...dlaczego każdego faceta,który nie lubi albo krytykuje te wasze meksykańskie pierdoły nazywacie nieczułym draniem????
Czy kiedykolwiek padło określenie "nieczuły drań"?
Dla mnie każdy może krytykować, ale w odpowiedni sposób.
A propos. To są meksykańskie aktorki, a nie "pierdoły".
myślę, że kolega używając określenia "pierdoły" miał na myśli serial, a nie aktorki ;DD
Mniejsza o to, czy ma coś np. do Dulce Marii czy też do Zbuntowanych.
Aa. i dla mnie nie ma różnicy, czy krytykuje to chłopak, czy też dziewczyna. Ale tak jak mówiłam, jakieś maniery powinno się posiadać.(tu mam na myśli komentarze, do których mogę coś mieć).
Jeżeli ktoś nie lubi zbuntowanych lub aktorek/aktorów to niech zostawi to dla siebie a nie czeka na to aby się pokłócic z kimś o to czy zbuntowani są fajni czy nie.
Moim zdaniem ktoś kto obraża coś lub kogoś nie ma manier
Bo taka jest natura co niektórych przedstawicielek płci pięknej.
Ps:Ale poza jedną to tutaj intelektem mało która zabłysnęła,nie zrozumiały o co chodzi."Czy o aktorki czy serial???"To mnie powaliło.
oo..widzę, że stały bywalec tego forum czyli inaczej wieelki Fan Zbuntowanych się odezwał..
Dobrze zrozumiałyśmy o co chodzi, tylko, że z tej wypowiedzi nie wynikało jasno czy chodzi o aktorki czy o serial.
I nie wymyślaj, że ''intelektem mało która zabłysnęła'' skoro to nieprawda, bo niby co w naszych wypowiedziach było takiego, że śmiesz mówić, że jesteśmy mówiąc jednym słowem głupie?