PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Witam czy ktoś z was ogląda te nowe seriale pisze o tych Idiotki nie idą do nieba i Lalola na tv4 bo ja tylko 3 pierwszych odcinków oglądałem i dalej nie oglądam to nie to samo co zbuntowani są najlepszy.

Zbuntowany_RBD

Ja widziałam Laloli tylko 2 odcinki a Idiotek 4-5 jakoś tak , ale to nie to samo co Rebelde :) Poczatek w Idiotkach zaczyna sie tak samo jak u Rebelde ( Televisia prezente ) tylko muzyczka inna:( heh... jestem ciekawa jaka maja te seriale oglądalność....

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Ja oglądam Lalole, bo całkiem mi sie spodobał ten serial, ale i tak to nie rebelde niestety. A te Idiotki nie idą do nieba to jakas beznadziejna telenowela obejzalam dwa pierwsze odcinki i stwierdziłam ze nie ma po co dalej oglądac. strasznie nie podoba mi sie ta telenowela. A wy co o niej myslicie?

ocenił(a) serial na 6
xxAniaxx

Laloli widziałam 2 odcinki i nawet mi się spodobało trochę, ale jakoś nie mam przekonania żeby to oglądać.. A 'Idiotek' widziałam 2 pierwsze odcinki i jakoś mnie nie zainteresował. Bo trochę głupie to, że udawała, że umarła i ukryła to dziecko.. Nie wiem. Może gdybym się wciągła w oglądanie to by mnie zainteresowała.

pietrusia

jaki badziewny jest ten film wezcie tego nie oglądajcie

pietrusia

Ja jeszcze nie miałam okazji oglądać "Idiodki..." ale lalole tak, jest całkiem fajna, śmieszne ale fajne.

ocenił(a) serial na 7
paulinka_rbd

Mi sie Lalola podoba,jak mam czas to oglądma...fajna jest...lubie tą aktorke, która gra Lolę, pamiętam ją z "Sos mi vida" śweitnie grała Konstanse...A "Idiotki..." to szczerze mówiac nie zainteresowało mnie...jak ogladam to tylko z nudów, na mój gust to ten film jest trochę sztuczny...

W moim sercu, żadna telenovela nie zastapi Rebelde

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

A wiecie że w Idiotki nie idą do nieba gra brat Zoraidy Gómez(Jose Lujan), grał też w Rebelde 2 temporedzie kuzyna Tomasa.

Angelina_9

Oglądam Idiotki i nawet fajne są. Teraz idą po 2 odcinki dziennie. Jest z czego się pośmiać.
Oczywiste jest to że żadna telenowela nie zastąpi Rebelde.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Lalola mnie nie wciągneła
a Idiotki nie idą do nieba jest nawet nawet
taki serial do pośmiania się :P

Zbuntowany_RBD

Hej:) Moim zdaniem film ,,Idiotki nie idą do nieba" jest lepszy niż ,,zbuntowani" bardzo mi się podoba...polecam go:)

ocenił(a) serial na 6
marcia36

Jakoś te 'Idiotki..' nie trafiły do mnie. Może ze względu, że w Zbuntowanych była historia młodzieży w zbliżonym do mojego wieku.. I do 'Idiotek' nie przekonał mnie nawet fakt, że gra w nim odtwórczyni Maribel z 'Ceny marzeń' xD

ocenił(a) serial na 6
pietrusia

Idiotki.... bardzo mi sie podobaja i chyba bardziej niz Zbuntowani ale to sa dwie rozne telenowele Idiotki...-telekomedia Zbuntowani-młodziezowa i Zbuntowani maja byc emitowani od marca 2009 r