PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Wiem, że jesteśmy dopiero po emisji 1-go odcinka, jednak jestem bardzo ciekawa czy aktorzy
przypadli wam do gustu? Szczególnie chodzi o Anę Brendę Contreras. Moim zdaniem świetnie
sprawdziła się w roli villany w Sortilegio jako Maura i jestem ciekawa czy poradzi sobie z
zagraniem dobrej Any Pauli?! Zapowiada się dobra telka? Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
petit_fleur

mi się bardzo podoba :) ona jest prześliczna..

bistulka

Dla mnie jako Maura nie sprawdziła się dlatego że jej rysy twarzy są stworzone do grania ról tych dobrych ma fajny ciepły uśmiech:) osobiście telenowela mi się podoba:)

ocenił(a) serial na 7
loczek0660

Mam zupełnie inne zdanie. W Sortilegio Ana Brenda była dumna i wyniosła, co bardzo pasowało do jej wyglądu, a w LQNPA ma taki niewinny look. Wolałam ją jako czarny charakter:) Co nie oznacza, że tu się nie sprawdzi.

petit_fleur

Hm. Muszę Przyznać Że Się Wciągnęłam. Choć To Dopiero 2 Odc. A pisałam Wcześniej Że Luknę Tylko Ze Względu Na Suzy Ale Postać Rogelia Mnie Zaintrygowała :D Nie Zły Z Niego Troglodyta hehe Ciekawe Jak Ana Paula Go Poskromi :)

petit_fleur

Jako Maura była doskonała. Mam nadzieję, że w roli protagonistki tez się sprawdzi.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Byłoby doskonale gdyby związała się z Gustavo Duranem, ale czytałam, że poślubi kogoś zupełnie innego...

petit_fleur

Czy "Matias" nie jest boski w LQNPA? ;)

cocco03

Boski? Co kto lubi. Według mnie fatalnie wygląda z tą bródką, a jego postać jest mega irytująca.

Denisse

Wiem, że wiesz więcej o telenoweli. Jak na razie dla mnie nie jest irytujący. Mozliwe, że później będzie.

cocco03

Później będzie jeszcze gorzej irytujący

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Dla mnie jest boski w każdej teli:) Z bródką czy bez, to jeden z przystojniejszych aktorów młodego pokolenia:)

ocenił(a) serial na 7
petit_fleur

I muszę przyznać, że podoba mi się - przynajmniej na razie - rola Juliana Gila. Zraziłam się do niego przez role Pancholona w Osaczonej i Ulisessa w Sortilegio, dlatego postać Bruna jest jakąś alternatywą dla tych poprzednich.

petit_fleur

tutaj niczym się nie różni od swojej roli w Sortilegio,on zawsze gra villana więc tutaj nic Was nie zaskoczy...a Gustavo jest mega irytujący i naiwny . :/

petit_fleur

Ja tez tak uważam...jest bardzo przystojny:)

ocenił(a) serial na 1
petit_fleur

telenowela ni przypadła mi do gustu,lepszy była tela kiedy się zakocham tam się działo.

ocenił(a) serial na 8
malina25

wiesz nie ma co porownywac jej do Kiedy sie zakocham ;p bo lepszej chyba nie bedzie ;/ Ale mnie jak narazie sie podoba :))) a co sadzicie o tej Vanessie?

ocenił(a) serial na 10
petit_fleur

Tela mi bardzo przypadła do gustu :)

petit_fleur

jest świetna i licze, że bedzie z Rogelio :)