Najlepsza piosenka w wykonaniu zespołu RBD waszym zdaniem...?
Ja najbardziej lubię salvame i otro dia que va ;)
Moje ulubione to salvame, que hay detras i besame sin miedo. Ale to nie zmienia faktu ze uwielbiam wszystkie :)
Dla mnie ostatnio do gustu przypadły ich płyty w języku portugalskim, jak ktoś nie słyszał , to polecam bardzo.;pp
ja tez uwielbiam wszystkie..a le ta ktora najbardzej przypadla mi do gustu to este coraz aun hay algo por besarte
Tak na marginesie Por besarte to nie jest ich piosenka tylko Lu. To tak tylko na marginesie, bo sama też byłam przekonana, że słyszę Anahi w tej piosence;]
Ale zgadzam się, Por besarte jest bardzo fajna;))
ja tez lubie wszystkieeee
- cinco minutos
- este corazon
- salvame
- por besarde
- fuego
- rebelde
i kocham jeszcze piosenke Y no se que paso (chociaz to nie ich. kojarzy mi sie z miloscia lupity i santosa bo przy jednaj dotyczacej ich scenie byla puszczona :) )
Z takich piosenek, które były w Zbuntowanych, ale nie są RBD, to lubię nawet tą - Nada Es Para Siempre. ;pp
Dlaczego nikt nie wymienił mojej ukochanej "Un poco de tu amor"? Nie lubicie jej? Ja uważam, że jest super!
Laura Pausini - Le Cose Che Vivi
Jeżeli ktoś lubi takie spokojne piosenki to polecam.;p Nie wiem, czy ona była w Rebelde, ale często jest w różnych mixach.;p
Ja uwielbiam:
Sueles volver
Este corazon
No pares
Adios
Futuro ex-novio
Oczywiście inne też są wspaniałe, ale tych słucham najczęściej... nie wiem jak u was, ale u mnie to przychodzi fazami. Jeden tydzień, albo kilka dni słucham jednej piosenki w kółko i inne prawie nie wchodzą w rachubę, a następnie łapię fazę na inną i tak to u mnie jest z piosenkami RBD ;)
Mam dokładnie to samo. Jak spodoba mi się piosenka, to potrafię przez kilka godzin siedzieć ze słuchawkami i tylko tej piosenki słuchać;pp
większość piosenek ,które wymieniłyście mi się nie za bardzo podobają ale za to uwielbiam słychać:
Tu Amor
Quisiera Ser
Tenerte y Quererte
Tal Vez Manana
Ser o Parecer
Quiero Poder <3
Otro dia que va <3
Liso Sensual <3
inalcansable --- piękna ballada
a un hay algo