PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8860
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam wielką prośbe może mi ktoś streścić co się stało w 2 temporadzie ? Czytam , że 7 lipca ma być 3 temporada , której nie chce opuścić ! Ale nie wiem nawet co bylo w 2 ;) Napiszcie najważniejsze zeczy typu kto z kim mota i co się działo z głównymi bohaterami . Prosze o pomoc !!!

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

Będę pisała punktami, co mi przyjdzie do głowy.;pp

1. Vico jest "terroryzowana" przez ojca. Znęca się nad nią.
2. Roberta jest z Inakim, ale nie z miłości.
3. Sabrina, córka producenta muzycznego, który chce wypromować zespół RBD, ma duża "ochotę" na Miguela.
4. Lupita zaczyna powoli wiązać się z Santosem, ale właśnie zjawił się Nico...
5. W końcowych odcinkach Alma I Franco zaczynają spędzać wspólnie czas.
6. W szkole zjawia się nowy nauczyciel- sztuki, podaje swoje złe dane i sfałszowane dokumenty, w których napisane jest, że niby uczył kiedyś sztuki. Robi to po to, aby zbliżyć się do swojej córki- Roberty. Razem z Almą ukrywają prawdę o biologicznym ojcu przed Robertą
7. Rocco "startuje" do Vico.

mmtbg1992

Dziękuje ;) Zastanawiam się czy lepiej nie będzie jak ściągne sobie 2 serie i oglądne na wakacjach ( już to robie ) ale boje się , że jak tak zrobie to 3 serii nie bedzie do sciągania i nie zobacze jej wcale ;/

ocenił(a) serial na 7
mmtbg1992

Możesz oglądać dwie naraz jesli ci to pasuje:P 2 na kompie, a 3 normalnie jeśli masz możliwość^^

mmtbg1992

Mam możliwośc ale jest pytanie czy się połapie ... Ale głupio zrobili , że 3 seria puszczą na wakacjach . Ja np. wyjeżdżam ;) I pare odc. już bym przegapił :)

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

Może obejrzyj sobie takie "remixy"?
Np. wpisz sobie w google Roberta i Diego 2 temporada, albo sama 2 temporada i będziesz wiedziała, o co mniej więcej chodzi.

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

sorry. Wiedział.;p

mmtbg1992

Ale chyba sie zorientuje srial znowu ciężki nie jest ... ;)
A jak się kończy ten sezon ? Jakie są pary ?