Taa to jest bardzo fajna telenowela , przywiązałam sie do niej ;). Tylko lipa ze Ana będzie z Rogelio :D Szkoda ze nie wyemitują Amor Bravio tylko Un Refugio Para El Amor. Fabuła wygląda jak krzyżówka Mariny i LQNPA ale cieszę sie ze gra tam Jessica Coch , ona zawsze ubarwia telenowele. Nikt nie umie tak dobrze zagrać villiany jak ona.
Zgadzam się, zawsze aktorzy walczą o role protagonistów, ale grać dobrze złą postać czasem jest jeszcze trudniej.
Tak bo rola protagonisty w wielu przypadkach jest bardzo podobna a villian jest zawsze oryginalny :D
I zwroty akcji, ciekawe zdarzenia...
Tak sobie myślę, że w LQNPA strasznie dużo bohaterów zostanie uśmierconych :( trochę za dużo jak dla mnie.
Ja też się cieszę, że będzie z Rogeliem. Chociaż szkoda mi trochę Gustavo. No nic, zrobili z villiana prota i trzeba się z tym pogodzić...Ja ostatnio tylko widziałam kilka odcinków, bo tak to nie mam czasu, aby oglądać na bieżąco...
Wg mnie jakby Gustavo bardziej pasował na prota, to by nim został, ale jak widać w tej teli jako prot się nie sprawdził, dlatego go zamienili..
Dla mnie i tak Rogelio pozostanie czarnym charakterem :D a co sądzicie o nowej telenoweli , która będzie po LQNPA?
Ja nie oglądam tego na bieżąco, więc trudno mi powiedzieć, ale wiem, że na pewno na początku nie był dobry :D
Ja nie chciałam URPEA u nas, wolałam AB, albo PESE.
Widziałam obsade AB i URPEA hmm jestem zadowolona.Obojętnie który puszczą.
W AB jest Silvia Navarro :D To genialna aktorka,gra bardzo przekonywająco,naturalnie bez takiej sztuczności.Uwielbiam ją za role w ,,Kiedy się zakocham'' . W URPEA gra Jessica Coch też.. z ,,Kiedy sie zakocham'' i Ta aktorka co grała Octavie w ,,Osaczonej'' :P Więc zapowiada się fajnie.A co to PESE ?
W AB jeszcze jest świetna para villianów. Isadora (Leticia Calderon) i Dionisio Ferrer (Cesar Evora), jeszcze Alonso, a także Ximena, ale ta pierwsza dwójka jest najgorsza, jako villiani są genialni. Tak, Silvia jest świetna, a i w AB matkę Camili (Silvia ) gra Olivia Bucio (Inez z CME, ta przyjaciółka Reginy).
JA nie znoszę Coch, w CME mnie nieźle wymęczyła. Ona ma coś, co mnie irytuje.
A PESE to Por ella soy Eva (Tłumacząc tytuł :Dla niej jestem Evą). Protami są Lucero (Kobieta ze stali- Valentina,) i Jaime Camil (Idiotki nie idą do nieba). Gra tam Carlos z CME, Marcelo Cordoba (grał Morzu miłości, Pasion), Mariana Soeane (grałą w MDA), Helena Rojo (Cecilia z Nie igraj z aniołem- CCEA). Jest to dramat, ale też trochę komedia, wg mnie warta obejrzenia, można się nieźle pośmiać :) Najpierw z akcentu Juana, a później z Evy :D
Poczytałam fabuły ,jeszcze raz dokładnie zobaczyłam obsadę .Chciałabym zobaczyc AB albo URPEA ;) Nie chce PESE .. Nie ma tam moich ulubionych aktorów ,większości nie kojarzę..
Jak puszczą np. AB i URPEA jednocześnie ..nie wiem co będe oglądac ..chyba oba.
Ja byłam za Rogeliem, ale scenarzyści tak namieszali, że szkoda mi Gustava. Teraz jest taki biedny:( tamto dziecko mu umarło, to nie jest jego, a na dodatek został oszukany przez Cinthię, odrzucony przez Anę, okropnie tragiczna postać. Musze dodać, ze polubiłam go i choć wtedy gdy naciskał na Anę mnie denerwował, to nigdy nie był taki podły jak Rogelio z tym swoim batem. Niby kalectwo troche go usprawiedliwia, ale przemoc to przemoc.
Tak , Gustavo to tragiczna postać. Zauważyłam ze Jose Ron na razie gra takie role. Ale ja i tak nigdy nie byłam za Rogeliem. Mam pytanie. Nie wiecie może gdzie moge znaleźć odcinek w którym Ana i Gustavo sie poznali? Bo nie oglądałam wtedy regularnie
Tak, to będzie po polsku, ale za dużo nie będę pisać, aby nie usunęli. Jakbyś nie znalazła to napisz do mnie prywatną wiadomość to Ci napiszę dokładniej :)
probuje uruchomic a pojawia sie biale tlo i nawet godzine moge czekac a nic sie nie dzieje , nie leci odcinek ani nic
Biedny czy nie Gustavo i tak kopnie w kalendarz, więc długo się nie nacierpi. Ja od początku wolałam żeby AP była z Rogeliio. Jego postać to po prostu majstersztyk, a zagrana przez Jorge Salinasa cudownie. Właśnie takiej telenoweli brakowało( oderwanej z reguły). Zawsze telenowele opierają się na że jedna para kocha się od początku i na koniec zawsze oczywiście są razem. A tu Rogelio (taki czarny charakter) i Gustavo ( taki święty). I jednak AP zostaje z Rogeliio. Serial bomba:)
Tak postać Rogelia jest bardzo intrygująca. Też chciałam, by to on był z AP. Mimo to szkoda mi Gustava.