PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Papież...

ocenił(a) serial na 10

zauważyliście może że jakieś dwa odcinki temu pojawił się nasz papież Jan Paweł II poczułam jakąś dumę taką, że nasz rodak takim ważnym człowiekiem był dla innych :)_ a może źle rozpoznałam i to nie był JPII?

ocenił(a) serial na 10
any1

To był Jan Paweł II. Też się zdziwiłam gdy to zobaczyłam;)

ocenił(a) serial na 10
kingw

Tak:)a ja czytałam, że Jan Paweł II był wielkim autorytetem dla członków zespołu RBD:)

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

fajnie.. jestem dumna.. :) Świat jest taki mały szkoda, że pewnie większość członków RBD nie wie gdzie leży Polska

any1

Kiedyś w 'Świecie Seriali' był wywiad z Anahi i mówiła właśnie, że JPII zawsze był dla niej autorytetem :) Nie widziałam niestety tego odcinka, ale nadrobię to w necie :)

ocenił(a) serial na 9
any1

Tak i nie tylko raz pojawił się nasz kochany Papież.. W odcinku 135 cała Złota Myśl jest poświęcona Naszemu Papieżowi.. Oj tak w szczególności Anahi często o tym wspominał, bo w wywiadach zawsze powtarzała, że największym autorytetem jest dla niej Papież Jan Paweł II..

ocenił(a) serial na 10
any1

Tak było na pewno wcześniej pamiętam jak w jednym z wywiadów z Any czytałam, że o Polsce wie tylko tyle, że jest taki kraj gdzieś daleko i, że z Polski pochodzi Jan Paweł II. Ale wydaje mi się, że to powoli się zmienia, bo przecież my polscy fani nie dajemy i nie damy o sobie tak łatwo zapomnieć. Przecież Anahi zapowiedziała, że chce przyjechać na koncert do nas, a Christian dziękował nam za życzenia urodzinowe. Oby tak dalej, musimy pokazać, że my też bardzo ich kochamy. ;)

RBD na zawsze w naszych sercach :*

RiDka

http://www.youtube.com/watch?v=idH0flT6ndg

Złote myśli - Rebelde 135
Tu Anahi mówi o Wielkim Polaku !!! :) jakby ktoś nie widział

ocenił(a) serial na 10
Kornelkaa185

o tym 135 odc wiedziałam ale teraz w 3 temp też był pokazany JPII ? W którym odcinku bo nie oglądałam wszystkich z 3 pamięta ktoś w którym dokładnie odcinku w 3 temp ?

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

W oryginale to 81 odcinek trzeciej temporady (u nas to 75 odcinek)
A tu masz link:
http://www.youtube.com/watch?v=GELYgp2K01M&feature=related
(zaczyna się około 7 min.)