PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam takie pytanie mam nadzieję, że ktoś odpisze ;) dlaczego jeszcze przed koncertem Miguel cąłuje Mię... i jeszcze wcześniej chyba coś mówił, że nie pamięta jej ale w sercu czuje że ją kocha (?) nie wiem czy dobrze zrozumiałam jak to było z nimi od momentu wybudzenia się ze śpiączki do momentu odzyskania pamięci?? będę wdzięczna za odpowiedź ponieważ zadaje to pytanie już kolejny raz ;)

alicja789

Miguel będzie w szpitalu i Mia przyjdzie, ale on nie będzie jej pamiętał i na koncercie, gdzie ona zaśpiewa Salvame, Miguel odzyska pamięć.

marta21090

Miguel wpadnie w śpiączke apo wybudzeniu się nie będzi enic pamiętał.Mia będzi ebardzo smutna ztego powodu.Kiedy przyjdzie Diego i Roberta Mig pozna Diega Mi ani epozwoliim mówić kim jest na prawde dla Mga powiedzą mu z eto jego kolezanka.Mguel zpayta Mii czy miał dizewczyne ona powie ze tak i czy pamieta jej imie on jej odp.że chyba Sarina Mia się załamie.Mig zawoła do spzitala Rob i Diega Mia ni epojdzie bedzie smutniejsza dlatego ze jej nie zaprosił.
Kiedy DyR przyjdą zapyta czemu nie ma Mii odp.że nie przyszła bo jej nie zaprosił a Mg powie że myslał że sama przyjdzie bo jest u nego codziennie ale to dobrze ze jej nie ma bo musi ich zapytac kim ona dla niego naprawde jest DyRpowiedzą mu ze to ona jest jego dziewczyną.
Miguel bedzie chciał sobie wszystko przypomnieć ale mu sie nie uda.Nawet chyba pocałuje Mię ona bedzi emyslala z ejuz pmieta ale powie jej ze chialby al enie.Dopiero na koncercie kiedy Ma bedzie śpiewać salvame Miguel przypomni sobie wsyzstkie momenty swojego życia tzn.ni ewszytskie la edobra wadomo o co chodzi :D Kiedy Mia się rozpłacze podejdzie do niej powie to co napisałaś i się pocałują.
Mimi besos na koncerci enie dojdzie miedyznimi do porozumienia i Mguel bedzi epakował się do Monterrery wtedy przyjdzi eMia Miguel ją chyba przeprosi za wszystko a ona powiez e to nie wazne. On sie odwroci i bedie sie pakował dlaej wtedy Mia odtraci go od walizk przytulis ie do nego i powie ze błaga zeby nie podchodzi i z ego kocha aon jej powie dto samo i znowu kiss.:D A potem jest zakonczene roku :d
MAm ndzieje z epomogłam ;)

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

dzięki wielkie już tyle razy próbowałam się dowiedzieć na prawdę jestem wdzięczna :* :) DZIĘKI :)

alicja789

nie ma za co :*:) zawsze pomogę jak bd wiedzieć ;)

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

jeszcze mam takie pytanko związane z tym tematem jeżeli nie byłoby problemu przetłumaczyć co mówi miguel do mii i w ogole o czym rozmawiają, (chodzi mi o ten moment na korytarzu kiedy ona po rozmowie z nim, ucieka tutaj jest od początku ta scenka o którą mi chodzi

http://pl.youtube.com/watch?v=XREKSKenWMk&feature=related