Heh śmieszy mnie troche jak Paula chodzi ubrana, idzie wieczorem do swojego Pana cwiczyc nogi w sukieneczce z prawie gołym tylkiem, a piersi na wierzchu to juz standard w każdym odcinku. Siostra Regelia - jej ubiór jest juz nie smaczny :) Vanessa tak samo, własciwie to ona nie pracuje wiec moze na miasto sie tak ubrac ale pielegniarka do pracy? :) nie za bardzo. Tak samo ta dziewczyna brata Any Pauli - sekretarka, też troche nie stosownie sie ubiera :) Troche to odbiega od naszej szarej polskiej rzeczywistosci :)
Był nawet przyciasny, bo rozchylał się na brzuchu. Cinthia ubiera koszmarnie, a Vanessa tak krótko i obcisło, że masakra. Co do Dany to dziwi mnie to trochę. Odkad pracuje u ojca Vanessy nosi dekolty, a wcześniej ubierała się skromniej. Chyba chce sprowokować żonę szefa :D
Najlepsze jak Ana Paula wylądowała na kolanach Rogelia i sukienka prawie podjechała całkiem do góry.
ona nikogo nie chce prowokować,ale domysly robią haha :D Rogelio nie chce żeby chodziła w stroju pielęgniarki...nie mają się czego czepiać,żal :D
To było zabawne ;) ale pewnie zauważyliście jak Rogelio poprawił jej to szybko ;) a co do ubioru droga Ewka85 szczerze mówiąc zazdroszcze im bo tam wszyscy i nie tylko w filmach ubierają się tak jak chcą i nikt nie wytyka ich palcami a jak to napisałaś "nasza szara polska rzeczywistość" za przeproszeniem jest do 4 liter.
Ale ta scena byla fajna heh zobaczymy w kolejnych odcinkach jak beda wygladaly stroje aktorow ;p Jesli chodzi o siostre Rogelia to jej ubior to jakis koszmar chyba ;/ ale powiem Wam ze w pierwszych odcinkach wiecej sie dzialo nie? A jak ogolnie podoba Wam sie zakazane uczucie? Macie juz ulubione postaci? :)) Przepraszam ze tak zmieniam temat ;)
Ta scenka było bardzo fajna :) Rogelio i Ana Paula:) Niestety później Ana Paula powiedziała to, co powiedziała i Rogelio znowu się zmienił... Mi się podobają sukienki i stroje Any Paulii.
Co do Cinthii i jej strojów, też dziwnie mi się to ogląda. Jak czasem będzie go zakrywać nie będzie tak źle ;) aaaa i czytałam, że moda na topy wraca...
Dokładnie...choć strój Cinthi jest jak dla mnie niesmaczny. Mam na myśli latanie cały czas z gołym brzuchem.
Masz coś do Polski? Nie podoba Ci sie to nie komentuj. Denerwujesz mnie , wiesz? Wchodzisz na forum po to zeby prowokować innych do kłótni. I to Ciebie mi żal bo mówisz ze jesteśmy zacofani a sama nie masz za grosz kultury. Jak Ci sie coś nie podoba to nie musisz komentować.
Blab szkoda nerwów. Ja zawsze chodzenie z gołym brzuchem będę uważać za niestosowne i nie zmieni tego nawet wyśmiewanie i obrażanie "zacofanych polaczków".
Posłuchajcie bo tu nie ma się o co kłócic zreszta każdy ma prawo powiedzieć to co myśli. Sama nie chodze z brzuchem na wierzchu ale co mnie to interesuje jak ktos inny chodzi?? No nic. Jak dla mnie ludzie mogą sie ubrać we wszystkie kolory świata.
Masz racje. Tylko wiesz denerwuje mnie jak ktoś o byle co zaczyna kłótnie tym bardziej jeżeli wyśmiewa sie z czyjegoś kraju itd
Mnie tez to denerwuje, ale nie zamierzam wdawać się w kłótnie, bo niektóre osoby strasznie rajcuje obrażanie innych. Nie chcę dawać powodów do radochy. :)
Mnie też wkurza jak ktoś obraża innych bez powodu, albo z powodu innego zdania... Poza tym to jest Meksyk, tam jest inna kultura i nie zawsze wszystko każdemu musi się podobać, a obrażanie z tego powodu innych jest nie na miejscu...
Nie każdy jest ogarnięty umysłowo dziwi mnie obrażanie własnego kraju mimo że jest się jego obywatelem i choć możesz wyjechać gdzieś indziej i obrażać z innego końca świata Polskę TO WIEDZ ŻE JESTEŚ Z POLSKI I NIE ZAPOMNISZ TEGO CHOĆBYŚ CHCIAŁA i być może też mnie parę rzeczy w Polsce wkurza to nigdy nie powiem że coś wulgarnego na Polskę a wiecie dlaczego??? Bo moi przodkowie a też Wasi walczyli o ten kraj o wolność a także o to byśmy nie żyli pod czyjąś niewolą... A takie zachowanie jak właśnie naszej koleżanki NIHOOYA (sam już nick mówi sam za siebie haha:P) przypomina mi jakby wpuścił wieśniaka z workiem kartofli na salony:)) Tak tak Nihooya Twoje zachowanie jest meeeeega wieśniackie:)) Szkoda mi tego miejsca poza Polską w którym zapewne jesteś, pewnie zajefajnie reprezentujesz nasz kraj.... I skoro mówisz że "polaczki" są zacofane to po co udzielasz się na polskim forum... Szczerze mówiąc mogłabyś się kiedyś uderzyć mocno w głowę i zapomnieć języka polskiego oraz tego że jesteś Polką tak by było lepiej dla Ciebie i dla innych a zwłaszcza dla tego forum:)) Tyle z mojej strony szybkiego ogarnięcia Ci życzę Pozdrawiam:))
Dajcie Spokój Nie Warto !! Poza Tym Odbiegliśmy Od Tematu Co Do Any Pauli I Jej Ubioru To Przecież Laska Musi Co Nie Co Pokazać Aby Skusić Czymś Marnotrawnego Rogelia :P Bo Na Niego Same Uśmieszki Czy Nie Pokorne Zachowanie. Nie Wystarczy Musi Mieć Coś Dla Pokrzepienia Swojego Demonicznego Troglodyckiego Oka :D:P;) Jak Każdy Mężczyzna. hehe xD
Odbiegliśmy od tematu ale nie damy się jakiejś nie ogarniętej osobie się obrażać to że np. ktoś ubiera się tak że mi się nie podoba mam prawo to wyrazić co nie znaczy że jestem "zacofanym polaczkiem"
Najbardziej podoba mi się styl Vanessy:))
Vanessa ma ładne sukienki to prawda.
