Mam pytanie Diego będzie się spotykał z Paolą, jak pozna prawdę o niej że ojciec jego zapłacił tej dziewczynie, i kto mu powie prawdę i czy wszyscy jego znajomi będą znali prawdę?
Nie wiem czy wszyscy znajomi, ale Roberta na pewno pozna prawdę, będzie próbowała powiedzieć o tym Diego, ale on cały czas będzie uważał że ta jest zazdrosna i opowiada głupoty. Paola zakocha się w Diego i namówi go do ucieczki, bo jego ojciec nie będzie zadowolony że dziewczyna wciąż się z nim spotyka, Leon dowie się o ucieczce syna i przyjedzie do tego samego pensjonatu co Diego i Paola(nie pamiętam skąd będzie wiedział że tamci akurat tam pojechali). Roberta jak zwykle ruszy Diego na pomoc i tuż przed pojawieniem się Leona pojawi się w pokoju Diega, wtedy wejdzie Leon, Roberta odstawi jakiś cyrk że Diego właśnie z nią tu przyjechał, ojciec kazał Diego się ubrać i spakować i zamierzał odwieść ich do Meksyku, wtedy chyba pojawiła się Paola. Nie pamiętam dokładnie czy prawdę wyzna mu sama Paola czy jej ojciec.
wydaje mi się ze to Leon powie Diego jak wyglądają sprawy z Paolą, po tym jak Diego będzie się stawiał, że nie wróci do Meksyku, bo on z Paola się kochają