PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

kiedy Roberta bedzie z diego ale juz tak napoważnie bo jak oglądałam filmiki na yputube to juz chyba niedlugo cio ??? wszyscy fanatycy Rebbelde <tak jak i ja> opiszcie pliska boja juz oszalje przz ten serjal ....

sysia1592

na serio to raczej w tej temporadzie nie będą :P
bo.. SPOILER!!

a) teraz będą tylko udawać parę, a tego nie można brać na poważnie :P
b) później Diego założy się z Tomasem, że zdobędzie Robertę i tego też nie można nazwać poważnym chodzeniem :P
oczywiście będą się kochać, ale poważny związek stworzą dopiero w 3 temporadzie :P

sysia1592

A ja sie z toba nie zgadzam bo oni teraz udawaja ale to sie przerodzi w wielka miłosc i bede ze soba(juz od najblizszych odcinkow)do odcinka w ktorym Roberta wyjedzie do Hiszpani(czyli 80 odc.)i po jej wyjeżdzie znajwi sie Paula i Diego zdradzi Roberta z Paula pozniej Roberta sie o tym dowie i choc bedzie kochala Diega nie bedzie juz chciala z nim byc bo ja zranił.Diego tez bedzie kochal Roberte i chcac ja odzyskac zalozy sie z Tomasem i beda razem prze jakies 10 odc. ale pozniej Roberta sie dowie prawdy o tym zakladzie i nie beda razem .Pozniej skonczy sie 1 temporad ale niestety Roberta z Diegiem nie bedzie.Ale za to juz w 2 teporadzie sie pogodza i przez 3/4 2 temporadu beda ze soba czyli prawie przez caly 2 temporad i w 3 temporadzie tez beda razem

monia_4_16

Monia - bez urazy ale to tak nie było :)

Roberta zrozumie, że kocha Diego podczas pobytu w Hiszpanii, za to Diego dopiero w trakcie zakładu z Tomasem. W 2 temporadzie nie będą razem, co prawda będą o siebie chorobliwie zazdrośni ale dopiero w 3 temporadzie zostaną parą.

sysia1592

Aha to moze sie w czym pomyliłam ok!!!!!!!

monia_4_16

Tak to prawda Diego zda sobie sprawę, że koacha Roberte podczas zakładu ale gdy ona odkryje ten zakład to nie będzie potrafiła mu wybaczyć...potem Roberta będzie z paroma facetami ale tylko dlatego żeby wzbudzić w Diego zazdrość :D:D
Zapraszam na moje forum www.rbdrulezz.fora.pl