PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Odcinki ;)

ocenił(a) serial na 7

Tytaj będzie można porozmawiać o odcinkach.
Wczorajszy był świetny, Roberta już zaczyna czuć coś do Diega ;D

olga9127

no fajne bylo z tym jak Diego myslał o Robercie a Roberta o Diegu ;D hihi;) ale ciekawe kiedy zaczną kręcić Mia i Miguel tak juz na powaznie bez zadnych klotni itp. ...

ocenił(a) serial na 10
martuska358

Niedlugo a oficjalana para zostana ok.100 odcinka

RobertaRBD

a kiedy Roberta i Diego beda taka kochajaca sie para a nie udawana?????? odp. plisiso wazne!!:):):):

justyncia1995

no cóż dziś się już pod koniec odcinka troche przymilali ale musiał sie skonczyć film akurat ;

ocenił(a) serial na 7
olga9127

Dzisiaj niestety nie oglądałam :( Było coś ciekawego? Jak to się przymierzali ? ;d Będę musiała obejrzeć jutrzejszą powtórkę;D

ocenił(a) serial na 7
olga9127

Obejrzałam ;D Świetnie się skończył ;d Ciekawe co będzie dalej ;d

olga9127

Nie mogę się doczekać poniedzialkowego odcinka!!!:D:D mi juz odbija na punkcie tego serialu :D:D pozdrowionka :):)

ocenił(a) serial na 7
olga9127

Mnie też juz odbija ;D Oglądam codziennie a jesli nie moge to ogladam powtorke lub ściągam ;d

ocenił(a) serial na 10
olga9127

ja tez uwielbiam ten serial, juz pomalutku mi tez odbija :D:D ale trzeba przyznać jest naprawdę super. Kurde juz sie nie moge doczekac kiedy na blogach pododaja nowe odcinki. Bo niestety w tv nie mam kiedy obejrzeć - szkoła :(:( pozdrawiam fanów ,,zbuntowanych''

Polcia18

a gdzie moge zciagnac sobie te odcinki?:> help! plisio o odp. bo ja nie moge np. ogladac serialu w piatki i czwartki bo mam zajecia wiec bym sobie zciagala wiec skad? z gory dzieki:):):))::*:*:

justyncia1995

www.ultimo.mojeforum.net tam są odcinki do pobrania ;)