Cinthia wyjechała ze wsi i od razu wygląda jak człowiek. Brązowa skórzana sukienka,a nie brzuch na wierzchu:)
Spoko, tylko trochę odbiegliśmy od tematu :)
Ja np. nie znoszę Vanessy. Ładne ma sukienki, ale jej nie znoszę...
Też tak kiedyś myślałam, ale ostatnio zdaję sobie sprawę, że tam nawet śnieg pada i czasem też jest chłodno :)
No też to słyszałam ale dla nich 15 stopni to mróz:)) Nawet nie wiem czy przetrwali by takie mrozy jak są u nas zimą:))
Czasem jest u nich zimno, to się wtedy cieplej ubierają :) jednak w tym roku, co były u nas takie mrozy, to u nich tez nie było :) I dali rade :)cieplej, nawet do -
WiEDZ ŻE JUŻ ZAPOMNIAŁEM O TYM KRAJU i mam wyje*ne na to co o mnie myślisz. Nie jestem patriotą,mam Polskę w czterech literach,ale to jest temat LQNPA a nie temat do tej dyskusji. :D
Mógłbyś też zapomnieć mówić i pisać po polsku... Forum o LQNPA było by Ci za to wdzięczne! Skoro jesteś taki światowy to udzielaj się na innym forum nie obrażając nas "polaczków" Żal mi Ciebie musisz tęsknić za Polską skoro tu zaglądasz:)) A poza tym nie rozpatruję nikogo że jako inaczej ubrany czy ubrana to dziwka...Ty weź na luz
Uważam, że nie zapomniałeś o Polsce, bo wchodzisz na polskie forum i piszesz po polsku. Jeżeli tak bardzo nie znosisz mojego kraju, to znajdź sobie obcojęzyczne forum i tam sobie komentuj. Tak, to jest POLSKI temat o LQNPA, więc dziwię się, że jakoś języka nie zapomniałeś, skoro tak bardzo źle myślisz i piszesz o Polsce.
Jagodajulia:)) nasz "kolega" NIHOOYA zapewne wyjechał do Anglii zmywać gary albo do innego kraju na zachodzie zamiatać ulice bądź tyrać na budowie i tak się jakoś złożyło że biedak tak mocno się poczuł światowo że oglądając meksykańskie telenowele od razu zaznaczę że po HISZPAŃSKU (jak wcześniej wielokrotnie podkreślił) tak mocno zatracił się w swojej zachodniej tożsamości że ubliża nam własnym rodakom:)) To jest dopiero smutne co??? Myślę że w innym języku nie potrafi władać skoro zagląda na polskie forum i komentuję i obraża nie tylko Polskie ale użytkowników...Wracaj do Polski kolego!!! Święta są!!! Byś "zacofanych polaczków odwiedził!!!:)))
Szkoda słow Kochani :) po co mamy to komentowac jeszcze bardziej rozkrecamy ten tamat. Niech mysli co chce jego sprawa :)
Bardzo podoba mi sie we wszystkich tego typu telenowelach ze aktorzy maja praktycznie cały czas w kazdym dniu inne stroje :) Ana Paula ma fajne sukienki, ładnie w nich wyglada, ma ładną w ogole figure. W odcinku w którym była na hacjendzie i ubrala sie w taka sukienke i wysokie buty chyba najładniej wygladala ale nie pamietam który to byl odc. ;p teraz tez ladnie ale chyba najlepiej jakby nosila do sukienek wysokie buty tak jak w tamtym wlasnie odcinku ;p
lol żebym była szczupła sam bym się tak ubierała .Ale jedno wam powiem, to , że w Polsce ludzie naprawdę jeden na drugiego patrzy w co się ubiera, i do tego potrafi wyśmiać. Ja mieszkam w małym mieście i u mnie jak ktoś jest trochę inny bądź się inaczej ubierze nie tak jak wszyscy od razu jest krytykowany i wyśmiewany. Zdarzają się tez przypadki, że u mnie w mieście pojawi się osoba np. czarnego koloru skóry od razu robi sensację. Też uważam, że Polska to trochę zacofany i nie tolerancyjny kraj. (oczywiście nie obrażają nikogo), takie jest po porostu moje zdanie. Ja np. dłuższą część swojego życia spędziłam w Niemczech( mój tata jest z Niemiec) i tam jest zupełnie inaczej, tam ludzie ubierają się jak chcą i nikt z nikogo się nie śmieję, bo naprawdę zdarzają się dziwadła. Ale Polska to naprawdę pięknu kraj, i najlepiej mi jest w niej, bo tam jest większa część moje rodzinny i się tu wychowałam :). A jak dla mnie wszystkie dziewczyny z telenoweli ładni się ubierają :)