serial nawet fajny, tylko dlaczego w każdym meksykańskim/argentyńskim itp. serialu wszyscy są piękni i bogaci? wkurzające to jest. no tak, dali Celinę, grubszą i z kompleksami, ale i tak jak ją pomalują jest ładna, Lupita i Jose biedniejsze, ale i tak są ładne. aktorzy, którzy grają 16-latków mają po 20 parę lat i wcale na nastolatków nie wyglądają. każda dziewczyna nosi pełny makijaż, chociaż jest rzekomo 16-latką, czy nawet 13-latką (siostra Lupity) wyobrażacie sobie u nas coś takiego?;> wiem, tam jest pewnie inaczej, no ale dajcie spokój. to wszystko jest takie przerysowane, sztuczne nieco.
chociaż swego czasu miałam okres gdy "szalałam" na punkcie Rebelde, ale wystarczyła mała przerwa od oglądania i mi to jakoś minęło...
z kolei z drugiej strony niektóre sceny wymiatają;> matka Roberty rlz;]
serial dobry na "oderwanie się" od rzeczywistości;)
no fakt co do Loli. Moja siostra ma 18 lat i nakłada tylko tuszi trochę podkładu, a ona MATKO. Jak można nosić buty na szpilce i krótkie bluzki i
jeszcze farbować włosy np. tak jak miała kiedyś różowe i blond pasemka to
przesada ja mam 13 lat i mam jedną krótką bluzkę, którą rzadko zakładam i przede wszystkim nie farbuję włosów i nie noszę butów na obcasie.
U nas coś takiego byłoby nie dopuszczalne, ale i tak uwielbiam Rebelde
13 lat to jest 6 klasa. I chodzą dziewczyny w szpilkach. Widziałam, że nawet na te testy próbne poprzychodziły w szpilach. A te włosy to oczepiane, to jeszcze nie tak źle. Na emo robią się już w podstawówce.
ja siebie w takich rzeczach nie wyobrażam w tym wieku i byłby 8 cud świata jakby mama mi pozwoliła w czymś takim chodzić
No tak.
Ja teraz idę do liceum i mogę stwierdzić, że ona jest bardziej "pewniejsza" ode mnie. Chodzi mi o to, że ja nie wyobrażam siebie np. w szpilach. Nakładam je tylko na zakończenie roku i to też bez chęci. Ale żeby tak na co dzień... No i zdaje mi się, że w wieku 13 lat nie powinna tak piszczeć do chłopaków 18-letnich, bo to jeszcze jest "gówniara". U nas takie dziewczyny nazywane są "hot trzynastki";p
Ale w serialach zawsze jest wszystko "urozmaicone".;pp
Ja mam buty na małej koturnie i jedna na małym obcasie, ale rzadko je zakładam. A co do chłopaków to ja też nie zarywam co prawda jeden niedemnastolatek proponował mi chodzenie, ale się nie zgodziłam
Nie to, żebym widziała coś złego w tym, że ma się starszych chłopaków.;p
Ja miałam tylko starszych , bo nie wyobrażałam siebie z którymś w moim wieku, przynajmniej nie z tymi, których znałam.
No ale byłam nieco starsza od Loli i nie "piszczałam" tak do każdego.;p
Ale to Lola, a Vico była wcale nie lepsza. Posuwała się nieco dalej.;p Pewnie też tak zaczynała.;p
A tak poza tym to lubię Vico w Rebelde. Wcześniej jej jakoś nie znosiłam.
A u Loli podobały mi się jej różowe włosy doczepiane.;p
heh :) moze i sa piekni i bogaci ale nie wszyscy np. jak pisałaś Lupe, i Jose sa biedne takze Vico Miguel i wszyscy stypendyści a jesli chodzi o urode to sa ładni oczywiscie ale jest wyjatek ;d SolxD dla mnie jest brzydka jak wszyscy sa ładni to ona nie ... po prostu mi sie niepodoba no i oczywiscie sabrina ta to ma z jakies 30 lat ! a przynajmniej na tyle wyglada ;p
Ale serial ogólnie wymata :D
Dla mnie tak samo. Sol i Sabrina. I jeszcze Pilar. Kurcze, jak ja jej nie lubię ;p
Sol jest akurat ładna (według mnie).
Ale np. Sabrina czy Pilar są bardzo brzydkie, ale zrobione na ładne czyli makijaż, fryzura, ciuchy.
Powinni dać jakieś naprawdę brzydkie jak Brzydula Betty, albo ta Betty la fea (z Kolumbii).
Celina co prawda jest gruba, ale to wszystko. Chodzi w krótkich spódniczkach i obcisłych bluzkach. Nikt się z niej nie wyśmiewa, wszyscy ją lubią i znajdzie sobie przystojnego chłopaka.
Jeszcze co do wyglądu Sol:
To jest jej aktualna fotka z telci ''Alma de Hierro'':
http://i.esmas.com/image/0/000/006/554/marifer-370x270.jpg
Ja uważam, że bardzo ładnie wygląda, a wy jak myślicie?
http://h1.vibeflog.com/2006/08/23/10/4555540.jpg
to link do jednego bardzo ładnego zdjęcia Pilar i wygląda na nim ślicznie.
To chyba nie jest Pilar...
Pilar wygląda zupełnie inaczej, nie jestem specjalistką, ale wydaje mi się, że Pili ma inne rysy twarzy. No ale może to efekt makijażu.
Pilar w 3 temporadzie Rebelde, to może nie jest taka zła w porównaniu z Clase 406. Ale i tak uważam, że jest brzydka!
http://cristian-tv.lacoctelera.net/myfiles/cristian-tv/TN698_Rep1.jpg.jpe - fota z Clase406
A dla mnie ona nie jest ładna. Nawet na tym zdjęciu mi się nie podoba, chociaż wygląda na pewno lepiej niż w Zbuntowanych. Nie wiem czemu, ale nie podoba mi się taki typ urody.;p
Eh, ten filmweb;p
Na wikipedii pisze:
2002: Clase 406 jako Sandra Paola Rodríguez Pineda ;)
No właśnie. Coś mi się nie zgadzało, bo kiedyś przeczytałam, że ona grała w tym filmie;p
Ale wystarczy się przyjrzeć napisom w czołówce i tam pisze że Pilar grała.
A to jest też bardzo dziwny zbieg okolicznośći bo w Clase 406 taka dziewczyna nazywała się Gabrila chavez (w realu Sherlyn) i jakaś producentka w Rebelde czy coś w tym stylu też ma tak na imię czyli Gabriela Chavez xdd