PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Jak myślicie ? Czy Mii jest do twarzy w takiej mocnej opaleniźnie ? Ja uważam że nie. Sądzę że traci przez nią wiele ze swojej urody. Pamiętacie I temporanadę wyglądała cudnie. A teraz ? Jakie jest wasze zdanie ?

Kaya1456

no nawet fajnie, ale ja też uważam, że w 1 temporadzie była bardziej naturalna i w ogóle miała lepsze włosy bo nie farbowane

ocenił(a) serial na 7
Queen_J

Zgadzam się tysią, ale teraz też wygląda spoko i mi wcale nie przeszkadza.

ocenił(a) serial na 9
Kaya1456

A dla mnie się podoba. Nie podobają mi się blade osoby. Tak jest ładnie;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

lubie opalenizne no ale bez przesady..... chyba troszke przesadziła... macie racje tak czy siak jest ładna ...no ale ja wołałabym gdyby jedank była troszke mniej opalona... :P zresztą każdy ma prawo mieć inne zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Dla mnie wygląda jak 100% solara, z jednej strony tak mocna opalenizna jest niezdrowa, szybciej się skóra starzeję(moja siorka też chodź na solarium i mam gorszą opaleniznę od Mi, mam 26 lat a jej skóra wygląda na 35:(.....), nie polecam, z drugiej strony opalona osobą wygląda na pewno ładniej niż ta blada, ale bez przesady... Dodam, że ja sam chodzę na solarium ale bez przesady....

Kaya1456

Anahi przez ten mocny makijaż i solarium nie jest już taka ładna jak kiedyś. Wystarczy obejrzeć aktualne zdjęcia na tej stronie anahifotos.com
Można sobie porównać zdjęcie Anahi i Maite Perroni, są w tym samym wieku a Any wygląda na 10 lat starszą.
Zawsze uważałam, że Anahi jest najładniejsza z dziewczyn z RBD a teraz z przykrością muszę przyznać, że jest najbrzydsza.
Maite w Zbuntowanych i na zdjęciach ma bardzo naturalny makijaż i w jej najnowszej telenoweli Mi pecado wygląda tak samo młodo jak w Rebelde.

ocenił(a) serial na 7
Kaya1456

jako aktorka jest ładna al eta opalenizna wyglada strasznie sztucznie...ale wiekszosc aktorek z tego serialu jest tak nienaturalnie opalona,,,