PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Najlepsza piosenka w wykonaniu zespołu RBD waszym zdaniem...?
Ja najbardziej lubię salvame i otro dia que va ;)

blackberry123

Moje ulubione to salvame, que hay detras i besame sin miedo. Ale to nie zmienia faktu ze uwielbiam wszystkie :)

ocenił(a) serial na 9
blackberry123

Dla mnie ostatnio do gustu przypadły ich płyty w języku portugalskim, jak ktoś nie słyszał , to polecam bardzo.;pp

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

ja tez uwielbiam wszystkie..a le ta ktora najbardzej przypadla mi do gustu to este coraz aun hay algo por besarte

Zbuntowana192

Este corazon i por bersarte są śliczne , masz rację , też lubię większość piosenek ;))

ocenił(a) serial na 9
Zbuntowana192

Tak na marginesie Por besarte to nie jest ich piosenka tylko Lu. To tak tylko na marginesie, bo sama też byłam przekonana, że słyszę Anahi w tej piosence;]
Ale zgadzam się, Por besarte jest bardzo fajna;))

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

ja tez lubie wszystkieeee
- cinco minutos
- este corazon
- salvame
- por besarde
- fuego
- rebelde
i kocham jeszcze piosenke Y no se que paso (chociaz to nie ich. kojarzy mi sie z miloscia lupity i santosa bo przy jednaj dotyczacej ich scenie byla puszczona :) )

ocenił(a) serial na 9
aanuss91

Z takich piosenek, które były w Zbuntowanych, ale nie są RBD, to lubię nawet tą - Nada Es Para Siempre. ;pp

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Dlaczego nikt nie wymienił mojej ukochanej "Un poco de tu amor"? Nie lubicie jej? Ja uważam, że jest super!

ocenił(a) serial na 9
Paula578

lubie :) jakos wyleciała mi z głowy

ocenił(a) serial na 9
blackberry123

Laura Pausini - Le Cose Che Vivi
Jeżeli ktoś lubi takie spokojne piosenki to polecam.;p Nie wiem, czy ona była w Rebelde, ale często jest w różnych mixach.;p

ocenił(a) serial na 10
blackberry123

Ja uwielbiam:
Sueles volver
Este corazon
No pares
Adios
Futuro ex-novio
Oczywiście inne też są wspaniałe, ale tych słucham najczęściej... nie wiem jak u was, ale u mnie to przychodzi fazami. Jeden tydzień, albo kilka dni słucham jednej piosenki w kółko i inne prawie nie wchodzą w rachubę, a następnie łapię fazę na inną i tak to u mnie jest z piosenkami RBD ;)

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Mam dokładnie to samo. Jak spodoba mi się piosenka, to potrafię przez kilka godzin siedzieć ze słuchawkami i tylko tej piosenki słuchać;pp

Ewka___

większość piosenek ,które wymieniłyście mi się nie za bardzo podobają ale za to uwielbiam słychać:
Tu Amor
Quisiera Ser
Tenerte y Quererte
Tal Vez Manana
Ser o Parecer
Quiero Poder <3
Otro dia que va <3
Liso Sensual <3
inalcansable --- piękna ballada
a un hay algo

blackberry123

Chociaż kocham ich wszystkie piosenki to wyróżnię tu kilka.
Asi soy yo Algun Dia (utwory śpiewane przez sama Anahi )
Y No Puedo Olvidarte
Que Hay Detras
Ensename
Este corazon
Fuego(utwór śpiewany przez sama Dulce)
Salvame