PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

TAK!

ocenił(a) serial na 10

Jednym słowem UWIELBIAM! :) i aktorzy super dobrani do swoich ról :)

ocenił(a) serial na 9
estella_2

Zgadzam sie ale szkoda,że AP ma takiego brzydkiego brata :P

pati1109

Mnie najbardziej u niego drażnią te zrośnięte brwi bleeeee

ocenił(a) serial na 9
cocco03

MNIE TEŻ ! hahaha

pati1109

Taa to jest bardzo fajna telenowela , przywiązałam sie do niej ;). Tylko lipa ze Ana będzie z Rogelio :D Szkoda ze nie wyemitują Amor Bravio tylko Un Refugio Para El Amor. Fabuła wygląda jak krzyżówka Mariny i LQNPA ale cieszę sie ze gra tam Jessica Coch , ona zawsze ubarwia telenowele. Nikt nie umie tak dobrze zagrać villiany jak ona.

Blab

Dokładnie i ten jej wredny śmiech :D

cocco03

Ona jest świetna , rola villiany jest bardzo trudna :D

Blab

Zgadzam się, zawsze aktorzy walczą o role protagonistów, ale grać dobrze złą postać czasem jest jeszcze trudniej.

cocco03

Tak bo rola protagonisty w wielu przypadkach jest bardzo podobna a villian jest zawsze oryginalny :D

Blab

Co by to były za seriale bez knujących i źle życzących głównym bohaterom postaci?

cocco03

Byłaby bardzo nudna i oklepana fabuła jak w polskich tasiemcach :D

Blab

Dokładnie, bo złe postacie są szybko usuwane, bo nie pasują do sielankowego obrazka ;)

cocco03

Taa a taka sielanka to nuda. Ogólnie im więcej intryg i złych bohaterów tym większa jazda :D

Blab

I zwroty akcji, ciekawe zdarzenia...
Tak sobie myślę, że w LQNPA strasznie dużo bohaterów zostanie uśmierconych :( trochę za dużo jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 9
Blab

właśnie fajnie,że będzie z Rogeliem ^^

pati1109

właśnie nie :D

estella_2

Ja też się cieszę, że będzie z Rogeliem. Chociaż szkoda mi trochę Gustavo. No nic, zrobili z villiana prota i trzeba się z tym pogodzić...Ja ostatnio tylko widziałam kilka odcinków, bo tak to nie mam czasu, aby oglądać na bieżąco...

jagodajulia

Ja sie kategorycznie z tym NIE pogodze. Gustavo bardziej pasuje na protagoniste i koniec :D

Blab

Wg mnie jakby Gustavo bardziej pasował na prota, to by nim został, ale jak widać w tej teli jako prot się nie sprawdził, dlatego go zamienili..

jagodajulia

Dla mnie i tak Rogelio pozostanie czarnym charakterem :D a co sądzicie o nowej telenoweli , która będzie po LQNPA?

Blab

Ja nie oglądam tego na bieżąco, więc trudno mi powiedzieć, ale wiem, że na pewno na początku nie był dobry :D

Ja nie chciałam URPEA u nas, wolałam AB, albo PESE.

jagodajulia

a w ktorym odcinku efrian umrze

jagodajulia

Ja tez byłam za AB ale zobaczymy jaka będzie ta nowa telenowela

Blab

Ja czytałam, że URPEA ma być jedyną premierą na tv4...

Co do URPEA to bardzo klasyczna telka.

jagodajulia

nie bedziesz ogladała tej nowej telenoweli

magazynier_48

URPEA nie będę oglądała.

jagodajulia

a co bedziesz ogladała

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Widziałam obsade AB i URPEA hmm jestem zadowolona.Obojętnie który puszczą.
W AB jest Silvia Navarro :D To genialna aktorka,gra bardzo przekonywająco,naturalnie bez takiej sztuczności.Uwielbiam ją za role w ,,Kiedy się zakocham'' . W URPEA gra Jessica Coch też.. z ,,Kiedy sie zakocham'' i Ta aktorka co grała Octavie w ,,Osaczonej'' :P Więc zapowiada się fajnie.A co to PESE ?

pati1109

W AB jeszcze jest świetna para villianów. Isadora (Leticia Calderon) i Dionisio Ferrer (Cesar Evora), jeszcze Alonso, a także Ximena, ale ta pierwsza dwójka jest najgorsza, jako villiani są genialni. Tak, Silvia jest świetna, a i w AB matkę Camili (Silvia ) gra Olivia Bucio (Inez z CME, ta przyjaciółka Reginy).

