4,3 187  ocen
4,3 10 1 187
Zaraz wracam
powrót do forum serialu Zaraz wracam

Masakra

ocenił(a) serial na 1

Widzę tylko nazwisko "Kurdej-Szatan" i już wiem, że będę omijać szerokim łukiem. Ta kobieta powinna zniknąć z przestrzeni publicznej, ale TVP na przekór ją promuje i to za publiczne pieniądze.
Poza tym na pewno do pięt nie dorasta serialowi "Ranczo", nie powinno się robić serialu "na kształt" innego, zwłaszcza że tamten to było mistrzostwo.

alic93ja

Widzę, że mamy tu podróżniczkę w czasie albo jasnowidzkę, która przed emisją wie - jest pewna, że ten serial na pewno jest gorszy od innego. Gratuluję talentu. Poza tym, nikt nie robi serialu "na kształt" "Rancza". "Zaraz wracam" to zupełnie coś innego. Po pierwsze, to serial codzienny, a nie sezonowy. Proszę najpierw poczytać, a potem wylewać swoje frustracje.

alic93ja

Ja też nie przełknę tej Szatanowej. Co najmniej pół Polski będzie miało z tym problem. Samobójcy czy co?

alic93ja

Zatrudniają ją na złość wszystkim Polakom, którzy mają świadomość narodową- bo u lewicowców, jak wiadomo, tej brak. Grają na nosie. Ale niósł wilk wodę razy kilka….

I jeszcze to jej tępe spojrzenie, wolne od (auto)refleksji. też właśnie mignęła mi w tv jej facjata, ale przełączyłam bez wahania.

alic93ja

Nie ma to, jak oceniać cały serial przez pryzmat jednej grającej tam osoby. Jesteście nudni, jak flaki z olejem.

ocenił(a) serial na 2
Bartek2703

Ale jakiej osoby, chamskiej, ordynarnej alkoholiczki

mab34

Której?

ocenił(a) serial na 2
Bartek2703

Udajesz? Czy wiesz że chodzi o Szatana?

alic93ja

"To jest k***a »straż graniczna«????? »Straż«?????????? To są maszyny bez serca bez mózgu bez NICZEGO!!! Maszyny ślepo wykonujące rozkazy!!!!! Ku**a!!!!!! Jak tak można!!!!!!! Boli mnie serce, boli mnie cała klatka piersiowa, trzęsę się i ryczę!!!!!!! Mordercy!!!!! Chcecie takiego rządu wciąż????? Który zezwala na takie rzeczy, wręcz rozkazuje tak się zachowywać??????? Ku**aaaaaaaaa!!!!!!!!"