PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Zbuntowani będą emitowane od poniedziałku do czwartku o godzinie 5:20 (oczywiście rano...)
TV 4 jest upodabniane do pulsu, które zaczyna emitować bajeczki dla dzieci i skończy się oczywiście końcem telenowel na kanale.. A szkoda, bo uważałem ten kanał za normalny...

ocenił(a) serial na 10
tommy003

Już to pisałem że Nie uwierzycie. Po prostu nie uwierzycie że od Niedzieli 27 lutego tego roku będą Zbuntowani o 5:20 i co wy na to a tu macie stronę na której możecie sobie zobaczyć http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/25,20110227,3,1,st,dz... ja nie mogę w to uwierzyć kurde mać by to wżęła.

tommy003

Aż szoku dzis doznałam jak oglądnełam program a tam 5:20:o co oni odurnieli kto to będzie oglądał?

ocenił(a) serial na 9
tommy003

No dobra. Ktoś już zaczął działać? jakaś petycja, e-mail? Kurcze, tak dziwnie mi, bo zawsze od 16 zaczynałam odrabiac pisemne lekcje i słyszałam Zbuntowanych w tle, a teraz tak jakoś "łyso" jest trochę.;)

Ewka___

O MATKO!
Co oni, zwariowali???
Tak nie może być! Trzeba coś zrobić!

sylwia834

Jak też uważam że trzeba coś zrobić. Pomysł z petycją jest bardzo dobry, ale oby coś wskórał...

ocenił(a) serial na 9
Klaudusia

Myslę, że można byłoby zrobic taki "nalot " na skrzynkę pocztową tv4. Z tego, co pamiętam, to była już chyba jakaś taka akcja?

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

I co robimy ten nalot na tą skrzynkę pocztową tv4 jak tak to co mam napisać.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

mnie równiez się to nie podoba oni zwariowali? ten serial straci oglądalność nikt nie wstanie o 5:20 by go ogladać!

ocenił(a) serial na 9
Zbuntowany_RBD

No właśnie nie mam pomysłów. Można wspomnieć coś o tym, że puszzcanie młodzieżowego serialu o 5 nad ranem jest wielką głupotą, przecież Zbuntowani na pewno cieszyli się dużą oglądalnością; że jeżeli nie pasowała godzina 16, to przecież już kiedyś było to zmieniane na 15 i 18, ale no nie na 5 nad ranem?.
zresztą, żeby to w ogóle zadziałało to musi być chyba sporo tych meili.;p

ocenił(a) serial na 10
tommy003

Zwariowali! Nie zdziwiłabym się gdyby to była sprawka mojego ojca, ktory nie lubi tego serialu. A więc co z tym robimy? Jaki jest adres do TV4? Po Za tym ja będę wstawać na 5:20 to oglądać, po za tym dzięki teleizji ,,N" można sobie nagrać.. ALE CO Z TYM ROBIMY??!

Juleczka2998

Trzeba będzie chyba zrobić ten "nalot na skrzynkę".
Tylko ma ktoś e-mail do tego programu telewizyjnego???
Jeśli będzie trzeba wyślę im nawet i 100 podobnych listów, byleby tylko zmienili tą wariacką godzinę ;)

ocenił(a) serial na 10
sylwia834

sekretariat@tv4.pl

ocenił(a) serial na 9
Zbuntowany_RBD

Proponuję, że jeżeli ktoś ma cza si ochotę, to mógłby wymyślić jakąś treść listu i tutak wkleić,a reszta po prostu skopiuje to i wyśle na pocztę tv4. Ja niestety nie mam teraz głowy, żeby wymyślić coś sensownego.;)

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Hmm,trudno ocenic to forum,też jest mi szkoda że nie oglądam rano zbuntowanych ala jeśli komuś zależy żeby przeniesli to zagłosujcie wpiszcie w google.pl zbuntowani 0 5:20 rano dam bedzie taka strona z głosami bedziecie musieli sobie poszukać bo nie da się skopiować linku;( zagłosuj jeśli nie jesteś fanem zbuntowanych ale zrób to dla nas dla wielbicieli tego serialu ,prawdę mówiąc jest już dużo glosów możesz podawać obojętny e-mail oraz obojętnie jakie imie i nazwisko,możez głosować kilka razy ile tylko będziesz chciał\a.;(;)

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Ja postaram się napisać przez weekend. ;)

ocenił(a) serial na 9
Juleczka2998

Ja o 5 mam najlepszy sen :D