PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Rogelio

ocenił(a) serial na 8

W teraźniejszych odcinkach Rogelio zachowuje się jak palant, że normalnie nie chce mi sie oglądać....

ocenił(a) serial na 10
kasiag79

mi też :(

kasiag79

Już tak było dobrze między nim a Aną, ale Rogelio znów jest sfrustrowany niepowodzeniem operacji i dlatego się wyżywa na wszystkich. Okropnie traktuje Anę:(

cocco03

ale też jakby byli tacy szczęśliwy cały czas to telenowela byłaby nudna a tak to się coś dzieje

marichuy94

No dokładnie, ale mozna sobie ponarzekać :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no własnie, strasznie mnie to irytuje.... też takie trochę przedłużanie akcji... ;/

ocenił(a) serial na 9
kasiag79

Dokładnie, nie jest to potrzebne, trochę to głupie...R. to inteligentny facet i powinien wiedzieć, że takie dziecinne zachowanie do niczego nie prowadzi a Ana i syn kochają go jak zawsze. wściekłość swoją drogą ale bez przesady. choć z drugiej strony nikt z nas nie rozumie co czuje taka osoba na wózku..

ocenił(a) serial na 8
anette29

no w sumie masz rację, ale skoro byli tacy szczęśliwi to po cholerę się czepiać?.... faceci....

kasiag79

Odwołanie ślubu swoją droga, ale takie traktowanie Any jest niewybaczalne, R. sam chciał ślubu, zakładał od razu jej powodzenie, a teraz ma do wszystkich pretensje, a najbardziej szkoda Margarita.

cocco03

Powodzenie operacji miałam na myśli :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

tak, na pewno jest trudno zrozumieć taką osobę, ale są gorsze tragedie, moja młodsza siostra 6 lat temu straciła wzrok i jak na 12 latkę, bardzo dzielnie się zachowała, podziwiam jej wolę życia :)

Daniela_Lujan_87

Dzielna dziewczyna, podziwiam to, że się nie załamała :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

a tymbardziej, że wszyscy mu mówią, że to że jeździ na wóxku nie ma znaczenia.... palant, jestem na niego zła, że bym wzięła ten jego bacik i go wychlastała po garbie....!!

kasiag79

Ana daje mu tyle dowodów miłości, a on ją odpycha :(

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no właśnie, dziwię się, że mu to nie wystarcza.... powinna go jakoś doprowadzić do pionu.... a my musimy na to patrzeć i sie denerwować ;/

kasiag79

Ja bym nie wytrzymała takiego traktowania, Anie już się cierpliwość kończy .

cocco03

Zabawne jet to, że R ma chwile słabości a potem odpycha AP ;)

immortelle1

Tak to stały schemat ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Chyba nikt by nie wytrzymał... na szczęście jeszcze parę odcinków wrednego Rogelio i znowu będzie wielka miłość.... :)

kasiag79

O to już się nie moge doczekać :D

cocco03

Ja też, ale to oznacza bliżej końca telci ;(

immortelle1

bodajże w czwartek się poprawi albo w poniedziałek czyli jeszcze nie taki koniec :)

DieCree

Jak to nie oznacza? Niedługo koniec, miesiąc zleci szybko:S

immortelle1

No fakt :( już niedużo zostało.

cocco03

a ile bedzie odcinkow