PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam pytanie bo jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na temat urody Mii i Roberty . Która według was jest łądniejsza ? Nie pytam o inne postacie tylko o te 2 , wiadomo że taka Vico bije jedną i drugą, ale między tymi 2 którą wolicie ! Nie sugerujcie sie charakterem tylko wyglądem !!

mmtbg1992

Ja wybieram Robertę według mnie ona jest ładniejsza . A w serialu bardziej lubię Mię :)

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

moim zdaniem takze Roberta jest o wiele ładniejsza bardzoo a to bardzoo podobaja mi sie jej włosy :D Śliczne ma :D:D

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

(no nie przesadzajmy z ta Vico) ;pp

chyba Roberta, chociaz Mia ma ladne fryzury.
ale Roberta jest wedlug mnie nieco ladniejsza.;];]

ocenił(a) serial na 6
Ewka___

Chyba bardziej skłaniałabym się w stronę Dulce jeśli chodzi o twarz. Chociaż Anahi ma ładne oczy.. Hmm. Chyba powinien to oceniać jakiś chłopak ;] Gdyby pytanie brzmiało czy ładniejszy Teo, a Tomas to mogłabym się wypowiedzieć ;p

mmtbg1992

Właśnie dziewczyny ocenić powinien to chłopak czyli ja moja ocena zdecydowanie ładniejsza jest Roberta :P

mmtbg1992

Facetów też ocenie no problem ;D Ale tomas a Teo trudny wybór serio stawiam na hmmm, Teo a wy

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

ja rowzniez stawiam na Teo..

te wlosy i kolczyk.. mmm

jak dla mnie to Tomas troche taki przeslodzony.

Ewka___

No fakt Teo..., a co do dziewczyn to moim zdaniem ładniejsza jest Roberta ;) pozdro

ocenił(a) serial na 6
joasia244

A mi się bardziej Tomas podoba ;) Taki słodki jest ^^ Chociaz jak już kiedyś pisałam najprzystojniejszy jest Mauricio <3