PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Tv4 tym razem przesadziło!!! Słyszeliście, że Zbuntowani od 28 września mają być o 15:15 a od października o 15:05???!!!!!!!!!!
Właśnie przeczytałam o tym na tej stronie: http://www.telenowele.fora.pl/zbuntowani,84/zbuntowani,2184-17895.html#2690124
Chyba nasze maile przyniosły odwrotny skutek bo tv4 zamiast przenieść na późniejszą godzinę przeniosło na wcześniejszą!

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

Ja dowiedziałam się o tym od Estrelli i jestem po prostu zdruzgotana tą wiadomością. Już się przyzwyczaiłam do tej niedogodnej godziny a tu jeszcze większa kicha. Nie powinni nam tego w końcu to ostatnia temporada i każdy fan chciałby ją obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
RiDka

TV4 robi to specjalnie!!nie zależy im na oglądalności!:( jak oni tak moga???15.15?!!!!?!?!nie..

Cameleones

Niee no boooskoo ;/ Nie dość ze teraz oglądam połowę odcinka to po zmianie emisji to już całkowicie sobie nie obejrzę....;/ Dziwi mnie ta decyzja...mam nadzieje ze to zmienią...

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

Gdy się o tym dowiedziałam po prostu się wściekłam ... ledwo co na 15;30 się wyrabiałam a oni przekładają od 28 września na 15;15 ... a od 1 października na 15;05 ...
Normalnie mam ochotę zabić tych kto taką świetną porę wymyślili ... a oni później że oglądalności nie ma ... no sorry bardzo ... ale jeśli na tak nienormalną porę dają ... że większość z nas dopiero wraca ze szkoły lub w niej jeszcze jest ... no mogliby trochę pomyśleć bo to wkońcu serial dla młodzieży ...
Co za debile ... powinni się porządnie puknąć w te głowy bo chyba nie myślą ;//

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

Eh ... ;/ Teraz jeszcze lepsza godzina ... Nie no ... Jak ja mam prawie cały czas do 15.15 . Wcześniej przynajmniej tylko początku nie oglądałam a
teraz ciekawa jestem czy na połowę się będę wrabiać : (

xxAniaxx

A może z tą zmianą godziny to tylko polka...? Dzisiaj kupiłam ŚS i tam nie było żadnej wzmianki o zmianie godziny emisji a program jest podany do 1 października włącznie :)

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

na stronie Tv4 nic nie pisze zeby cos mialo ulec zmianie.. wydaje mi się ze to tylko plotka ;)

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

W Świecie seriali nic nie pisze ani na Tv4 ... ale na internetowych programach które są do 1 października włącznie są te zmiany emisji ... ;//
Więc nie wiem ... może Tv4 później to ogłosi ??

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

Zbuntowani będą lecieć o 18:00 !!! (od 21 września chyba :P) reklamowali dziś w Tv ;)

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

Naprawdę????????????????????????o maj gat!!Super:):):):):):):):):):):):):):)(oby to nie była plotka)Yes! Yes!Yes!:):):):):)Kocham Rebelde:):):*:*:*:*

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

Też to widziałem to była 2 reklama po 1 Rodzina Serrano o 15.15 po 2 Zbuntowani o 18.00 po 3 Nie igraj z aniołem o 19.00. Ale fajnie chyba pomogły te nasze emalie tyle ich było.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

tak będą napewno o 18.00 bo leciala reklama :) musze przyznac że miło mnie zaskoczyła jak ją widzialam w przerwie serialiku :P <happy> :)))) a wie ktoś może od kiedy bedzie o 18.00??? <oby jak najprędzej>

ocenił(a) serial na 10
Alda93

21 września w ten poniedziałek co będzie.

Alda93

jak jesteście za Zbuntowanymi to wypisujcie takie rzeczy u siebie bo ja też mogę namówić znajomych żeby wypisywali na waszej stronie że chcą Rozdinę Serrano o tej porze!! A te wasze rebelde to może byc i o 20.00.

Cameleones

Właśnie dowiedziałam się, że będzie teraz o 18:00. Bardzo się cieszę. Tylko nie wiem dlaczego wszyscy mówili, że Zbuntowani będą o 15:00.