jej.
Fajnie, że zostało to wreszcie powiedziane. Mam na myśli to, że Rogelio przyznał sie sam przed soba, że kocha Ane.

Biedny, szkoda mi go było, bo często natyka się na rozmowy Anyz kimś, a ona w nich mówi, że jest zły, albo że go nie pokocha.

cocco03

Taaa. Wydaję Mi Się Czasem Wręcz Że Ma Klapki Na Oczach Bo Tylko Ślepiec Nie Zauważył By Uczucia Jakim Rochelias Ją Darzy :/

Oficerka

Podobał mi sie sen Rogelia jak oboje z Ana sobie biegają, a wokół dzika natura ;)

cocco03

Fiu Fiu Tobie Też Carramba Faktycznie Masz Podobne Gusto :D :)

Oficerka

;) juz po tym śnie mozna sie było domyśleć, że Rogelio jest już ugotowany :)

cocco03

nooo ten sen był niesamowity *_* I Rochelio taki zadowolony, szczęśliwy biegał ... mmm :)

Pauli1521

Miłość do AP go uskrzydla. Dzieki niej juz nie wrzeszczy na Margarita. :)

cocco03

Fakt I Dobrze Może Właśnie Dzięki Margaro Tych Twoje Się Ze Sobą Scali Na Wieki Wieków ( Oczywiście Póki Ich Ciemne Doły Ciemne Nie Skryją xD ;) )

Oficerka

I będą mieli synusia, swoja droga bardzo fajnie gra ten chłopiec.

cocco03

Nom. I Na Dodatek Mam Nieodparte Wrażenie Że Już Skądś Znam Tego Chłopca ?? Hmmm.

Oficerka

Też taki znajomy sie wydaje, ale nie grał wcześniej.
I ta zołza Rosaura jak go zwyzywała od biedaków, małpa. ;)

ocenił(a) serial na 8
Oficerka

Nie wiesz może , w którym odcinku AP zobaczy Gustavo i w końcu sie przekona, że ta paskuda zyje i Rogelio jest niewinny? dzieki

Pauli1521

Normalnie Bym Sobie Filmik Najpiękniejszych Scenek I Puszczałabym Sobie Na Ścianie Przed Snem :P;) Albo Najlepiej Fototapetę Nad Łóżkiem To Dopiero By Było Coś mmmm :D:D hahaha xD

Oficerka

Z Tego Wszystkiego Zrobiłabym Zjadłam xD Sorry :P

Oficerka

Ja chyba sobie Rogiego powieszę ;)

cocco03

:D:D A Co Chcesz Dokładnie Powiesić ??

Oficerka

Hmmm pomyślmy ;) może jego.....cudne lico ;D

cocco03

hehe xD To Się Rozumie Samo Przez Się Ale Akurat Chodziło Mi Oto Czy Aktualnego ŚS ??

Oficerka

Nie jakiegoś innego wyszperam, bo ten plakat głównie przedstawia AP, a Rogelio jest z tyłu.

cocco03

Nom Kurde Kiepsko Się Postarali Jakoś Z Tym Plakatem :/ Ehh Kurczę Inaczej Też Bym Coś Powiesiła Bo Mnie Skusiłaś :D

Oficerka

Tyle mogłoby być fajnych plakatów, a oni zamiast telenowel dają Pamiętniki wampirów. :