Mam taką propozycję i prośbę wielką do was jak bardzo lubicie tą tele to napiszcie e-maila do tv4 o emitowanie 5 razy w tygodniu bo ja już to zrobiłem teraz kolej na was i co wy na to?
Ja napisałam wczoraj (22.03.2012r.) i tez bez odpowiedzi ;/ ja prosilam o to aby puszczano od pon. do pią. bądź od pon. do czw. ale po dwa odcinki ;)
Właśnie też tak samo napisałem i że EV ma mało odcinków a LQNPA ma dużo odcinków i nic bez odp.
A pod jaki adres pisaliście?? Bo ja na sekretariat@tv4.pl innego nie znalazłam ;/
Pamiętam jak pisałam do TVN7 o Czerwonego Orła to na drugi dzień była odpowiedź a tu nic ;/
Pytałam się o 4 sezon , czy będzie emitowany. To odpisali, że nie maja w planach ale zgłoszą to jako prośbę i jakiś czas później emitowano 4 sezon ;)
Ja też poszłam w wasze ślady i napisałam do nich . Bardzo spodobała mi sie ta telenowele i też bym chciała częściej jom oglądać . Ale oczywiście zero odezwy z ich strony ! Chyba nawet nie przeczytali bo niedostałam potwierdzeni przeczytania e-maila ??
hej wszystkim ;) napisałam kolejnego maila do telewizji tv4 z innej poczty mam nadzieję, że to coś da.
Hej wszystkim ;* właśnie przyczytałam na FB, że od poniedziałku ma lecieć po 2 odcinki ;) o 17 i 18 ;) jupiii ;) chyba mieli dość tych wszystkich @ od nas ;)
Jestem rozczarowana, bo lepiej było tak jak dotychczas, a jak już chcieli coś zrobić, to mogliby emitować telki w piątek...