PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Spojler! Przeczytałam w gazecie, że umrze Maripaz. Bardzo mnie ciekawi dlaczego?? I w jaki
sposób?? Wie ktoś może?? Byłabym wdzięczna :)

Borysoth23

Rutillo ją zabije, ale tez przez przypadek w sumie (ten zbir od Bruna), ale wszyscy będą podejrzewać miguela bo on z nią ostatni rozmawiał. A Rutillo będzie chciał ją pocałować i ona się potknie, upadnie i uderzy głową o kamień i umrze.

ocenił(a) serial na 7
immortelle1

Dzięki wielkie :) Tak własnie coś myślałam, że to on może mieć coś z tym wspólnego, ale wolałam się upewnić.

Borysoth23

Spoko, do usług ;)

Borysoth23

Szkoda mi Maripaz, taka trochę lalkowata i zdziczała, ale jednak szkoda...

cocco03

ale w ktorym odcinku umrze

magazynier_48

W najbliższych, w 60 którymś ;)

magazynier_48

w którymś z przyszłotygodniowych ;)

immortelle1

a wyjdzie to jaw

magazynier_48

ale co? najpierw Miguel będzie podejrzany i będą chcili go zamknąć bo Ulisses zezna, że M jako ostatni rozmawiał z Maripaz, a jak wszystko B, C, D i V się zacznie sypać to B wsypie Rutilla.

immortelle1

ale to w koncowych odcinkach

Borysoth23

A mam pytanko do wczorajszych odcinków (24-05). Macaria przespała się z Efrainem???

ocenił(a) serial na 10
immortelle1

przespała sie, pewnie prawda szybko wyjdzie na jaw:)

immortelle1

Co te wszystkie kobiety w nim widzą? Jakoś nie moge tego zrozumieć

Blab

Ja tez się zastanawiam. Chociaż, on się zjawia w odpowiednich momentach i jest uzależniony od uwodzenia. Cinthia go wybrała, bo była samotna na hacjendzie, Consuelo sie z nim zakochała z nie wiem jakich powodów, Macaria zaś była pijana i rozżalona, więc sobie skorzystał. Jednak ona, wydaje mi się, że tylko po części żałuje tego incydentu ;)

cocco03

Taki dzisiejszy Don Juan ;)

cocco03

Właśnie dlatego go nie lubię :D

Blab

Według mnie jest ciekawą postacią, taką swojską odskocznią od tych wszystkich Davidów i reszty... kobiety, które z nim sypiają też nie są bez winy.

cocco03

Wiem ale mnie najbardziej w nim odrzuca to ze on intryguje z kim sie da

Blab

Jemu chodzi tylko o zabawę, zawsze to zaznacza ;) choć Cinthie niby kocha.

cocco03

Ja myśle ze on ją naprawde kocha

ocenił(a) serial na 10
Blab

Co bedzie z Migulem, bo przeciez on bedzie oskarzony o zabicie Maripaz? A i jeszcze moze nie w temacie, ale bardzo mnie ciekawi, czy to prawda, ze o zatrucie bydla beda oskarzac Ane Paule?

Ps nie mam polskich znakow

Daniela_Lujan_87

A to nie będzie tak, że AP powie R iż widziała B stojącego trutke do koryt?

ocenił(a) serial na 10
immortelle1

Nie wiem, wlasnie sam bym chciala wiedziec

Daniela_Lujan_87

ja wiem, że AP będzie chciała dociec kto zatruwa pasze bydła, co będzie nie na rękę C, V i reszcie i C bedzie chciała ją zniszczyć ;)

Daniela_Lujan_87

Miguel strasznie mnie denerwuje. To totalna ciota i Ana Paula ma przez niego same problemy :/

ocenił(a) serial na 10
Blab

racja mogli by go juz sprzatnąć lol

Daniela_Lujan_87

Mnie on totalnie wnerwia. Ma pod górkę, ale nie potrafi się w sobie zebrać. Szkoda, że Dany nadal go kocha, bo nie może sobie ułożyć życia.

cocco03

Oj dokładnie ;) Niby z jednej strony nie chce robić problemów AP, a wpada w jeszcze większe ;)

immortelle1

Dokładnie i robi z siebie straszna ofiare przed Rogeliem, Brunem i resztą.

cocco03

I do tego jest na tyle tępy że daje się podpuścić Brunowi na każdym kroku. Gdyby nie on to Ana nie miałaby tyle problemów

Blab

Bruno wie jak go podejść. Przebiegła z niego menda. Chociaż nie potrzeba wiele, żeby wykorzystac do swoich celów Miguela, który niestety mądrością nie grzeszy.

cocco03

No niestety. Ogólnie nie lubie Juliana Gila a słyszałam ze on ma niedługo grać protagoniostę jeśli sie nie mylę

Blab

Ja czytałam, że to w jakims filmie, choć do końca nie wiem. Ja go średnio lubię, w LQNPA mnie okropnie drażni, w Evie Lunie trochę mniej. Może dlatego, że tam jego wygląd jest mniej jaszczurzy ;)

ocenił(a) serial na 7
Blab

Tak, a dokładniej w La otra cara http://www.novela.pl/la-otra-cara-z-danna-garcia-i-julianem-gilem/

petit_fleur

Czytałam to ;) Według mnie on nadaje sie tylko na villiana. W LQNPA jest okropny ale nie drażni mnie tak jak Rogelio :D

Blab

W "Evie Lunie" Gil ma ciekawą postać, bo z jednej strony jest zły i cały czas knuje, ale z drugiej, w stosunku do Evy, udaje dobrego i nawet nieźle mu to wychodzi. Przynajmniej ja tak uważam. W "Evie..." ma też mniej złowrogi wygląd.

cocco03

Zgadzam sie z tym. On gdyby chciał to umiałby być dobry

Blab

Przy takiej matce jak Marcela trudno o bycie dobrym ;)

cocco03

Typowo. Ona to jest normalnie geniusz zła ;D

Blab

I mistrzyni operacji plastycznych :D

cocco03

Ale ciągle mnie ciekawi ta jej rękawiczka :D

Blab

Mnie też. Zastanawiałam się kiedyś z jagodajulia co się może kryć za ta jej rekawiczką. Gdyby chodziło o jakąś bliznę to chyba by ja usunęła, z jej mozliwościami...

cocco03

A może to gnijąca ręka? :D

Blab

hahaha :D
Jak sie oburzyła gdy Bruno dał jej w prezencie białą rękawiczkę ;)

cocco03

Tak , ale nie do końca to zrozumiałam. To była propozycja ślubu czy co?

Blab

Chyba nie, on chciał się jej podlizać, pokazać, że należy do jej świata. Widać Marcela rączki nikomu nie pokazuje ;)

cocco03

I on chyba myślał ze ona zdejmie przy nim rękawiczkę i założy tę nową. Żal :D

Blab

Dokładnie, widać, że sie na niej nie poznał.

cocco03

A najbardziej obrzydliwe jest to że oni poszli do łóżka a on potem poszedł do innej laski i wszystko jej powiedział

Blab

Bo skoro oni razem to planowali, musiał jej opowiedzieć. ;) w sumie ciesze się, że chca marcelę zrobic w balona. szkoda, że im się nie uda.