Czytałam na jednym forum że 2 temporada Zbuntowanych ma zostać wyemitowana w połowie września tego roku myślicie że to prawda?
Już było o tym jakiś czas temu i jest pewne na 99% iż 2 temporada zbuntowanych nie zostanie wyemitowana w Polsce!!!
A i z większością seriali emitowanych na TV 4 tak było - została przerwana emisja. I co zrobić, to nie zależy od widzów.
Tak, ale zostaja przerywane seriale z USA, a to co innego niz Zbuntowani
bo to jest telenowela, zawsze jak stacja kupuje telenowele to emituje ja w calosci bo ma juz okreslona liczbe odcinkow, a seriale z US typu Buffy, ktora miala 8 sezonow zdaje sie sa klopotkiwe bo kupno jest drogie a ogladalnosc nie rekompensuje wydatku, a to ze akurat Zbuntowani sa podzieleni na 3 sezony to nie robi wydaje mi sie zadnej roznicy, a wynika to pewnie tylko z tego ze maja wyjatkowo duzo odcinkow jak na telenowele i dlatego zrobili przerwe po 1 temporadzie zeby dokrecic nowe odcinki, wiec wydaje mi sie, ze skoro tv4 kupilo ten serial to w calosci. Moge sie oczywiscie mylic, ale gleboko wierze, ze tak nie jest.
Ja jednak nie mogę zgodzić się z Dark, bo już coraz więcej mówi się o 2 temporadzie w połowie września, sama nawet kilka tematów wcześniej o tym pisałam. Nawet Świat Seriali już pokazuje, co się wydarzy w 2 temporadzie!
Wiem właśnie dziś czytałam.I chodziłam po forach i tam ktoś napisał że w połowi września będzie wyemitowana 2 temp. i dużo osób to potwierdziło... :)
Ja prawde mówiąc to nie za bardzo w to wierzę, że w połowie września!?Po co mieli by robić miesiąc przerwy??? To na nic. Raczej jak się zdecydują emitowć 2 temporadę to odrazu po 1 temporadzie tak przecież wszyscy którzy oglądają zapewne by woleli tak? Miesiąc przerwy nie spowoduje przyrostu widzów 2 temporady!!!
Aż mnie normalnie ciary przeszły jak przeczytałam co napisałyście :)) to by byla najwspanialsza rzecz jaka by moglo zrobć tv4-wyemitować dalsze odcinki :)) i pomysł od połowy września nie jest wcale taki głupi bo z jednej strony są wakacje a jednak wszyscy siedzą w domu i czekają na zbuntowanych:) a myślał już ktoś może nad tym,że jeżeli nie bedą chcieli puścić dalszych odcinków to co zrobimy?? może jakaś manifestacja w stylu Mia Colluci:))))) POzdrawiam!!