PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

dark,nie jestem głupia,natomiast ty owszem skoro oceniasz ludzi w ten sposób,lubisz się kłócić ?nie warto z tobą rozmawiać.obrażanie ludzi nie jest fajne,nie wiesz?jeśli chcesz by ludzie widzeli w tobie "super kola"zabłyśnij czymś innym i daj żyć pozostałym

mariola248

wiecie fco obie jestescie dziwne. dark ty myslisz ze szpanuesz ze przeklinasz? a ty marilola po co dajesz sie prowokowac?? obie dajcie sobie siana bo psujecie to forum swoimi klotniami

kaska1552

Nie jesteśmy dziwne bo ja jestem płci męskiej, tak więc jak piszesz to pisz w odpowiedniej formie!! Tak naprawde to mariola to zaczeła tą jej pisownią i tak dalej poszło jak widać. A co do wulgaryzmów to wcale nimi nie szpanuje, tylko użyłem mocnego słowa i to wszystko i wcale nie jest to niezgodne z językiem polskim, bo sprawdź sobie w słowniku, że takie słowa istnieją, a twoją pisownię mariola to tylko tu można spotkać!!?? I jeszcze jedno: Ta twoja "prosta" pisownia źle się na tobie odbije, tam gdzie taka pisownia jest po prostu niedopuszczalna i to w każdym kraju, to też na pewno chyba wiesz? "Za złe przyzwyczajenia trzeba ponosić karę no i straty"?

dark_4

DARK-trudniej jest porzucić używanie wulgaryzmów niż pisanie w prosty sposób bez kropek i przecinków

ocenił(a) serial na 6
dark_4

A co ciebie to obchodzi jak ona "mariola248" pisze?! Niech robi co chce, może jej poprostu tak jest wygodniej, więc nie musisz jej pouczać. A to, że "jej zła pisownia" się kiedyś na niej odbije to już jej problem. Chociaż specjalnie nie wiem dlaczego to mialoby sie na niej odbić...xD Czasem w pośpiechu przecież piszemy małymi literkami i to nie jest straszna afera!x] Oboje dajcie sobie spokoj, bo nie warto.