Tu możecie zadawać nurtujące Was pytania dotyczące przyszłych odcinków i może ktoś się zlituje i Wam odpowie :D
Było już kilka tematów gdzie były spojlery, ale nie chce mi się ich szukać więc zaczynam nowy ;)
To ja na pierwszy ogień....
Wie ktoś dlaczego Miguel wróci do więzienia? Zobaczyłam taki moment bodajże z odcinka 161 i się zastanawiam.
A wroci do wiezienia, mi sie wydaje ze nie, bo przeciez maja go juz nie dlugo zabic
Przecież Miguel zginie bodajże w przedostatnim odcinku. Albo nawet i w ostatnim. Także jest prawdopodobieństwo, że wróci do więzienia, ale z jakiego powodu to niestety nie wiem.
nie wiem, czy w przedostatnim odcinku zginie, ale w ostatnim na pewno nie bo ogladalam, Gustavo zginie w ostatnim, a o Efrainie, to nawet nie wiem, czy zginie, pierwszy raz slysze ...
No nie wiem dokładnie kiedy, ale na pewno przy końcu :) Czyli jeszcze trochę czasu zostało.
Ja bym już wyeliminowała Rosaure, tak mi działa na nerwy, że jak pojawia się na wizjii to ja odchodze od odbiornika ;)
No zostanie ukarana nie ma co. Przypomina mi to " Rubi" tyle, ze Cinthia będzie poparzona i to dość paskudnie.
Nie. Cinthię i Miguela nie będzie łączyło żadne uczucie.
Ana Paula będzie z Rogeliem, wezmą prawdziwy ślub w ostatnim odcinku.
Bruno namiesza i przez to Rogelio nie będzie chodził.Dokładnie,Cynthia zabije Efraina-potem uświadomi sobie że to jedyny mężczyzna którego kochała.
Bruno poda po operacji Rogeliowi jakąś substancję i Montero będzie umierający, ale Ernesto go uratuje.
Witam. Męczy mnie to czemu Ana i Rogelio nie mogą mieć dzieci..
Owszem Ana miała usuwaną ciąże ale lekarz powiedział ze mogą być problemy z zajściem, a nie ze nie może mieć w 100 % dzieci.
A przecież Rogelio może bo sie przespał z Ana?
wybaczcie głupie pytanie..
Też mnie to dręczy. Od początku telenoweli mówi się, ze Rogelio nie może mieć dzieci. Dziwi mnie to, bo przecież ludzie sparaliżowani mogą je mieć. Trochę to pogmatwali. Rogelio spał z Aną, a ona zwierzyła się Dany, że jest sprawny jeśli chodzi o te sprawy, więc dlaczego nie może mieć dzieci? :)
no w dzisiejszym odcinku było jak ciotka Any mówiła ze po operacji Rogelio będzie sprawny. A przecież sie przespali...
no cóż scenarzysta pokręcił i tyle..
I jeszcze mnie jedna rzecz ciekawi
Ana i Rogelio zaopiekują sie córką Cynthi?
Zaopiekują się nią, bo Anę poprosi o to Gustavo przed śmiercią. Będzie nadal myślał,że to jego dziecko.
a mnie sie wydaje, że on się dowie, że mała Maria jest dzieckiem E tylko, że ją pokocha i będzie ją wychowywał jak C wyniesie się do B ;)
Co do posiadania dzieci przez R..... to już się śmieszne robi, bo Rosaura ciągle chodzi i gada, że jak zoperują R to on bedzie mogl miec dzieciaka, jakby operacja miala na to jakis wplyw ......
i niech juz wróci Macaria bo ten Ulisses z tą smętną miną mnie wykonczy ....