Proponuję grę, która będzie polegać na zadawaniu pytań i odpowiedzi na nie prawda/fałsz.;) Gdy odpowiecie na powyzsze pytanie dodajcie swoje.;) Zobaczymy co wiecie na temat "Rebelde";) no to zaczynam!
pytanie: Miquel przyjechał do EWS z Acapulco? (opowiadacie prawda/fałsz i dajecie swoje pytanie;))
prawda.(chociaż będzie w śpiączce)
Czy po urodzinach Mii i Roberty stosunki pomiędzy nimi będa lepsze?
ej spokój może tak kulturalniej
Prawda
Alma nie zgodzi się wyjść za Franca (3 temporada)
Kh amilo13 już przesadzasz!
A tak w ogóle to szukam dziewczyny mam 13 lat.Moj wzrost to 170cm,włosy blond,oczy piwne.Moje gg:3615776
No nie która szanująca sie dziewczyna chciałaby spotykać sie z takim chłopakiem którego co drugie słowo to kurwa,chłopie masz dopiero 13 lat,a poza tym czy oprócz ciebie ktoś tu przeklina?
Dziecko weź sie ogarnij co!
Fałsz (MIa na początku nie będzie gotowa na taki poważny krok ale kiedy się już zdecyduje miquel nie będzie mógł tego zrobić z nią, ponieważ myślał, że zdradził Mię z Sabriną)
Mam propozycję jeżeli coś będzie fałszem to może będziemy pisali jaka jest prawdziwa odpowiedź żeby była jasność??
Roberta była dziewczyną miquela
prawda(ale tylko udawany,ich związek mial wzbudzić zazdrość w ich drugich połówkach[ mii i diego] było to w kanadzie.)
pyt.czy madariaga będzie z renata(matematyca)?
fałsz. (Była dziewczyną Diego)
Prawda (Na urodzinach gdy dostała pierścionek od Simona i zdała sobie sprawę że nie jest chyba w stanie mu wybaczyć)
Lupita zerwie z Nico
___
Ja uważam, że niepotrzebnie pisać "te wyjaśnienia". Jakoś jak tego nie ma wygląda to tak...lepiej:P I trochę tajemniczo:P
________
prawda.
pytanie: Miquel sprzedał samochód, by przyjechać do Meksyku...
fałsz(chciała zmienić religie z katolickiej na żydowska aby rodzice Nico uznali ich zwiazek,jednak niko odwiódł ja od tego pomysłu)
pyt.jaką piosenke w 2 temp. napisze Rocco,która potem bedzie śpiewać rbd??
to nie jest dobre pytanie. Co mam Ci teraz napisać czy to prawda czy fałsz?
Zadajemy pytanie zaczynające się od 'czy' aby odpowiedz byla krotka.
Czy Mia była dziewczyną Thomasa?
fałsz.
Czy Roberta i Diego zostaną w 215 odcinku przyjaciółmi?
fałsz(był kelnerem i skłamał aby móc spotykać się z Celiną)
Czy Miguel po stracie pamięci będzie myślał, że Sabrina jest jego narzeczoną??
fałsz (zajmie łóżko Mii po powrocie z wakacji będzie nieźle wqrzona;D )
MIguel będzie czuł, że kocha Mie mimo tego, że jej nie pamięta
fałsz. (opiekunem Jose jest Gaston)
pytanie: Mabel odejdzie od Leona i Diega...
czyżbym zablokowała grę zbyt trudnym pytaniem?
odp: prawda (Mabel odejdzie pod koniec 1 temporady)
pytanie: Nico wyjedzie do Argentyny...
fałsz (Nico wyjedzie do Izraela podstęp jego mayki która nie akceptowała jego związku z Lupe)
MIa zerwała z Miguelem bo zobaczyła jak całuje się z Sabriną
fałsz. (?) [to chyba bylo tak, że Mia od kogoś się dowiedziała o tym, że miquel był z Sabriną i z nim zerwała]
pytanie: Roberta napisała pracę z wtyki o Diegu i jego ojcu...
etyki* sorrki za pomyłke;)
no więc powtarzam pytanie jeszcze raz:
pytanie: Roberta napisała pracę z etyki o Diegu i jego ojcu...
'khamilo_13' odpuść sobie chociaż raz:P napisałeś "zal.pl" i myślisz ze jesteś fajny? To dopiero żal!:p jesli ten temat ci się nie podoba to ie wchodź na niego więcej, a nie wyskakujesz tutaj z takimi tekstami!:P
_____
Pytanie z góry nadal aktualne:D
'khamilo_13' odpuść sobie:P 'zal.pl'? to nie jest temat na wyjeżdżanie z takimi tekstami:P Jeśli Ci się nie podoba to nie wchodź na niego, a nie odgrywasz się za to, że napisałam w Twoim temacie to co myślą inni:P
_________
pytanie z góry nadal aktualne:D
prawda ( Diego się ostro zdenerwował, nawet zaprosił ojca by posłuchał jej referatu super scenki)
Miguel dostał od Franca pięniądze na wakacje