dark,nie jestem głupia,natomiast ty owszem skoro oceniasz ludzi w ten sposób,lubisz się kłócić ?nie warto z tobą rozmawiać.obrażanie ludzi nie jest fajne,nie wiesz?jeśli chcesz by ludzie widzeli w tobie "super kola"zabłyśnij czymś innym i daj żyć pozostałym
wiecie fco obie jestescie dziwne. dark ty myslisz ze szpanuesz ze przeklinasz? a ty marilola po co dajesz sie prowokowac?? obie dajcie sobie siana bo psujecie to forum swoimi klotniami
Nie jesteśmy dziwne bo ja jestem płci męskiej, tak więc jak piszesz to pisz w odpowiedniej formie!! Tak naprawde to mariola to zaczeła tą jej pisownią i tak dalej poszło jak widać. A co do wulgaryzmów to wcale nimi nie szpanuje, tylko użyłem mocnego słowa i to wszystko i wcale nie jest to niezgodne z językiem polskim, bo sprawdź sobie w słowniku, że takie słowa istnieją, a twoją pisownię mariola to tylko tu można spotkać!!?? I jeszcze jedno: Ta twoja "prosta" pisownia źle się na tobie odbije, tam gdzie taka pisownia jest po prostu niedopuszczalna i to w każdym kraju, to też na pewno chyba wiesz? "Za złe przyzwyczajenia trzeba ponosić karę no i straty"?
DARK-trudniej jest porzucić używanie wulgaryzmów niż pisanie w prosty sposób bez kropek i przecinków
A co ciebie to obchodzi jak ona "mariola248" pisze?! Niech robi co chce, może jej poprostu tak jest wygodniej, więc nie musisz jej pouczać. A to, że "jej zła pisownia" się kiedyś na niej odbije to już jej problem. Chociaż specjalnie nie wiem dlaczego to mialoby sie na niej odbić...xD Czasem w pośpiechu przecież piszemy małymi literkami i to nie jest straszna afera!x] Oboje dajcie sobie spokoj, bo nie warto.