PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Fani Anahi !!!

ocenił(a) serial na 10

Mam do was pytanie .Co uważacie za najbardziej wartościowe u Anahi i dlaczego ją tak uwielbiacie (bo zakładam ,że tak musi być "Fani" )

ocenił(a) serial na 9
paulinka_m15

ja uwielbiam w Anahi tą jej gre aktorska.

uwazam, ze zasluguje na szacunek, bo Mie w Zbuntowanych zagrala naprawde bardzo dobrze...

mysle, ze nie kazdy aktor dalby rade zagrac tak bez zastrzezen jak ona<to moje zdanie>... udaje tam slodka, czsami naiwna a wrecz"glupiutka barbie", ale potrafi byc rowniez romantyczna.. tak jak miala wygladac postac Mii..
]
no i jej glos.. do niego tez nie mam zastrzezen...;pp

ocenił(a) serial na 9
paulinka_m15

Ja szanuję Anahi za ten optymizm i podejście do fanów. Poza tym widać, że śpiewanie sprawia jej ogromna frajdę.

ocenił(a) serial na 10
astrid_nat

Tak to jest piękne jak widac ,że nie udaje tylko jest wpełni szczera w tym co robi . Wielki szacunek .

paulinka_m15

Ja nie jestem wielką fanką Anahi uważam że ma talent co do śpiewania i aktorstwa ale nie wiem dlaczego dlaczego wszyscy uważają że jest najładniejszą aktorką Zbuntowanych.Wiele osób uważa że serialowa Sol jest wredna ale tak jak Mia obydwie są miłe tylko dla swoich przyjaciół.Myślę że mogły by razem stworzyć fajną paczkę ale Mia boi się że ma rywalkę 10000000 razy ładniejszą od niej......