JA nie znoszę Coch, w CME mnie nieźle wymęczyła. Ona ma coś, co mnie irytuje.

A PESE to Por ella soy Eva (Tłumacząc tytuł :Dla niej jestem Evą). Protami są Lucero (Kobieta ze stali- Valentina,) i Jaime Camil (Idiotki nie idą do nieba). Gra tam Carlos z CME, Marcelo Cordoba (grał Morzu miłości, Pasion), Mariana Soeane (grałą w MDA), Helena Rojo (Cecilia z Nie igraj z aniołem- CCEA). Jest to dramat, ale też trochę komedia, wg mnie warta obejrzenia, można się nieźle pośmiać :) Najpierw z akcentu Juana, a później z Evy :D

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Poczytałam fabuły ,jeszcze raz dokładnie zobaczyłam obsadę .Chciałabym zobaczyc AB albo URPEA ;) Nie chce PESE .. Nie ma tam moich ulubionych aktorów ,większości nie kojarzę..
Jak puszczą np. AB i URPEA jednocześnie ..nie wiem co będe oglądac ..chyba oba.

Blab

Ja byłam za Rogeliem, ale scenarzyści tak namieszali, że szkoda mi Gustava. Teraz jest taki biedny:( tamto dziecko mu umarło, to nie jest jego, a na dodatek został oszukany przez Cinthię, odrzucony przez Anę, okropnie tragiczna postać. Musze dodać, ze polubiłam go i choć wtedy gdy naciskał na Anę mnie denerwował, to nigdy nie był taki podły jak Rogelio z tym swoim batem. Niby kalectwo troche go usprawiedliwia, ale przemoc to przemoc.

cocco03

Tak , Gustavo to tragiczna postać. Zauważyłam ze Jose Ron na razie gra takie role. Ale ja i tak nigdy nie byłam za Rogeliem. Mam pytanie. Nie wiecie może gdzie moge znaleźć odcinek w którym Ana i Gustavo sie poznali? Bo nie oglądałam wtedy regularnie

Blab

Ana Paula i Gustavo poznali się w 3 odcinku a znaleźć możesz ten odcinek na Daily

jagodajulia

a tak żeby po polsku było? :D

Blab

Tak, to będzie po polsku, ale za dużo nie będę pisać, aby nie usunęli. Jakbyś nie znalazła to napisz do mnie prywatną wiadomość to Ci napiszę dokładniej :)

jagodajulia

dobra , dzieki :D

Blab

De nada :)

jagodajulia

zastanawiam sie dlaczego mi nie dziala

Blab

Nie wiem... A co Ci wyskakuje?

jagodajulia

probuje uruchomic a pojawia sie biale tlo i nawet godzine moge czekac a nic sie nie dzieje , nie leci odcinek ani nic

Blab

Tak poznali się w 3 kiedy Ana się topiła, strasznie romantyczne :)

cocco03

Biedny czy nie Gustavo i tak kopnie w kalendarz, więc długo się nie nacierpi. Ja od początku wolałam żeby AP była z Rogeliio. Jego postać to po prostu majstersztyk, a zagrana przez Jorge Salinasa cudownie. Właśnie takiej telenoweli brakowało( oderwanej z reguły). Zawsze telenowele opierają się na że jedna para kocha się od początku i na koniec zawsze oczywiście są razem. A tu Rogelio (taki czarny charakter) i Gustavo ( taki święty). I jednak AP zostaje z Rogeliio. Serial bomba:)

aangelika21

Tak postać Rogelia jest bardzo intrygująca. Też chciałam, by to on był z AP. Mimo to szkoda mi Gustava.

ocenił(a) serial na 1
estella_2

A opony w samochodzie to NIE