Kurcze z jednej strony szkoda, ze nie leci LQNPA w piątek... ale w sumie może i dobrze, bo często piątki są zajęte i stariłoby sie odcinek (co prawda można byłoby go nadrobić :P)
A czy ktoś z Was przez to, że zaczeły/ bądz dla niektórych zaczną się wakacje będzie musiał zrezygnowac z oglądania LQNPA?
=)
Niestety ja nie będę oglądać ;( Od 17 lipca do 12 sierpnia nie będzie mnie. I nie będę miała dostępu do żadnego telewizora i komputera przez cały ten czas :( Ale nadrobi się :D
Dobrze ze są odcinki dodawane do netu wiec bez problemu w wolnym czasie mozemy je nadrobic czy tez powtornie obejrzec :)
I tak super że w ogóle emitują ten serial w wakacje, bo na innych stacjach wszystko zawieszają. gdyby nie ten, nie było by już kompletnie co oglądać ;)
To pisze nihooya. Telenowela będzie miała swoją emisję w Polsce,prawdopodobnie na tv4 ale wiadomo tyle że została do nas sprzedana.Jest o tym informacja na stronie oficjalnej Un refugio para el amor.
I ciekawe jaki będzie polski tytuł z gogle tłumacza wynika że Schronieniem dla miłości.
Ile jest tych odcinków bo tutaj piszą że 166 a na tv4 że http://www.tv4.pl/program/zakazane-uczucie/ sami zobaczcie.
Rozpisana na 155 odcinkow wzruszająca historia o miłości, porzuceniu i obowiązku.
O produkcji
Oryginalny tytuł: La que no podía amar
Kraj i rok produkcji: Meksyk, 2011/2012
Wyprodukowana przez: Televisa
Scenariusz: Delia Fiallo, Ximena Suárez
Reżyseria: Salvador Garcini, Alejandro Gamboa
Producent: José Alberto Castro
Liczba odcinków: 167
Temat przewodni: Te dejaré de amar
Wykonanie: Reyli Barba
Premiera: 20 marca 2012
Emisja: od poniedziałku do czwartku w TV 4
Na razie nikt nie wie więc lepiej sobie dac spokój z domysłami. Jakieś telenowele na pewno będą. Za miesiąc, półtora może będzie jakaś informacja.
ja wczoraj do późna byłam na dworze przez co nie obejrzałam serialu ale dzisiaj właśnie oglądam powtórkę i jest ok :) Uwielbiam Ane Brende C. wg mnei dobrze gra,jest ładna i przekonywująca .Chętnie zobacze ją w kolejnej telenoweli .Na początku oglądałam Eve Lune i Zakazane uczucie razem ale ,,Eva Luna'' szybko mi sie znudziła ,kiepscy aktorzy i w ogóle. Przed zakazanym uczuciem'' oglądałam ,,kiedy się zakocham" a wcześniej ,,Osaczoną'' genialne seriale <3
Tak Kiedy się zakocham to wspaniały serial. Ja oglądałam Ane Brendę w Sortilegio. Fajnie tam grała czarny charakter. :)
Jak dla mnie ona jest za ładna i za słodko sie uśmiecha żeby grać czarny charakter ,wole ją jako główną bohaterkę :))
Ale tam zagrała świetnie zazdrosną o Levy'ego rywalkę głównej bohaterki. Jak dla mnie w takich rolach też się sprawdza.
Jeśli liczba odcinków puszczanych dziennie się nie zmieni to myślę, że powinno się skończyć ok. 23 sierpnia. Może być kilka dni różnicy.