PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam pytanie Diego będzie się spotykał z Paolą, jak pozna prawdę o niej że ojciec jego zapłacił tej dziewczynie, i kto mu powie prawdę i czy wszyscy jego znajomi będą znali prawdę?

patrycja_sliwinska

Nie wiem czy wszyscy znajomi, ale Roberta na pewno pozna prawdę, będzie próbowała powiedzieć o tym Diego, ale on cały czas będzie uważał że ta jest zazdrosna i opowiada głupoty. Paola zakocha się w Diego i namówi go do ucieczki, bo jego ojciec nie będzie zadowolony że dziewczyna wciąż się z nim spotyka, Leon dowie się o ucieczce syna i przyjedzie do tego samego pensjonatu co Diego i Paola(nie pamiętam skąd będzie wiedział że tamci akurat tam pojechali). Roberta jak zwykle ruszy Diego na pomoc i tuż przed pojawieniem się Leona pojawi się w pokoju Diega, wtedy wejdzie Leon, Roberta odstawi jakiś cyrk że Diego właśnie z nią tu przyjechał, ojciec kazał Diego się ubrać i spakować i zamierzał odwieść ich do Meksyku, wtedy chyba pojawiła się Paola. Nie pamiętam dokładnie czy prawdę wyzna mu sama Paola czy jej ojciec.

ocenił(a) serial na 5
Kaya1456

wydaje mi się ze to Leon powie Diego jak wyglądają sprawy z Paolą, po tym jak Diego będzie się stawiał, że nie wróci do Meksyku, bo on z Paola się kochają

Maksis

Dzięki, a w którym będzie to odcinku Diego pozna prawdę?

ocenił(a) serial na 10
patrycja_sliwinska

Yyyy.Z tego co wiem to Diego nie będzie chodził z Paolą jak siE o tym dowie..a powie mu jego matka czyli Mabel...I on ją wtedy znienawidzi..!!!