PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Zakladam temat dla tych którzy maja jakies pytania odnosnie przyszlych wydarzen z telenoweli :)

Ja mam jedno - a mianowicie czy wie ktoś czy wyda się romans Macari i Efraina ? Narazie tylko Consuelo o tym wie , ale czy jej mąż sie o tym dowie ? i jesli tak to jej przebaczy czy sie rozstana ?

Open_W

Wyda się ale Ulisses przebaczy żonie:)

ocenił(a) serial na 10
immortelle1

A ja zastanawiam się co będzie z margaritem?

Daniela_Lujan_87

Margarito trafi do domu dziecka skąd R będzie próbował go "wyciągnąć", jednak ze względu na swoje złe prowadzenie i ciążę AP nie dadzą mu małego, a później jakoś tak się stanie, że E odda list i wszystko się wyjaśni :)

immortelle1

O to mnie troche zaskoczylo :P Myslalam ze pewnie sie wyda,ale myslalam ze Ulisses mimo swoich chęci zonie nie przebaczy.
A co będzie ze związkiem Dany i Miguela ? bo zdziwilo mnie ,że razem nie będą ... od poczatku im to bylo pisane i do siebie mimo wszystko pasowali .

ocenił(a) serial na 7
Open_W

Nie będą razem, bo Miguel zginie.

petit_fleur

zostanie zabity przez Bruna ^^

DieCree

A czy relacje między Aną Paulą i siostrą Gustava się zmienią ? Tzn czy Mercedes troche lepiej będzie traktowac Ane ?

ocenił(a) serial na 10
Open_W

A w który odcinku Margarito wróci na hacjendę?

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

Wróci bodajże w 100 odcinku

ocenił(a) serial na 10
DieCree

A czy przypadkiem Miguel'a nie zabije Rosaura ?

ocenił(a) serial na 7
linkinlady

Nie. To Bruno strzeli, ale Rosaura będzie tam z nimi.

ocenił(a) serial na 7
Open_W

Ja chciałabym się dowiedzieć kiedy Cynthia zajdzie w ciążę?? Wie ktoś??

Open_W

Ja chciałbym wiedzieć kiedy w końcu zabija Gustava nie mogę znieść jego postaci jest nijaka, irytująca i pozbawiona godności.

ocenił(a) serial na 7
ShaneWalkingDead

Zmartwię Cię - bodajże w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 7
ShaneWalkingDead

No w ostatnim, w ostatnim :D Ja też już nie mogę z nim wytrzymać ;/ Ale już niedługo Paula wybierze Rogelia, więc może Gustavo się trochę zmieni i odpuści :P Mam nadzieję :)

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

Ja mam wielką prośbę, bardzo bym chciała wiedzieć co w końcu będzie z Ty Margarittem, kiedy wróci na hacjendę, w którym odcinku?

ocenił(a) serial na 7
Daniela_Lujan_87

No chyba w 100 odcinku :) W hacjendzie znajdą len list, w którym pisze, że Margarito jest synem Rogelia i wtedy będą musieli go oddać, bo Rogelio jest ojcem.

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

o to fajnie to już nie długo za dwa tygodnie jak dobrze liczę :) Dzięki :)

Open_W

Kiedy skończy się ten bezsensowny trójkąt i Paula się określi ?

ShaneWalkingDead

Bodajże jutro spędzi noc z Rogeliem, a w następnym tygodniu powie Gustavowi, że kocha Rogelia. Zobaczymy ;)

Open_W

Ja mam pytanie dotyczące samej końcówki serialu. Czy Anna Paula definitywnie wybierze Rogelia i będzie z nim już na zawsze?

Bruno rlz!! On jest takim krętaczem, że hej! ;)

aneant89

SPOJLER Tak będą razem-obejrzałam ostatni odcinek

JulietaV

A jak zginie Gustawo?

aneant89

Gustawa zastrzeli Bruno

JulietaV

Bruno szaleje!! Wszystkich pozabija .... Wow! ;)

aneant89

A co z Vanessą? Ją Bruno też zastrzeli ;D Taki żarcik. Tak na serio, co będzie się z nią działo?

ocenił(a) serial na 7
aneant89

Ponoć się zmieni i odpuści sobie Rogelia, bo zda sobie sprawę, że ten kocha Paulę :) I na końcu będzie się z nimi przyjaźnić, z Paulą będą żyły jak prawdziwe siostry :D

Borysoth23

A to szok! ;)