Wiem, że jesteśmy dopiero po emisji 1-go odcinka, jednak jestem bardzo ciekawa czy aktorzy
przypadli wam do gustu? Szczególnie chodzi o Anę Brendę Contreras. Moim zdaniem świetnie
sprawdziła się w roli villany w Sortilegio jako Maura i jestem ciekawa czy poradzi sobie z
zagraniem dobrej Any Pauli?! Zapowiada się dobra telka? Jak myślicie?
Dla mnie jako Maura nie sprawdziła się dlatego że jej rysy twarzy są stworzone do grania ról tych dobrych ma fajny ciepły uśmiech:) osobiście telenowela mi się podoba:)
Mam zupełnie inne zdanie. W Sortilegio Ana Brenda była dumna i wyniosła, co bardzo pasowało do jej wyglądu, a w LQNPA ma taki niewinny look. Wolałam ją jako czarny charakter:) Co nie oznacza, że tu się nie sprawdzi.
Hm. Muszę Przyznać Że Się Wciągnęłam. Choć To Dopiero 2 Odc. A pisałam Wcześniej Że Luknę Tylko Ze Względu Na Suzy Ale Postać Rogelia Mnie Zaintrygowała :D Nie Zły Z Niego Troglodyta hehe Ciekawe Jak Ana Paula Go Poskromi :)
Byłoby doskonale gdyby związała się z Gustavo Duranem, ale czytałam, że poślubi kogoś zupełnie innego...
Wiem, że wiesz więcej o telenoweli. Jak na razie dla mnie nie jest irytujący. Mozliwe, że później będzie.
Dla mnie jest boski w każdej teli:) Z bródką czy bez, to jeden z przystojniejszych aktorów młodego pokolenia:)
I muszę przyznać, że podoba mi się - przynajmniej na razie - rola Juliana Gila. Zraziłam się do niego przez role Pancholona w Osaczonej i Ulisessa w Sortilegio, dlatego postać Bruna jest jakąś alternatywą dla tych poprzednich.
tutaj niczym się nie różni od swojej roli w Sortilegio,on zawsze gra villana więc tutaj nic Was nie zaskoczy...a Gustavo jest mega irytujący i naiwny . :/
telenowela ni przypadła mi do gustu,lepszy była tela kiedy się zakocham tam się działo.
wiesz nie ma co porownywac jej do Kiedy sie zakocham ;p bo lepszej chyba nie bedzie ;/ Ale mnie jak narazie sie podoba :))) a co sadzicie o tej Vanessie?