PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Przykro mi :(

ocenił(a) serial na 10

Niestety TV4 nie wyemituje dlaszych sezonów. O to list od TV4 :(

Witamy,
niestety musimy Panią z przykroscią powiadomić , że kolejne temporady nie będą emitowane przez naszą stację. Powodów jest wiele,np. jednym i najważniejszym z nich jest to iż nie zakupiliśmy kolejnych sezonów . Są one bardzo cenione . A my nie mamy dostatecznych funduszy,gdyż ostatnio zakupiliśmy inny serial .

redakcja TV4

ten list jest odpowiedzią na pytanie założycielki bloga http://rebelde-rbd-olka.blog.onet.pl/

ocenił(a) serial na 10
alicja789

to po co kupowali jakies dziadostwo:(
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
Miaa

to jest jeszzcze wiadomość co do zakończenia RBD i rebelde jakby ktoś chciał zobaczyć co mówili sami członkowie o rozpadzie zespołu

http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,5601520,RBD___to_koniec__SZOK___.html

alicja789

Możecie napisać co oni mówili? Nie rozumiałam o czym mówi Christian, ale i tak się bardzo wzruszyłam. To takie smutne. Czekam na odpowiedzi.

alicja789

Ale przecież 2 i 3 temporada Rebelde jest mniej więcej o połowę krótsza od pierwszej i pewnie nie są droższe od 2 temp, albo do 3 temp!!! I nie mają funduszy na nawet 2 temporadę chociaż zakupili pierwszą. I tajemnicą pozostaje cena 1 temp jaką musiała stacja TV 4 ponieść za serial??? Tak to już jest, ja kiedyś czekałem na kilka filmów z takiej jednej serii, no i jeden wyemitowali chociaż nie pierwszy, ale w każdym razie najlepszy z tej wspomnianej serii i to było prawie cztery lata temu i do dzisiaj nic? Na polsacie również nie, ale ten jeden był i to nawet 2 razy. Myślę, że jeżeli polsat zdecyduje się na emisję Zbuntowanych to zacznie od 1 temp. i później to trudno powiedzieć, ale nadzieje trzeba mieć. Warto by było poczekać nawet po emisji jeszcze raz, by potem zobaczyć 2 wielką niwiadomą temporadę. I gdyby tak się stało wiadomo 3 do końca. Cały serial liczy przecież bardzo dużą liczbę odcinków i cała emisja była by długotrwała, ale w porównaniu do mody na sukces to właściwie nic!!!

dark_4

Zgadzam się przy nie kończącej się modzie na sukces to nic. Ale ja też sądzę, że pewnie puszczą 1 temporadę od począdku (na polsacie czy tv4) i po tej drugiej emisji trochę sobie zarobią i może wtedy wykupią 2 temporadę?
Bądźmy dobrej myśli!

ocenił(a) serial na 10
dark_4

tak ale tv 4 wykupiło inną telenowele za te pieniądze i porpostu już na następną nie mają kasy zresztą kiedy by ja puścili o 1 w nocy ?? niestety nie pomyśleli chyba o tych wszystkich którzy oglądali zbuntowanych cóz taka jest telewizja czytałam gdzies też odpowiedź tvn-u na forum tvn skierował prośbę do działu programowego zobaczymy chociaż wątpie żeby cos z tego było raczej bardziej liczyłabym na polsat chociaż ten pewnie jak by miał emitować to pewnie gdzies koło godziny 10-12 (czyli wtedy kiedy większość widzów jest w szkołach ;/), poniewaz teraz na jesień zaczynają się nowe odcinku prison break, CSI w nowym yorku, miami itd .. nie wiem gdzie tam jeszcze jest czyli od godziny 21 ramówka jest zajęta o 18 pewnie tak jak było zostanie pierwsza miłość (o ile się nie myle ) potem wiadomości i następna seria od 20 "i kto tu rządzi" więc sami widzicie na polsat nie ma co liczyć nie zrezygnują z tych seriali

alicja789

:(:(
Kurcze miałam nadzieje ze jednak puszcza 2 temporade ale pozniej po tej telenoweli co teraz kupili .... A polsat jesli by nawet puscil Zbuntowanych to watpie aby lecieli o 16.30 ;/ .

To ile kosztowała 1 temp ????

I po jaka cholere kupili cos innego...:/

alicja789

Czy ktoś wie co oni tam mówią ????

RBD to najlepszy zespól Latino o jakim słyszałam szkoda ze rozwiązują zespól :(

ocenił(a) serial na 10
karolcia902401

niedosc ze niebedzie polsce Zbntowanych!!!!!! to rozwiazja zespol RBD?? ja sie zalamie:( :( :( :( Jest adres e-mail to telewizji tv4 albo posatu???

ocenił(a) serial na 9
Lucrecia

Na stronie Polsatu jest do nich e-mail, a co do Tv4, to nie wiem, bo ja pisałam tylko maila do Polsatu

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Witam morze się złożymy na ten serial aby oni wykupili dalsze sezony bo na ich nie stać?

Zbuntowany_RBD

yy.. wydaje mi się nie wiesz co mówisz..
skoro telewizji nie stać na wykupienie 2 temp. to myślisz, że my uzbieramy pieniądze? BZDURA! ;/

Pachne_Sloncem

Mia:

Polsat; http://www.polsat.pl/#contact.undefined
Tvn: http://www.tvn.pl/kontakt.html
Tv4; http://www.tv4.pl/tv4_kontakt/Kontakt.html

(mam nadzieję, że pomogłam)

alicja789

Watpie aby polsat puszczał Zbuntowanych o odpowiedniej dla nas porze .

Oni juz maja gotowa ramówke . Poza tym chyba jak puszczali inna telenowela ( Jestes moim zyciem ) to leciała u nich koło 12.00 albo 13.00 czyli wtedy kiedy praktycznie my jestesmy w szkołach ;/

ocenił(a) serial na 10
alicja789

No właśnie. wątpię, że puszcza, a jak wy już puścili to pewnie w czasie gdy będziemy w szkole;/

alicja789

Wieje mi tu jakąś ściemą. Po pierwsze - mnóstwo literówek, błędów w pisowni, interpunkcji, spacjach. Osoba, która obsługuje pocztę komercyjnej stacji, nawet tak badziewnej, jak TV4, nie jest dobierana z przypadku i musi coś sobą reprezentować (w tym przypadku: umieć prawidłowo posługiwać się polszczyzną). Bo niby co oznaczać ma fraza: "Są one bardzo cenione"? Odcinki cenione to może są, ale przez fanów. Dla stacji mogą być one co najwyżej bardzo drogie. Taka moja refleksja mi się nasunęła, moi mili. Nie wiem, czy to Was jakkolwiek uspokoi, ale ja bym nie brała tego aż tak serio.