1.Najładniejsza kobieta w serialu
2.Najprzystojniejszy mężczyzna w serialu.
3.ulubiona para
4.Najbardziej denerwujące kobiety
5.Najbardziej denerwujący mężczyźni.
6.Jakich aktorów wymienilibyście na innych (podajcie jakich) ? a może obsada jest ok ?
7. Co byście zmienili w tym serialu ,chodzi mi o wydarzenia itd.
Moje odp.
1.Ana Paula
2.Hmm chyba Rogelio ;p
3.Ana Paula i Rogelio
(precz gustavo)
4.Ciotka AP , Vanessa , Mercedes ,ta baba z domu dziecka (nie potrzebna postac),
przyjaciółka Mercedes ta w blond włosach.
5.Efrain ,Gustavo ( nie denerwuje mnie tylko wtedy gdy jest z Cinthią )
6.Wg mnie są ok .
7.Usunęłabym to,że Ana Paula zaszła w ciąże z Gustavem ( nie było by tego w serialu)
Zrobiłabym tak ,że Ana paula nie zastanawiałaby się tak długo z kim ma byc.
Wykluczyłabym romans Vanessy z Rogeliem ..albo ograniczyła do jednej nocy wtedy na
wyjeździe.Wymyśliłabym ,że Cinthia zajdzie w ciąże z Gustavem i wtedy on na zawsze
wybije sobie z głowy AP . Ograniczyłabym wątek romansu między Efrainem i tą babą ze
sklepu bo wg mnie nie był potrzebny.. i może jeszcze coś .. zastanowię się.
1. Jak dla mnie to matka, tej dziewczynki, z wioski, gdzie pracował Gustavo ( nie wiem jak się nazywa). A tak z głównych bohaterów to Paula :)
2.Rogelio
3.Ana i Rogelio :)
4. Rosaura( ciotak AP), Vanessa, Cinthia
5. gustavo i Efrain
6. Żadnych, bym nie zmieniła
7. To, że dziecko Any Pauli umarło :(
1.Ana, Consuelo
2.Rogelio oczywiście.. ;)
3.Ana i Rogelio
4.cynthia(postać irytująca ale gra dobrze)-Rosaurę uwielbiam choć wiem, że innych denerwuje, dla mnie jest najbarwniejszą postacią;))-poza tym Mercedes, jej koleżanka(co za beznadzieja, gra jak amatorka..),matka vanessy
5.GUSTAVO-zdecydowanie najbardziej wkurzająca postać serialu, miguel,david, margaro(nie wiem dlaczego ale mnie drażni)
6. ja bym zmieniła Gustava, dałabym jakiegoś przystojniaka z charakterem tak żeby Ana miała jeszcze większy dylemat, ale w końcu i tak R. najlepszy ;)
Aaa i dodałabym jeszcze cudowną aktorkę Barbarę Mori ( z serialu "Rubi") jako postać, która pojawiłaby się przypadkiem w połowie serialu i zaczęła rywalizować z Aną o Rogelia...;))) hehe ale by się działo. można tylko pomarzyć ..
7. do zmiany wg mnie kwalifikuje się coś co mi bardzo przeszkadza we wszystkich serialach,a mianowicie że dziwnym trafem wszyscy są ze sobą spokrewnieni, i nagle po 30 latach ni stąd ni zowąd odnajdują matkę lub ojca, ba okazuje się, że to ktoś z najbliższgo otoczenia..ach , jaki ten świat mały;))) plus wiele naciąganych do granic zbiegów okoliczności- żenada do kwadratu.
Mimo to ten serial i tak jest genialny!
