PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Proponuję grę, która będzie polegać na zadawaniu pytań i odpowiedzi na nie prawda/fałsz.;) Gdy odpowiecie na powyzsze pytanie dodajcie swoje.;) Zobaczymy co wiecie na temat "Rebelde";) no to zaczynam!
pytanie: Miquel przyjechał do EWS z Acapulco? (opowiadacie prawda/fałsz i dajecie swoje pytanie;))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dark_4

O co ci chodzi to normalne że na forach zakłada się takie tematy.I nie musisz reagować tak agresywnie.

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Tak tylko, że tą grę założyłam włąsnie tylko na temat serialu "Rebelde" lub RBD:PP I tu nie chodzi o to, że ktoś chce zadać pytanie, tylko wzajemnie sprawdzamy swoją wiedzę na temat serialu:PPP Na wielu forach są tego typu zabawy:P Więc nie musisz reagowac tak agresywnie, bo to wcale nie jest bez sensu!

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Przepraszam ale ja nie używam wulgarnych słów:P Tutaj nie chodzi o wygraną, czy przegraną tylko o dobrą zabawę związaną z REBELDE! i tak naprawdę się spradzić co wiemy o tym serialu. Na innym forum ta gra ma bardzo duże zainteresowanie i jest chętnie odwiedzana, więc postanowiłam tutaj ją także zamiescić. A że tobie się to nie podoba to już nie moja sprawa:P Myśl sobie co chcesz! Widać nie jesteś fanem Rebelde i RBD, skoro twierdzisz ze to jest chu**we!:P

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Ale dlaczego tak sądzisz? To normalne ze na forach są tego typu gierki:P Tak jak już powiedziałam wczesniej chodzi tu o zabawę. Jesli ci si enie podoba - nie wchodź tutaj:PP

Phonetique

I tak zrobię, nie będę pisał na ten twój temat, a jak widzisz nikt nie chce się w to bawić, bo to jest po prostu głupie. Zobaczymy czy ta gra się zacznie i jak się potoczy. Po co się w to bawić? Niech odpowie ktoś, kto zna odpowiedź na konkretne pytanie, a nie jak ktoś chce zadać pytanie! Dlatego mi się nie podoba. Nie lepiej zadawać pytania, i ktoś mi konkretnie odpowie na nie to będzie dobrze. A wogóle kto będzie to sprawdzał, kto będzie znał odpowiedź na wszystkie pytania??! Może się też zdażyć, że będą niepotrzebne sprzeczki związane z prawidłowością odpowiedzi!!To nie jest teleturniej, żeby odpowiedzi były gotowe! Ta gra jest taka jak ją wcześniej określiłem, to wiesz jaka! Lepiej zadaj pytanie i ktoś jak będzie wiedział to ci odpowie, są takie pytania związane z Rebelde i RBD na które zadane przez mnie nikt nie odpowiedział mi tak naprawdę. Przejrzyj inne wcześniejsze moje wypowiedzi to się więcej dowiesz o mnie, bo wydaje mi się, że piszesz na temat zbuntowanych na tym portalu po raz pierwszy i w dodatku taki nieudany debiut z tym tematem?? W dodatku jeśli chodzi o zespół RBD to w Polsce wogółe nie ma płyt w sklepach!! To jest wielki problem, bo oryginalną płytę to bym sobie nawet kupił i nawet kilka, a w dodatku zespół ma niby koncertować w Polsce i oczym tu mówić nawet bez płyt. A fan który posiada piosenki ściągnięte z internetu to taki jak ta twoja gra!!
Chociaż ja posiadam piosenki RBD tylko z internetu, ale płyty bym chętnie kupił. Najlepiej jak by były dostępne w Empiku albo jakimś polskim internetowym sklepie. A jak myślisz ile może być fanów RBD, którzy by posiadali chociaż jedną oryginalną płytę RBD, więcej niż 30 to napewno nie. A ktoś z was posida takową płytę!!??

dark_4

Ja mam Empezar desde cero kupiona przez Internet w sklepie Step:)

ewasia23

A ta płyta jak ci przysłali jest z hologramem naklejonym na pudełko czy na folie, ale wogóle jest?

dark_4

Płyta zapakowana jest w folię, a hologram jest na pudełku. Czekałam na nią miesiąc.

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Wiesz jużnie chce mi sie z tobą dłużej gadać!:PP Odqwal się i tyle..xD

Phonetique

Ale ja w ostatniej wypowiedzi nie mówiłem do ciebie, tylko do "ewasia23" która posiada oryginalną płytę, a więc ponawiam moje pytanie jeśli chodzi o hologram, a jeszcze jak długo trzeba czekać, aż przyślą?

