PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Czyli kogo nie lubicie? mi najbardziej działa na nerwy ciotka Any Pauli-patrzy tylko na wygody i na kasę.W nosie ma dobro siostrzenicy.

ocenił(a) serial na 7
Blab

Bo to kwintesencja prawdy o tym kretynie!

petit_fleur

Nie mogę na niego patrzeć a najbardziej też rozwaliło mnie jak w którymś z początkowych odcinków kleił się do Cynthii a ona do niego "umyj się bo śmierdzisz" :D

Blab

Haha, tak było. No cóż zadawanie się z pastuchem ma swoje konsekwencje :D

petit_fleur

Wiecie kto jest jeszcze bardziej wkurzający? Rutillo. Facet wchodzi w rolę ogiera rozpłodowego i napastuje każdą dziewczynę. Niedobrze mi jak na to patrze.

Blab

I ten jego obleśny wzrok. Wszystkie mu się podobają: Dany, Maripaz, Consuelo, Macaria....

cocco03

Ciekawe czy Ana Paula też

Blab

Pewnie tez :D

ocenił(a) serial na 7
Blab

Mnie wystarczy jego głos, wcale nie potrzebuję na niego patrzeć, żeby było mi niedobrze. I to imię..

petit_fleur

Typowo to taki niewyżyty seksualnie oblech , który myśli ze jakaś na niego poleci

Blab

Może jakas poleciala, dlatego mysli sobie nie wiadomo co :D

cocco03

Ciekawe kiedy odkryją ze to on zabił Maripaz

ocenił(a) serial na 10
JulietaV

Najbardziej denerwują mnie :
1 Ciotka Any Pauli Rosaura oraz matka Vanesy Elsa - obie som okropne wredne chytre pazerne krowy które egoistki które myślom tylko o sobie .
2 Cynthia - Poprostu ogólnie jest bardzo wkurzająca wiecznie naburmuszona i te jej miny
3 Bruno - intrygant kłamca oszust
4 David - nadęty bufon cwaniaczek zakichany
5 Vanesa - egoistka wredna rura

ocenił(a) serial na 5
JulietaV

Mnie obecnie wkurzają mieszkańcy miasteczka, którzy oskarżają Miguela o morderstwo. Takie zacofane wieśniaki, które oceniają po pozorach.
A tak w ogóle to Cinthia (oglądając ten serial zastanawiam się jak to się stało, że grała ona główne role skoro jest tak nie ładna. Chociaż jak patrzyłam na niektóre jej zdjęcia to jest niczego sobie, no chyba, że tylko w tym serialu tak beznadziejnie wygląda), Gustavo, matka Vanessy. Nie lubiłam też sytuacji gdy Rosaura wywyższa się nad Maria chociaż ją lubię.

JulietaV

Jestem dopiero przy 68 odcinku ale najgorsza to jest chyba matka Vanessy- zarowno aktorsko te jej dziwne miny jak sposob w jaki
jest napisana.
Drugie miejsce dla ciotki Any Pauli- aktorsko dobrze ale czesto mam ja ochote walnac, czasem jakis humor wniesie ale glownie wkurza wszystkim co robi i mowi, jak chce kasy ale to niech sie chociaz zdecyduje komu zycie utrudnia i tylko kasa i kasa jej w glowie, mimo ze juz ma to tylko chce wiecej i tylko na siebie wydaje.
Trzecia miejsce dla Bruna, tez nieraz takie dziwne miny strzela, nie potrafi zaakceptowac prawdy i wlasciwie sam nie wie czego chce- odzyskac ziemie, zrujnowac Rogelia, zdobyc Ane Paule, wzbogacic sie i cholera wie czego jeszcze.

keteek

Jeszcze do Rosaury dodam, ze te jej manipulacje i branie wszystkich na litosc z powodu wymyslonej choroby coraz bardziej mnie wkurza wiec moze ta lista sie zmieni zanim dolece do konca serialu.

keteek

a i jeszcze wyroznienie za wkurzanie dla Mercedes, na poczatku myslalam ze chce tylko chronic brata ale teraz widze, ze po prostu jest glupia

ocenił(a) serial na 10
JulietaV

Nie lubię Gustava, nijaki jest nudny i mdly