PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Ja nie lubię Celinę i Nico.
I trochę Teo

Angelina_9

Celina, Pilar, Raquel

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

Jak ja nie znoszę Celiny!!!Po niej to jeszcze nie lubię Nico,Simona i może wdam sie wam trochę dziwna ale nie przepadam za Robertą.I to na razie tyle.
Pozdro.

suzi_5

Celina, tych dwóch co w początkowych odcinkach dostawali po mordzie, nie wiem jak oni się nazywają i jeszcze Pilar i Valeria. Pozostałych mniej lub więcej ale lubię.

dark_4

Celiny Celiny i jeszcze raz Celiny,Valerii nie znoszę
pozdrówki

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Tych dwóch co na początku dostawało po mordzie to chyba Jack i George. Jeszcze nie lubię Valerie

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Ja nie znosze Celiny , Valerii , Rakel i Simona. pozdr.

iwoneczka178

Celina,Raquel ,Pilar i Valeria

za krótki za krótki

Angelina_9

Almę Rei:) i Robertę i Diego

Ale ogólnie to ma się tak:

Z dziewczyn
a) Roberta
b) Jose Lohan (mam dużo sympatii dla niej)
c) Mia ("jak trudno być mną!")
d) Lupe albo Vico, one się u mnie zamieniają miejscami w zależności od momentu. W Vico czasem drażni mnie intryganctwo, a Lupe też czasami potrafi być denerwująca
e) Celina i Pilar
f) Vico/ Lupe w zależności

Z chłopców najbardziej lubie kumpli Rob- Facundo i Simona (szczególnie Simona). W sensie lubienia. Jeszcze Giovanni bardzo lubię i Teo. Thomas też jest fajny. Miguel to dobry kumpel. Iker i jego kolega odstawiają niezłe szopki. Nico jest w porządku

Z chłopców najwięcej sympatii mam do Simona i Facundo na drugim miejscu

Diego jest fajnym ciachem (la bombon:P)

Lubię też sceny z Alicją

A Madaliaga to świetny nauczyciel

Dyrektor jest łapówkarzem i ogólnie żal mi Pilar, że ma takiego ojca, ale sceny z nim bywają bardzo śmieszne

Mały Marcelino jest fajnym dzieciakiem:P

Ciocia Lupe to najpradę złota kobieta, że dba o siostrzenicę bardziej niż własna matka

Ogólnie film jest tak skonstruowany, że nie ma w nim tylko dobrych lub złych charakterów (no, może wyjątkiem jest np. Esteban:P), pokazana jest złożoność osobowości ludzkiej i dlatego nawet jak kogoś nie lubię to momentami potrafię poczuć że mam znim coś wspólnego

W ogóle ten film jest naprawdę świetnie nakręcony. Każdy w nim odgrywa ważną rolę i nie ma postaci które są tylko po to, żeby "ładnie wyglądać" albo coś tam od czasu do czasu wnieść, a tak naprawdę "na doczepkę", jak w niektórych filmach (np. w Beverly Hills z początku odnosiłam wrażenie że Dona jest kimś takim).

Każdy jest ważny i naprawdę dużo wnosi

Myślę że reżyser Rebelde jest Geniuszem, a ten film to dla mnie zrecz kultowa. Żadne słynne "Przyjaciele" czy "Beverly Hillsy" mu nie dorównują

mister_Y

Aj sorry,

NIE lubicie

Oups

No to w takim razie najmniej lubię Nico

I bardzo nie lubię tej jego Karen

I jeszcze matki Lupity (żal że tacy ludzie chodzą po świecie)

No!

Angelina_9

Celina,Raquel, Pilar, Valeria, Gaston, Pasqual, oni są okropni