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Jeszcze raz ja;) Dark zobacz ze pod innym serialem ta gra ma bardzo dużą popularność:PP oto adres. Oczywiście ja nie narzucam ci swojego zdania tylko chcę abyś możew koncu doszedl do wniosku ze to nie jest bez sensu. ta gra jest dla tych, którzy siedzą w necie i nie mają co robić - a tak jak ja, czy ty - są fanami Rebelde. oto link do stronki z podobną grą.
http://www.filmweb.pl/topic/714462/Gra+Prawda++Fa%C5%82sz.html

Phonetique

A ile odcinków liczy serial Czarodziejki, i na jakim programie telewizyjnym jest on emitowany??! A jeśli chodzi o tą grę w Czarodziejkach to ma rzeczywiście nawet bardzo dużą popularność! Odrazu to widać po ilości stron! A w Zbuntowanych wygląda to bardzo źle szczególnie po moich wpisach? I teraz zwracam się do reszty użytkowników co do gry, jeżeli chcecie to możecie oczywiście w to grać! Pierwsze pytanie w tej grze widzicie w temacie!

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Serial Czarodziejki ma 178 odcinków.
Jest emitowany w każdą sobotę o 12:45 na polsacie;)
ok ludzie ponawiam propozycję zagrania w tę grę;)
(dpoiwadacie prawda/ fałsz i dodajecie swoje):))
pytanie: Miquel przyjechał do EWS z Acapulcco?

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

fałsz.
pytanie: Alma Rey to matka Roberty Pardo.

DulceM

prawda.
Czy Mia spotyka się z Gastonem?

Vistule

prawda.
Roberta wraz z ojcem wyjechała do Włoch?

ocenił(a) serial na 6
APDUMC

fałsz.
pytanie: Mama Mii nazywała się Matilde?

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

fałsz.
pytanie: Vico była dziewczyną Diega?

ocenił(a) serial na 6
DulceM

prawda.
pytanie: Roberta zafarbowała włosy w paski w 4 odcinku...

Phonetique

fałsz.
pytanie: Thomas jest stypendystą w EWS?

APDUMC

fałsz.
pytanie: Serial rebelde jest remake'iem serialu Rebelde Way?

dark_4

prawda.
pytanie:Czy Carlo jest wujem Roberty?

Vistule

fałsz.
pytanie:Czy Roberta Pardo Rey była w Hiszpani pod przymusem jej niby ojca?

ocenił(a) serial na 6
dark_4

prawda.
pytanie: Lupita Fernandez ma chorą na downa siostrę?

ocenił(a) serial na 8
Phonetique

prawda.
pytanie: Czy Paola chodzi do EWS?

ocenił(a) serial na 6
basia167

fałsz.
pytanie: Celina to córka Pascuala Gandii...

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

fałsz.
pytanie: Alma Rey to gwiazda estrady muzycznej...

DulceM

prawda.
pytanie: Galia to sekretarka dyrektora EWS?

ocenił(a) serial na 10
dark_4

fałsz
pytanie: Lupita pisze anonimy i jest w loży?

Phonetique

porsupłesto ke no-oczywiście jest to fałsz

pytanie:czy tomas jest gejem?

ocenił(a) serial na 8
mariola248

fałsz
pytanie: Czy Giovanni kupił sobie, Diegowi i Thomasowi białe adidasy w niebieskie paski?

basia167

no - nie fałsz
pytanie:czy czerwony i żółty to najczęstszy kolor opasek na ręce,które noszą uczniowie elite way school?

mariola248

fałsz
pytanie: czy Thomas za namową Joaquina rozprowadzał narkotyki w szkole?

dark_4

PRAWDA
CZY MIGUEL POCZąTKOWO BYł ZAUROCZONY W LUPICIE?

ocenił(a) serial na 6
mariola248

fałsz.
pytanie: Mama Diega, Mabel to była modelka...

Phonetique

fałsz-chyba ,ale nie jestem pewna
czy karlo colucci jest włochem?

mariola248

prawda
pytanie: Czy Diego ma na nazwisko Gustamante?

dark_4

fałsz
pytanie: Czy Joaquin zdradził Mie z Pilar?

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

fałsz
Czy Miguel kocha Mie??

mejaczek

prawda
siostra miguela ma na imię lolita?

ocenił(a) serial na 6
mariola248

prawda. (?)
pytanie: Roberta i Diego udawali parę przed rodzicami?

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

Prawda.
Pytanie:Czy Lupita na końcu będzie z Santosem?

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

prawda.
pytanie: Czy starszy brat Teo należał do Loży...

DulceM

prawda.
pytanie: Czy Giovanni jest gejem?

dark_4

fałsz.
pytanie: Czy Nico Huber jest Żydem...

ocenił(a) serial na 6
APDUMC

prawda.
pytanie: Rodrigo to przywódca Loży...

Phonetique

prawda.