Jak myślicie ? Czy Mii jest do twarzy w takiej mocnej opaleniźnie ? Ja uważam że nie. Sądzę że traci przez nią wiele ze swojej urody. Pamiętacie I temporanadę wyglądała cudnie. A teraz ? Jakie jest wasze zdanie ?
no nawet fajnie, ale ja też uważam, że w 1 temporadzie była bardziej naturalna i w ogóle miała lepsze włosy bo nie farbowane
lubie opalenizne no ale bez przesady..... chyba troszke przesadziła... macie racje tak czy siak jest ładna ...no ale ja wołałabym gdyby jedank była troszke mniej opalona... :P zresztą każdy ma prawo mieć inne zdanie :)
Dla mnie wygląda jak 100% solara, z jednej strony tak mocna opalenizna jest niezdrowa, szybciej się skóra starzeję(moja siorka też chodź na solarium i mam gorszą opaleniznę od Mi, mam 26 lat a jej skóra wygląda na 35:(.....), nie polecam, z drugiej strony opalona osobą wygląda na pewno ładniej niż ta blada, ale bez przesady... Dodam, że ja sam chodzę na solarium ale bez przesady....
Anahi przez ten mocny makijaż i solarium nie jest już taka ładna jak kiedyś. Wystarczy obejrzeć aktualne zdjęcia na tej stronie anahifotos.com
Można sobie porównać zdjęcie Anahi i Maite Perroni, są w tym samym wieku a Any wygląda na 10 lat starszą.
Zawsze uważałam, że Anahi jest najładniejsza z dziewczyn z RBD a teraz z przykrością muszę przyznać, że jest najbrzydsza.
Maite w Zbuntowanych i na zdjęciach ma bardzo naturalny makijaż i w jej najnowszej telenoweli Mi pecado wygląda tak samo młodo jak w Rebelde.