zauważyliście może że jakieś dwa odcinki temu pojawił się nasz papież Jan Paweł II poczułam jakąś dumę taką, że nasz rodak takim ważnym człowiekiem był dla innych :)_ a może źle rozpoznałam i to nie był JPII?
Tak:)a ja czytałam, że Jan Paweł II był wielkim autorytetem dla członków zespołu RBD:)
fajnie.. jestem dumna.. :) Świat jest taki mały szkoda, że pewnie większość członków RBD nie wie gdzie leży Polska
Kiedyś w 'Świecie Seriali' był wywiad z Anahi i mówiła właśnie, że JPII zawsze był dla niej autorytetem :) Nie widziałam niestety tego odcinka, ale nadrobię to w necie :)
Tak i nie tylko raz pojawił się nasz kochany Papież.. W odcinku 135 cała Złota Myśl jest poświęcona Naszemu Papieżowi.. Oj tak w szczególności Anahi często o tym wspominał, bo w wywiadach zawsze powtarzała, że największym autorytetem jest dla niej Papież Jan Paweł II..
Tak było na pewno wcześniej pamiętam jak w jednym z wywiadów z Any czytałam, że o Polsce wie tylko tyle, że jest taki kraj gdzieś daleko i, że z Polski pochodzi Jan Paweł II. Ale wydaje mi się, że to powoli się zmienia, bo przecież my polscy fani nie dajemy i nie damy o sobie tak łatwo zapomnieć. Przecież Anahi zapowiedziała, że chce przyjechać na koncert do nas, a Christian dziękował nam za życzenia urodzinowe. Oby tak dalej, musimy pokazać, że my też bardzo ich kochamy. ;)
RBD na zawsze w naszych sercach :*
http://www.youtube.com/watch?v=idH0flT6ndg
Złote myśli - Rebelde 135
Tu Anahi mówi o Wielkim Polaku !!! :) jakby ktoś nie widział
o tym 135 odc wiedziałam ale teraz w 3 temp też był pokazany JPII ? W którym odcinku bo nie oglądałam wszystkich z 3 pamięta ktoś w którym dokładnie odcinku w 3 temp ?