PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Czemu??

ocenił(a) serial na 10

Nie chcę sie brzydko wyrażać, ale niestety muszę co za popiepszona ta stacja TV4 po co do ciężkiej choinki wykupili pierwszą tempradę ,,Zbuntowanych'' skoro teraz nie chcą kontynuować, przecież takie zakończenie nie ma żadnego sensu, jakby np przerwać ,,zbuntowanego aniła'' w połowie i powiedzieć to koniec. No ludzie dajcie spokój. Jeszcze ta wiadomość,że RBD przestaje istnieć!!! Jak bym wiedziała to bym się tak nie wciągała w oglądanie tego serialu i słuchanie piosenek RBD. Dalsze części oczywiście mogła bym obejrzeć np. na youtube ale co mi z tego jak większości nie rozumie!!! Kurde tak polubiłam ten serial i utworu RBD. Jakaś inna stacja mogłaby podjąć się wykupienia dalszych części, a napewno zyskła by kolejnych wielbicieli i by się opłacało!!!

Polcia18

Nie tylko Ty jesteś zła na TV4. Jak sama stacja napisała - ich nie stać na kolejna temporade "Zbuntowanych" Ja tez sie wciągnęłam i nie lubię takich sytuacji ale cóż taka mamy telewizje w Polsce . Co do innych stacji to wątpię aby sie udało bo ramówki maja gotowe ;/ Chyba żeby na początku inna stacja ich wykupiła ale tak sie nie stało . Możemy mieć nadzieje ze gdy TV4 uzbiera kasę to wykupi 2 temporade ....

ocenił(a) serial na 10
Polcia18

Szczerze to też strasznie mnie wkurzyła stacja TV4 tym mieszaniem. Sami się nie mogą zdecydować...raz słyszałam, że odpisali komuś, że nie będą kontynuować emisji serialu, później (podobno) odpisali, że się jeszcze nie zdecydowali. Cały czas liczę na to, że jednak po jakimś czasie wyemitują dalsze odcinki Zbuntowanych.Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 2
anna984

Niewyemitują dalszych odcinków bo to podobno komercyjna porażka TV4.Każdy odcinek oglądało niecałe 100 tys.osób.Serial niebył nawet w pierwszej dziesiątce najpopularniejszych programów tej stacji.

kamerun5

Gdzie to wyczytałeś ?? .........................

ocenił(a) serial na 2
karolcia902401

Mam kumpele którą poznałam przez neta,jej ojciec pracuje w tej stacji.Stąd wiem.

ocenił(a) serial na 6
kamerun5

A ma ktoś może link do strony gdzie można napisac do polsatu?

Ja uważam, że jeśli któraś stacja wykupiłaby naszych kochanych "Zbuntowanych" (oby) to najlepiej by było gdyby emisja serialu była w godzinach wieczornych. Wtedy wszyscy zdążyliby wrócić ze szkół, nauczylibyśmy się na następny dzień i po długim, ciężkim dniu, moglibyśmy usiąść przed telewizorem i zrelaksować się oglądając "Zbuntowanych" :D Ale pewnie tak nie będzie...;/