Znam język hiszpański i serial Rebelde poznałam kilka lat temu. Obejrzalam wszyskie odcinki. Jesli macie jakieś pytania na temat Rebelde i zespołu RBD Piszcie:)
A jak mija powie Miguelowi, że to był zakład w tym 119 odcinku to jak będą wyglądać ich dalsze relacje? tak jak jak wcześniej czy może gorzej? I kiedy znów się zejdą i w jaki sposób?
Między Mym nigdy nie dojdzie do pierwszego razu. Co prawda, będą się do tego kilka razy przymierzać, ale zawsze coś im w tym przeszkodzi.
DyR będą w tej samej sytuacji co MyM XD
Choć, gdy telenowele się skończyła w internecie pojawił się finał alternatywny , z którego wynikało, że DyR będą mieli swój pierwszy raz.
DyR będą w tej samej sytuacji co MyM XD
Choć, gdy telenowele się skończyła w internecie pojawił się finał alternatywny , z którego wynikało, że DyR będą mieli swój pierwszy raz.
mozesz podać link prosze?
A skąd można ściągnąć odcniki 2 i 3 temporady? I czy znajdą się do nich polskie napisy?
odcinków z 2 i 3 temporady z polskimi napisami nigdzie nie znajdziesz.. a po hiszpańsku można ze światelenowel tam są linki do ściągnięcia
w którym odcinku roberta przyjdzie do diega, potem beda sie szarpać, przewrócą sie, ona przestanie sie szrpac, on rozerwie jej guziki od bluzki, ona bedzie wrzeszczeć, winda przyjedzie i ktos z niej wysiadzie i tylko to uratuje roberte
ściagam poczesci te odcinki z sieci ale nie moge znalesc wszytskich mozesz polecić strone albo program ktorym moge sciagnąć zbuntowanych??
a i masz moze napisy po polsku?? albo wiesz gdzie można znalesc??
odcinki serialu mozna znaleźć na:
www.swiatelenowel.fora.pl
http://ultimo.mojeforum.net
tylko trzeba sie zarejestrować
Czy Robcia zrobi coś Paoli czy dalej będzie udawać , że nie zależy jej na Diego???????????????????????????????????????????????????
Kiedy Lupita i Nico będą znowu razem???????????????????????
Kiedy w serialu pojawi się Santos? I od kiedy bedą z Lupitą razem? Czy Nico wróci? Jaka będzie reakcja Lupity na jego przyjazd????????????
Santos pojawi się koło 20 odcinka II temporady.
Z Lupe będzie mniej więcej od końca 2 temporady, ale wtedy Nico wróci z Izraela.
Lupe będzie rozdarta, Nico będzie miał do niej pretensje o to, że związała się z kimś innym. Po dłuższym czasie zrozumie, że Santos to ten jedyny a Nico wróci do Izraela.
a gdzie moge znalesć napisy do 1 temprady?? Bo domyslam sie ze do 2 i 3 raczej nie znajde. Hmm;(
Polskich napisów nigdzie nie znajdziesz. To chyba oczywiste, że nikomu nie chciałoby się robić napisów do tylu odcinków :P
Opiekunem Jose Lukan jest Gaston, jej przyrodni brat. Bedzie pracowal na stanowisku prefekta. Nienawidzi Jose (to on) naslal na nia Estebana.
jak bedzie po angielsku albo po hiszpansku
" chce zebyscie przyjechali do polski macie tu duzo fanow "
nie smiejcie sie xD
NIe tylko Wy macie na ich punkcie fioła :):):).....Powstały Oficjalne Fan Cluby w Polsce (członkow RBD).... Zainteresowani niech pisza na maila agusia53@vo.pl podam wiecej infa na ten temat:):)
Zacząć Od Zera (Empezar Desde Cero)
Całe moje życie śniłam o kimś jak ty
Prosiłam nocą i dniem, kiedy pochmurne niebo robiło się niebieskie
Nie umiem tego wyjaśnić
Wypełniasz mnie swoimi pocałunkami i swoim światłem
Nie chce temu zaprzeczać
Jestem stracona przez twoją miłość
Wszystkie moje zmysły i mój sposób myślenia
Są z tobą i nic nie może mnie zatrzymać
Zacząć od zera
Rozumiem ogień, który sprawia, że drżę
Zaczynam na nowo
Przekonuje czas, który zostawił mnie wzdychającą
Wszystkie twoje pocałunki
Pomijają bliskość
A kocham cię bardziej i bardziej
Ile dawałam z siebie, nie odpychaj mnie więcej od siebie
Przez ciebie zmieniłam wszystko, kim jestem i kim byłam
Wszystkie moje zmysły i mój sposób myślenia
Są z tobą i nic nie może mnie zatrzymać
Zacząć od zera
Zaczynam na nowo
Pomijają bliskość
Wykąp mnie w twoich snach
Uwolnij powietrze, które przeszkadza mi oddychać
Spełniać moje pragnienia
Które parzą mnie
W sercu
Zacząć od zera
Zaczynam na nowo
Zacząć od zera
Zaczynam na nowo
Pomijają bliskość
Hej a wiesz moze gdzie mozna przeczytac co bedzie dalej w tym super serialu>>>>>>>>>>>>>>>uwielbiam go
mam pytanie: teraz telenowela jest na tym, że RBD piszą tą piosenkę do rwklamy jakiegoś szamponu. jaki tytuł bedzie miec ta piosenka??
Wydaje mi sie że to będzie RBD - Liso Sensual, bo tak pisało na tym szamponie
To ojciec Jose Lukan i Gastona. Uważał, ze Jose ma potencjał, którego brakuje jej bratu. Na łożu śmierci kazał zaopiekować sie nią Gastonowi. Dlatego Gaston wysłał ją do EWS
Esteban został nasłany na Jose Lukan właśnie prze Gastona. nie wiem, co ma wspólnego z ricardem sisniegą
oglądałam w internecie filmik jak diego byl w pokoju w samym ręczniku kołoniego stała roberta i jego ojciec. W którym odcinku to będzie?
jak sie nazywa piosenka ktora spiewaja w klubie w 114 odcinku pierwszej temaparady??