kogo waszym zdaniem z polskim aktorow obsadzilibyscie w rolach naszych ulubiencow?propozycje..
ja dala bym tak;
Martin- Zmijewski
Sol-Marietta Zukowska
Teo-KAzimierz mazur
Leo-Wesolowski
Alma korzuchowska lub dygant
Roberta JUlka Kaminska
Vico E>herbus
MIa czaja dorota
SAntos FIlip BObek
Tomas MArek MOlak
Giovanni TOmala michal
p.Hilda LIpowska
Jose lujan Cichopek
RAguel Przybylska
MIshel Powierza
FRanco Kieszowski czy jak mu tam
Lupe olga janowska
moje propozycje;D
To moje inne propozycje:
Diego - Adam Fidusiewicz
Miguel - Mateusz Damięcki
Mia - Magdalena Górska
Roberta - Matylda Damięcka
Lujan - Dominika Łakomska
Vico - Ania Janocha
Pilar - Kaja Paschalska
Tomas - Kuba Tolak
Gaston - Borys Szyc
Pascual - Michał Lesisń
Mia- Magdalena Margulewicz
Gandia - Tomasz Kot
Miguel - Marcin Bosak
Vico - Weronika Książkiewicz
Giovanni - Michał Piróg
Santos- Maciek Zakościelny
Lupita - Anna Przybylska
Na razie to tyle.;pp
Ludzie ! Nie zapominajcie że to serial o nastolatkach, ludziach którzy chodzą do liceum. No wybaczcie, ale Piróg czy Zakościelny nie wyglądają mi już na ludzi w wieku nastoletnim...
No, ale dla mnie np. zachowanie Piróga pasuje do Giovanniego. Wygląd to już inna bajka. Zresztą to są moje propozycje. . .
Wiem że to są tylko propozycje, ale ja jeśli już to wolałabym młodziej wyglądających aktorów, choć Piróg z charakteru rzeczywiście nadawałby się na Giovanniego.
W sumie to Łukasz Płoszajski pasuje mi jako Santos.;pp( szczególnie te włosy jak miał dłuższe i postawione;p)
Żartujesz sobie ? Uwielbiam Santosa ! Nie chcę by jakiś aktorzyna z takiego SERIALU bezcześcił jego imię.
Nie no skąd;p mówię całkiem serio;p moim zdaniem pasuje;p tzn jego włosy pasują i ewentualnie figura;pp
Może włosy tak, ale figura ? Santos był przecież całkiem nieźle zbudowany...a Płoszajski w stosunku do swojego wzrostu jest dość chuderlawy.
ja bym ostawiała Maćka Rocka :P
Przystojny i fajny;]
Wiem że to nie aktor ale mi pasuje:D