Zakladam temat dla tych którzy maja jakies pytania odnosnie przyszlych wydarzen z telenoweli :)
Ja mam jedno - a mianowicie czy wie ktoś czy wyda się romans Macari i Efraina ? Narazie tylko Consuelo o tym wie , ale czy jej mąż sie o tym dowie ? i jesli tak to jej przebaczy czy sie rozstana ?
Margarito trafi do domu dziecka skąd R będzie próbował go "wyciągnąć", jednak ze względu na swoje złe prowadzenie i ciążę AP nie dadzą mu małego, a później jakoś tak się stanie, że E odda list i wszystko się wyjaśni :)
O to mnie troche zaskoczylo :P Myslalam ze pewnie sie wyda,ale myslalam ze Ulisses mimo swoich chęci zonie nie przebaczy.
A co będzie ze związkiem Dany i Miguela ? bo zdziwilo mnie ,że razem nie będą ... od poczatku im to bylo pisane i do siebie mimo wszystko pasowali .
A czy relacje między Aną Paulą i siostrą Gustava się zmienią ? Tzn czy Mercedes troche lepiej będzie traktowac Ane ?
Ja chciałbym wiedzieć kiedy w końcu zabija Gustava nie mogę znieść jego postaci jest nijaka, irytująca i pozbawiona godności.
No w ostatnim, w ostatnim :D Ja też już nie mogę z nim wytrzymać ;/ Ale już niedługo Paula wybierze Rogelia, więc może Gustavo się trochę zmieni i odpuści :P Mam nadzieję :)
Ja mam wielką prośbę, bardzo bym chciała wiedzieć co w końcu będzie z Ty Margarittem, kiedy wróci na hacjendę, w którym odcinku?
No chyba w 100 odcinku :) W hacjendzie znajdą len list, w którym pisze, że Margarito jest synem Rogelia i wtedy będą musieli go oddać, bo Rogelio jest ojcem.
Bodajże jutro spędzi noc z Rogeliem, a w następnym tygodniu powie Gustavowi, że kocha Rogelia. Zobaczymy ;)
Ja mam pytanie dotyczące samej końcówki serialu. Czy Anna Paula definitywnie wybierze Rogelia i będzie z nim już na zawsze?
Bruno rlz!! On jest takim krętaczem, że hej! ;)
Ponoć się zmieni i odpuści sobie Rogelia, bo zda sobie sprawę, że ten kocha Paulę :) I na końcu będzie się z nimi przyjaźnić, z Paulą będą żyły jak prawdziwe siostry :D