PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Najpierw przełączałem bo fajne laski, powoli się w to wkręciłem i to codziennie teraz
oglądam!!! FU CK, JA FACET!!!
Ale na pewno to ciekawsze od oglądania M jak Miłość czy innego badziewia, tutaj chociaż
dosyć dobrze grają aktorzy... i akcja chociaż bardziej zawizięta :) I ta aktorka co gra Cynthie
ZAYEBIŚCIE GRA :)

ocenił(a) serial na 10
Schizofrenik_XXI_wieku

Wiesz mi, mój brat też nie ogląda telenowel, a w tą tak się wciągnął, że nie przegapi, żadnego odcinka :)

Daniela_Lujan_87

jakoś wkręciła mnie ta akcja, mam nadzieję że ta niania przejrzy na oczy i wystawi tą Cynthie

ocenił(a) serial na 10
Schizofrenik_XXI_wieku

Maria to nie niania Cynthi tylko jej matka :D jak ogląda sie od początku to sie wie :D no może nie od początku ja oglądam ale mozna sie domyśleć że to matka właśnie w tych najnowszych odcinkach :D

maciejbi

taaak :) wiem że to jej matka :) jakoś ciągle gadała na nią niania to mi się wbiło do głowy, chociaż wiem że to jej matka :)

ocenił(a) serial na 10
Schizofrenik_XXI_wieku

a co myślicie o Brunie :D niezły z niego ciecho no ale charakter to ma niezły on guruje tam jako zły :D razem w 3 z Vannessa :D hehe wcześniej nie wiedziałem że Vanessa jest siostrą Any/Pauly

maciejbi

ja tam ogladam seriale z telemundo lub z televisy od serialu Gorzka Zemsta i się tego nie wstydzę wole latynoskie seriale niz badziewne z Polski

ocenił(a) serial na 7
okti

Dobrze mówisz okti:) polskie tasiemce nudzą się po kilku odcinkach, a latino produkcje wciągają od 1 do ostatniego.

ocenił(a) serial na 5
okti

Ja też nie cierpię polskich seriali. Wolę te latynoskie bo mają jakiś główny wątek i nie ciągną się latami. A w naszych to zwroty akcji są takie jak u sąsiada na podwórku. Pamiętam kiedyś jak nieraz oglądałam M jak miłośc i była taka sytuacja jaką parę tygodni wcześniej pokazali w wiadomościach. Więc nawet sami nie potrafią nic wymyslic. A jedyny serial polski jaki uznaję za telenowelę jest jeśli pamiętacie Adam i Ewa.

ocenił(a) serial na 8
okti

Być może polskie nie byłyby badziewne gdyby w kółko nie wałkowali zasady: dla niego nie ma już ciekawego wątku więc zaginie, a ten zginie... i tak ciągle to samo wałkowane co n odcinków i nie wiadomo jakim cudem 1500 odcinków na koncie a jakby zacząć oglądać mimo, że się ominie ze 100 i tak będzie się wiedziało o co chodzi.. w latynoskich telenowelach tego nie ma tam ciągle coś się dzieje, jest akcja napięcie, zwroty akcji i o to powinno chodzić w serialach, telenowelach. Też się nie wstydzę mimo, że wielu uważa to za seriale dla emerytek

maciejbi

No wiesz nie na darmo od samego początku serialu wdrążany był temat podobieństwa AP do Vanessy:) I od początku domyślałam się że są siostrami.

ocenił(a) serial na 8
Schizofrenik_XXI_wieku

ja zaczęłam oglądać bo przystojni faceci :)) a co do polskiego badziewia to zgadzam sie w 100% :D

ocenił(a) serial na 1
Schizofrenik_XXI_wieku

To wstydz sie dalej klego

Goracy

MOJA WINA MOJA WINA MOJA BARDZO WIELKA WINA!!!!