Ok To Teraz Ja
1. Carmen, Ana Paula, Cynthia
2. Bez Dwóch Zdań Rogelio :*
3. Ana Paula I Rogelio {Rogelianas Para Siempre !!!!]
4. Elsa, Mercedes, Rosaura, Cynthia I Ostatnio Vanessa Coraz Bardziej Bo Przyssała Się Do Rogiego Niczym Wamp Na Głodzie xD
5. Miguel Biję Wszystkich Na Głowy (Choć Ostatnio Się Poprawił Na Plus) Po Nim Gustavo Zaczyna Się Robić Coraz Bardziej Upierdliwy :/ I Bruno Jest Niczym Wąż Kusiciel Z Raju. Nigdy Nie Wiadomo Z Której Strony Cię Ukąsi
6. Obsada - Całkiem W Porządku Więc Zostaję Tak Jak Jest :))
7. Na Pewno Zmniejszyłabym Okres Zastanawiania Się AP Którego To Facia Woli :/ I Fakt Iż Rogelio Nie Może Mieć Dzieci Jak Dla Mnie Absurdalne. Choćby Z Tego Względu Że Ma Czucie W Nogach !!
zgadzam się w 100 % :)) z tym tylko, że mnie Gustavo denerwuje w każdej sytuacji pewnie ze względu na swoje zbolałe miny :D
1. Ana Paula :)
2. Esteban, Rogelio :)
3. Ana Paula i Rogelio.
4. Maria, Mercedes.
5. Gustavo !!! I jeszcze Margarito, choć jego do mężczyzn jeszcze nie idzie zaliczyć :D no ale płci męskiej jest :)
6. Wymieniłabym aktora grającego Gustava. Obojętnie na kogo, byle nie ten co jest teraz.
7. Nie byłoby wątku ciąży Pauli, cały ten trójkąt zakończył by się dużo wcześniej :/ Operacja Rogelia udałaby się i ten by chodził :) Rosaurę wypierdzieliłabym na zbity łeb już na początku, a nie trzymała w hacjendzie. Rogelio jej kupił dom, dał pieniądze, a tej jeszcze źle??? No bez przesady ;/
zgadzam się właśnie też bym tak zrobiła ,ze nie byłoby wątku ciąży Ap i też zeby rogelio chodził itd
1. Ana
2. Rogelio, Esteban
3. Ana i Rogelio
4. Vanessa, Mercedes, Cinthia, Hilda - wkurza mnie jej głupi wyraz twarzy, taki botoksowaty :D i to, że się kręci po hacjendzie jak jakaś głupia.
5. Efrain, Bruno, Miguel
6. Dla mnie obsada jest ok.
7. Tez bym skróciła okres kiedy Paula sie nie mogła zdecydować oraz zmniejszyłabym licznę intymnych zbliżeń Vanessy i Rogelia do jednego ;)
1.Ana Paula, w sumie Macaria też jest ładną kobietą :P
2.Esteban
3.Ana i Rogelio (mało jest fajnych par niestety ;/) ale jakby tak jeszcze poszykac to moze Consuelo z Hugonem (czy jak im tam :p)
4.Mercedes wrr od samego początku mnie wnerwia, Vanessa i jej matka (okropność) i Cinthia (ale jak wiadomo zawsze w telkach muszą być zle postacie), Rossaura też denerwuje ale bardziej rozśmiesza co czasami jest b.fajne :)
5.Bruno ;/ (to jego spojrzenia ehhh) i Efrain (myśli ze Bog wie jaki przystojny jest i kazda moze miec a w rzeczywistosci... okropienstwo a fuj... ta jego chusta ktora zawsze nosi... ;/)
7.Do obsady dodalabym jeszcze Barbarę Mori ( z telki ,,Rubi") oraz aktorkę grającą Renate z ,,Kiedy się zakocham", zreszta z tej telki moglabym miec kogokolwiek he bo byli wpaniali!
8.Zmieniłabym to aby Rogelio mogł miec dzieci bo to jest chore ;/ Rogelio Paula i male dziecko mmmm... marzenie ;) jak rowniez to by ojciec Pauli pozyl dluzej dowiedziawszy sie ze ma taka corke :) albo zyl caly czas ale to znow byloby za proste i Ana nie musialaby mieszkac u Rogelia bo ojciec by jej pomogl... i to oddaliloby ja niestety od Rogelia wiec lepiej nie he. Watek ciazy byl niepotrzebny bo dzieciatko musialo umrzec ;/